İndex Nası Atablirim
-
yaww arkadaslar bana index atmayı anlatacak yokmu
-
bende merak ediyorum kardeşim
-
zaten ya meraktan ya y.rraktan..
-
Hangi siteye atacan. Söyle siteyi anlatayım.
-
olum o çok zor lan çok kafa yormanız laım!bende daha önceden burda yayınlanan bi video var!php nuke...Ordan admin leri buluyonuzda,md5 ile şifreleri kırmaya çalışıyonuzda,admin paneline dalıyonuzda!Sonraları anca index atabiliyonuz!Bende bilmem ama isteyen varsa upload yapıp koyayım!
-
Tahri-key noldu ya kim mikti tahri-key'i. (sonra diyolar ki az bilgisi olanlara çok tepeden bakıosn ama haksız mıyım index atmasını öğrenmek istiyo adam sanki her siteye zart diye atılıyo...)
-
Kardeşlerim size index atmayı öğretiyorum.İşte index atmak için bilmeniz ve sahip olmanız gerekenler;
1-Yabancı dil (İngilizce) --> Gerekli yabancı kaynakları okuyabilmek için
2-En az iki programlama dili ki bir tanesi C olmalı. --> Eee,ne nerede, ne demek, ne işe yarıyor.
3-Temel html,php ve asp bilgisi. --> Hem asp hem php bilmenize gerek yok ama temel bilgi çok işe yarar.
4-3.maddedeki temel bilginin yanında asp yada php"de uzmanlık. -->Emek olmadan yemek olmaz.
5-Araştırmacı bir ruh. --> Armut piş,ağzıma düş.Oh ne güzel!!!
6-Kurcalama yeteneği. --> Aha bu yetenek bütün Türk"lerde doğuştan var.Daha çocukluktan itibaren her türlü elektronik cihazı kurcalayıp çalıştırabiliyoruz.
7-Sabır. --> İşte en önemlisi bu.Sürekli,okuyup,notlar tutma ve kendini geliştirme.
Burada ukalalık etmediğimi,bunların doğru olduğunu index atmayı bilen bütün arkadaşlarım onaylayacaktır.Hadi bakalım iş başına!!! -
Bu çok genel bi genelleme =) adam asp php bilmiyordur çok temelleri hariç xss biliodur ;) c bilmiodur perl biliodur yapıodur bişeler =)
-
slm a arkadaslar ceza kardes upload yapıp verersen cok sevinirim yine cok saol
saygilarla -
vayhayvanvay bunu dedi:
zaten ya meraktan ya y.rraktan..
--------------------------------------
katılıyorum=) -
siz uploadını felan koyun ingilizcesi felan traş onnarı hallederim
Toplam Hit: 2843 Toplam Mesaj: 15