İnanılmaz Dostluk
-
bu antilop veriyodur bunlara bunlarda dokunmuyodur... onlarda bıkmış elizabethden
ama merakla bekliyorum yavruları neye benzicek acaba...
-
bir belgeselde izlemiştim, aslan maymunu yedikten sonra yavrularına dokunmuyordu. sanırım büyüyünce nasısa yerim diye düşünmeyi öğrenmişler, bu antilopunda yavru olduğu ve çitaların pekte aç görünmediklerine dikkat etmek gerek.
-
Yeryüzünde bir canlı başka bir canlıya zarar veriyorsa bunun mutlaka bir sebebi varmış. Genel olarak ya zarar geleceğini bildiği için ya da soyunun devamı için... Sadece 2 tür canlının neden başka bir canlıyı sebepsiz yere öldürdüğü anlaşılamamış:
1- Karadul olarak nitelendirilen örümceğin çiftleştikten sonra eşini öldürmes. Karadul erkek olan eşinden 10 kat daha büyüktür. Zarar vermesi gibi birşey düşünülemez. Soyunu erkeksiz olarak ta devam ettiremeyeceğine göre...
2- İnsanoğlu...
-
kameralara oynamış ibneler
-

Avı patiyle dürtme olayını benim kedim de yapıyor. Fakat büyümesini bekleyecek kadar sabırlı değil. Çitalara gelince onların zerafeti yeter.
-
FireX bunu yazdı:
-----------------------------
Bunlar yavruyken takılmıştır. Antilopta yaklaşmaz bu şekilde çitaya.
Edit:
Çita o kadar yırtıcı değilmiş. Hatta tırsak sayılır.
http://www.youtube.com/watch?v=tz1rGmY2c_s
-----------------------------Evet gayet güzel tırsak bir hayvanmış gerçektende çitalar :D
-
gorunuşe gore tok lar :D yoksa affetmez :J
-
renegadealien bunu yazdı:
Tamamen citaların karaktersizliği...
Yazıklar olsun seni büyüten anaya babaya...
-----------------------------ahahahaha kanını yerde komuş anasının babasının :D
-
yassun bunu yazdı:
aralarında bi oyunda olabilir. kim antilopa daha dayanıklı yemeden durabilir.
-----------------------------oruç misali :D
suKo bunu yazdı:
CellyM bunu yazdı:
EmQceR bunu yazdı:
bu resimde antilob un yerinde ben olsam heyecandan giderdim :d
mındar olmaktansa yeseler daha iyi :d
Tok la onlar tatlı niyetine yalıyor hayvanı hatta karikatür var buna benzeyen :|
-----------------------------:D bencede tatlı niyetine yalıyo. hayvan korkudan erimiştir zaten :D