İndaat : ßir Avcı Sabah Kulübesinden Çıkınca Kapının Önünde Bir Ayının Beklediğini Görünc..
-
Soru 6 : Bir avcı sabah kulübesinden çıkınca kapının önünde bir ayının beklediğini görünce, korku içinde önce tam güneye doğru 6 km koşar, sonra 90 derece dönüp 3 km doğuya tekrar 90 derece dönüp 3 km kuzeye koşunca hayret içinde kulübesine geri geldiğini görür. Ayının rengi nedir? a ) Beyaz b ) Siyah c ) Boz d ) Hiçbiri birmilyon.com günlükl gönderdiği testlerin soruarından biri kafayı yicem yaa :D
-
Halowen bunu yazdı:
-----------------------------
Soru 6 : Bir avcı sabah kulübesinden çıkınca kapının önünde bir ayının beklediğini görünce, korku içinde önce tam güneye doğru 6 km koşar, sonra 90 derece dönüp 3 km doğuya tekrar 90 derece dönüp 3 km kuzeye koşunca hayret içinde kulübesine geri geldiğini görür. Ayının rengi nedir? a ) Beyaz b ) Siyah c ) Boz d ) Hiçbiri birmilyon.com günlükl gönderdiği testlerin soruarından biri kafayı yicem yaa :D
-----------------------------beyazdır belki baksana koşup aynı yere geliyo normalde gelmemesi lazım kutupta olabilir ondan beyaz olabilir:S:S
nası soru bu yav=)))
-
soruyu çözemedim hele hele bütün konuyu başlığa sığdırmaya çalışmanı hiç çözemedim...
-
kutup ayısıdır.. beyazdır..
-
beyaz diyorum ben.. kutupta gündüz olayı 6 ay sürüyo.. e doğu batı da haliyle aynı yerde.. dimi ?
-
kutup ayısı boz olmazmışmış :S
-
ew kuzey kutubundadir we ayi kutup ayisi olcaindna beyazdir :D
-
reklam kokuları gelıyor burnuma:D
-
arkadaslar bu ayı bozayı yani rengi kahve bunun hesaplaması var ama ben unuttum bu soru ya benzer bi soru banada sorulmus ordan bılıyorum ayının rengi kahve dıye hatırlıyorum yani boz yanliş olabilr ama
-
bir kere o şekilde gidince kulübesine geri dönemez.gittiği yönleri kağıda çizin mantıksız .bence bu sorunun cevabı kıl bir cevap.
Soru 6 : Bir avcı sabah kulübesinden çıkınca kapının önünde bir ayının beklediğini görünce, korku içinde önce tam güneye doğru 6 km koşar, sonra 90 derece dönüp 3 km doğuya tekrar 90 derece dönüp 3 km kuzeye koşunca hayret içinde kulübesine geri geldiğini görür. Ayının rengi nedir?
-
zigana bunu yazdı:
-----------------------------bir kere o şekilde gidince kulübesine geri dönemez.gittiği yönleri kağıda çizin mantıksız .bence bu sorunun cevabı kıl bir cevap.
Soru 6 : Bir avcı sabah kulübesinden çıkınca kapının önünde bir ayının beklediğini görünce, korku içinde önce tam güneye doğru 6 km koşar, sonra 90 derece dönüp 3 km doğuya tekrar 90 derece dönüp 3 km kuzeye koşunca hayret içinde kulübesine geri geldiğini görür. Ayının rengi nedir?
-----------------------------ozaman hiçbiri :P:P ehuehu
zuahahahkjsahndfgsdfgodfsg
hala sayfa açık
zaman aşımına uğrayacak şimdi :P :D