Incı Sözlük Hacklenmiş

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

Notorious bunu yazdı:
    -----------------------------

bunca terör sitesini inci kapattı dimi bırak allahın aşkına :)

evet söverim alışveriş merkezlerine girip ona buna laf atmak

tvlere bağlanıp programın gidişatını bozmaya çalışmak

onun bunun anasına sövüp mutlu olmak erkeklik değildir.

internet sansürüne neden karşı çıkmadı diyosun komiksin bu tür meseleler internettenmi çözülücek zannediyorsun ?

bırak allahın aşkına eğlenmekmiş seninde ailene alışveriş merkezinde laf atsalar hoşuna gidermi ?

ayt'nin pkklılarla ne kadar çok uğraştığı bellidir.

şuana kadar terör siteleriyle uğraşmış bu denli başka bir oluşum varmı ?

senden olayı dahada iyi biliyorum merak etme sen :)

ah be kardeşim keşke kendinle çelişmeseydin şunları yazarken...

pkk siteleri çöküyor.Aman ne büyük olay.Afferim ayta.Birisine birşey oldumu, yerine 3 tane açılıyor.

pkk sorununu internetten çözmeyi düşünüyorsunuz ya tebrikler.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hermes
    hermesthecat
    hermesthecat's avatar
    Erkek

Notorious bunu yazdı:

@zumsuk

Linux bilmeyen kullanmayan dünyadan bir haber gibi konuşuyorsun.

Evet ayyıldız team milliyetçi milleti kandırmayan bir oluşum 

diğer sözde milliyetçi hack oluşumları gibi esrar içen adamlardan,cc işi yapanlardan,milleti kandırıp parasını alan adamlardan

oluşmuyor.

Pardus kullansa milliyetçimi oluyor allahın aşkına :)

kopya vs diyosun ordan burdanda.

acaba eno7'yi duydunmu yada ayt'nin ilk kurucularından bazılarını.

hah tamam el zikiyle gerdege girilecek gene. sen onu duydun mu ben bunu duydum mu.

az insan çok huzur. | https://keremgok.tr | https://dnscheck.tr
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Chip
    Chip's avatar
    Erkek

@zumsuk

terörün sence haberleşme kanalı neresi hocam ?

terör sitelerini açan kişilerin sence maillerinin içinde knight account'umu var ?

bu kişilerin IP'leri tespit edilip polise bildirilse bir çok bağlantı ortaya çıkıcak hiç bunu düşündünmü ?

olay sadece site hacklemek değil.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

Notorious bunu yazdı:

@zumsuk

Linux bilmeyen kullanmayan dünyadan bir haber gibi konuşuyorsun.

Evet ayyıldız team milliyetçi milleti kandırmayan bir oluşum 

diğer sözde milliyetçi hack oluşumları gibi esrar içen adamlardan,cc işi yapanlardan,milleti kandırıp parasını alan adamlardan

oluşmuyor.

Pardus kullansa milliyetçimi oluyor allahın aşkına :)

kopya vs diyosun ordan burdanda.

acaba eno7'yi duydunmu yada ayt'nin ilk kurucularından bazılarını.

diğer gruplardan bana ne ? İsteyen esrar içer isteyen grup yapıp kız siker.Bundan bana ne, bundan sana ne ?

Ha ama ben milliyetçiyim deyip, onca iş yapıp üstüne windows kullanyorsa ne ayak derim.Pardus kullanan milliyetçi olmuyor, fakat milliyetçiyim deyip; ufak çoluk çocuk işlerini bile bak biz milliyetçiyiz deyip daha Türkiye için bir iş yapmamışsan o zaman milliyetçi kabul edilemez.

Hackten başka nerde ne iş yaptı bu adamlar Türkiye için ? Diyeceksin ki adamlar hack grubu.Heh hack grubuysa otursunlar hackle uğraşsılar.Milliyetçilik gibi siyasal oluşmlara girip kendilerine adam çekmeye çalışmasınlar ; dahası da milliyetçi gibi gezinip kendi milletini vatan haini ilan etmesinler.

http://www.ayyildiz.org/ayyildiztim/

işe bak vatana ihanetmiş.Lan götoş sana mı kaldı bunların vatan haini olduğunu söylemek.

eno7, o şu bu.2-3 tane adam.Tahribatta , gücünü kaybettiği şu dönemde toplasan bi ton sağlam adam çıkacaktır.eno7 'yi duymadım.

HEmde hack, programlama vs.. ile uğraştığım 10 sene boyunca hiç duymadım.Bil duymamamın nedeni onun duyuramamış olmasımı yoksa benim problem mi ?

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

Notorious bunu yazdı:

@zumsuk

terör sitelerini açan kişilerin sence maillerinin içinde knight account'umu var ?

bu kişilerin IP'leri tespit edilip polise bildirilse bir çok bağlantı ortaya çıkıcak hiç bunu düşündünmü ?

teröristlerin kafada çok basıyordu zaten.

Bilmem Osman Pamukoğlu'nun kan uykusunu izledin mi ;

Yine bir sınır ötesi operasyondalar . Rastgele 300 kişilik (hani o yakalanamayan 300 kişillik kadro) kadronun toplantıda olduğunu öğreniyorlar baskın yapacakları yerde.Sonra ne oluyor ?

Birleşmiş milletlerinin helikopteri amerikan uçakları tarafından hemen yakınında vuruluyor.Bilinçli şekilde.Bizimkilere emir, hemen geri çekilin bizim üstümüze kalmasın.

Sence bu çok mu normal bir olay ? Sen istersen bütün teröristleri şu dakika yakala, bütün hepsini öldür.O kadroyu ve arkasındaki desteği kesemedikçe bu iş bitmez.

E o destek kesiliyor mu ? Yada bunu ayt, tahribat, cw, yada herhangi bir oluşum sağlayabilir mi ? O destek ve kadro siyasi birşey.siyasi bir biçimde çözersiniz.NE askeri nede internet üstünden.

He pkknın hack timleri varsa, onlarla uğraşsınlar.İnternet üstünden olduğu için , ancak internet üstünden biter.

Tekrar diyorum , siyasi oluşum siyasi bir hareketle biter.Askeri yada sanal bir hareketle değl.Ayt boşa kürek çekiyor. 3 kişi yakalatabilir.İStediğini yapsın, 100 kişi yakalatsın 1.000 kişi yakalatsın.Bununlada sevinsin.Ben biliyorum ki, pkk yine devam edecek.

Ayt isterse 300 kişinin yerini, uyduya sızıp bulsun ; yine oraya giden askerimizi yoldan çevirirler.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Chip
    Chip's avatar
    Erkek

@zumsuk

eno7'yi duymamışın ben sana tanıtim o zaman.

dünyada ses getiren Cyber Protest grubunda olan türk.

byond crew gibi Xtech Inc gibi D.O.M Team gibi adamlarla çalışan biri.

bu dediğim gruplarıda araştırırsan kim olduklarını görürsün hocam.

çalıştığı adamlar çoluk çocuk değil.

eno7 ise sadece biri ayyıldızın kuruluşunda ne adamlar var daha.

şuanki durumunu bilemem ama.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Chip
    Chip's avatar
    Erkek

zumsuk bunu yazdı:

Notorious bunu yazdı:

@zumsuk

teröristlerin kafada çok basıyordu zaten.

Bilmem Osman Pamukoğlu'nun kan uykusunu izledin mi ;

Yine bir sınır ötesi operasyondalar . Rastgele 300 kişilik (hani o yakalanamayan 300 kişillik kadro) kadronun toplantıda olduğunu öğreniyorlar baskın yapacakları yerde.Sonra ne oluyor ?

Birleşmiş milletlerinin helikopteri amerikan uçakları tarafından hemen yakınında vuruluyor.Bilinçli şekilde.Bizimkilere emir, hemen geri çekilin bizim üstümüze kalmasın.

Sence bu çok mu normal bir olay ? Sen istersen bütün teröristleri şu dakika yakala, bütün hepsini öldür.O kadroyu ve arkasındaki desteği kesemedikçe bu iş bitmez.

E o destek kesiliyor mu ? Yada bunu ayt, tahribat, cw, yada herhangi bir oluşum sağlayabilir mi ? O destek ve kadro siyasi birşey.siyasi bir biçimde çözersiniz.NE askeri nede internet üstünden.

He pkknın hack timleri varsa, onlarla uğraşsınlar.İnternet üstünden olduğu için , ancak internet üstünden biter.

Tekrar diyorum , siyasi oluşum siyasi bir hareketle biter.Askeri yada sanal bir hareketle değl.Ayt boşa kürek çekiyor. 3 kişi yakalatabilir.İStediğini yapsın, 100 kişi yakalatsın 1.000 kişi yakalatsın.Bununlada sevinsin.Ben biliyorum ki, pkk yine devam edecek.

Ayt isterse 300 kişinin yerini, uyduya sızıp bulsun ; yine oraya giden askerimizi yoldan çevirirler.

Teröristlerin kafada çok basıyordu zaten :) sanki bi biz biliyoruz internetten haberleşmeyi dimi hocam ?

Compi hocanın ihbar olayını bilirsen ne kadar interneti kullandıklarını zaten anlarsın :)

en çok haberleştikleri yer internet çünkü.

adamlar telefon açıpta konuşmuyor birbirlerinle.

dediğine göre o zaman terörle hiç uğraşmayalım internettede gelsinler tepemize binsinler.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SpoofU
    SpoofU's avatar
    Erkek
    ayt ne kadar saçma bir oluşumsa, inci de o kadar iğrenç bir oluşumdur. inciye çok nadir girerim, evet bazen çok komik başlıklar açılıyor ama çoğu zaman kültürel yozlaşmayı had safhada yaşayan avrupalılar gibi iğrenç başlıklar açıyorlar. Tam bir pislik yuvası, m.k. basınıda bunların reklamını yapıyor :S. O siteye küçük yaştaki çocuklar giriyor ve zamanla orada yazılanlar çok doğal gelmeye başlıyor, sonrası çökmüş/kokuşmuş örfünden adetinden bihaber toplum. Sansüre karşıyım ama bu o.ç.ları bırakın sansürü, kazığa oturtulmayı bile hak ediyorlar.

Sevmem yazmayı, okumayı sevdiğim kadar.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hermes
    hermesthecat
    hermesthecat's avatar
    Erkek

Notorious bunu yazdı:

@zumsuk

@noti hic kusura bakma araya giricem simdi.

eno7 ayt'nin kurucularindan degil. sadece bir ara o gruba girdi takildi sonra ayrildi. en sonda sanali birakti zaten.

isko'nun bile bir zamanlar ayt adina deface yaptigini dusunursek evet ayt de ne adamlar var be abi.

az insan çok huzur. | https://keremgok.tr | https://dnscheck.tr
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Chip
    Chip's avatar
    Erkek

AbdullahAzad bunu yazdı:

Notorious bunu yazdı:

@zumsuk

@noti hic kusura bakma araya giricem simdi.

eno7 ayt'nin kurucularindan degil. sadece bir ara o gruba girdi takildi sonra ayrildi. en sonda sanali birakti zaten.

isko'nun bile bir zamanlar ayt adina deface yaptigini dusunursek evet ayt de ne adamlar var be abi.

kitaplarında öyle yazıyor :)

iskorpitx asıl sonradan girip atılan biri.

Toplam Hit: 13340 Toplam Mesaj: 88