folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder İngilice Ögrenmem Lazım...

İngilice Ögrenmem Lazım...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Akr3pTbT
    Akr3pTbT's avatar
    Erkek

s.a ;

benım ingilizce ögrenmem gerek ama saun a kadar baslayabilmiş değilim hani olur ya belki elinzde vardır işte grammer kelimelerin hepsi ,cümle yapıları , v.s görüntülü egitim cd falan filan işte paylasabilr mi acaaba elinde olan yada bastan sona ögreten site var mı :S ben bulamadım.. beleş olsun ama :)

baktıgım siteler ver parayı ögretcem ben sana diyor :D zaten para vercek oslam burdan bulurum bi ing hocası kurs alırım..

Ayin Gümüş PiriLTilarindan Söz Eden Nice ŞairLer Tanimişimdir Ki ELLerine Verdiğim Gümüşün MeTaL oLduğunu AnLayamamişLardir.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Yeah
    Yeah's avatar
    Erkek
    ilk önce türkçe yazmasını öğrenmen gerekecek...

herşeyin kısası makbuldur; ulaşmak isteyen yesterfox_55@hotmail.com a mail atabilir...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Musket
    Musket's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Önce gerçekten inanman lazım : )

Sonra da özel ders alman lazım bence.

Kimse tek başına kolay kolay bir dil öğrenemez.

Buna yazılım da konusma dilleri de dahil...

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Musket
    Musket's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Edit: fasfasfsa

F5 ve maceraları..

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Emrow
    Emrow's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

He

She

It  var..  You They We falan filan are is var başka bişey yok zamanlar var kelimeler var

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Akr3pTbT
    Akr3pTbT's avatar
    Erkek

YesTERFoX bunu yazdı:
    -----------------------------
    ilk önce türkçe yazmasını öğrenmen gerekecek...

ben bastım ama klavye yazmamıs,  zaten değiştirme imkanı olmadıgı için öyle kaldı :S

Ayin Gümüş PiriLTilarindan Söz Eden Nice ŞairLer Tanimişimdir Ki ELLerine Verdiğim Gümüşün MeTaL oLduğunu AnLayamamişLardir.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Blackjack
    Blackjack's avatar
    Erkek
    Önce,Türkçe öğrenmek gerekecek.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Swool
    Swool's avatar
    Erkek
    Emrow bunu yazdı:

He

She

It var.. You They We falan filan are is var başka bişey yok zamanlar var kelimeler var

Bahsettiğin lise müfredatı :)

İngilizce'nin sınıf ortamı oluşturulmadan öğrenilmesinin zor olacağını düşünüyorum, bu yıl ingilizce hazırlık okuyorum, lisedeyken değişik kitap ve örnek dökümanlarla kastımıştım fakat pek işe yaramadığını gördüm.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EmiRReiS
    EmiRReiS's avatar
    Erkek

Musket hocamında dediği gibi kimse tek başına bir dil öğrenemez. Öncelikle inanman lazım ve bu iş için döküman bulmalısın. Bunu internette arama, bilgisayardan değil, öncelikle grammer kitabı satın al. Sonra hikaye kitapları al, 1. seviyeden 6. seviyeye kadar. Birde adam gibi bir sözlük al, oxford yada redhouse olabilir. Gammer kitabı türkçe açıklamalı olsun biraz çalış ama yinede öğrenmen çok zor. Bunun dışında öğrenmek için 3 seçenek sunacam sana, bunlar sana yardımcı olacak.

1-Özel ingilizce eğitimi al, mümkünse eğitmenler yabancı olsun. (Maliyeti yüksel olacaktır)

2-Skype ve msn gibi programlar ile yabancı insanlarla tanıs, dediğim kitapları aldıktan sonra ufaktan onlarla konuşmaya başlarsın.

3-En iyi yöntemi ise önümüz yaz, yine kendince önceden çalış ve daha sonra, git yaz sezonunda bir otelde iş bul, garsonluk gibi. Orada çok iyi ingilizce öğrenirsin.

Ben şahsen şuan ingilizce eğitimi alıyorum. Hocalarımdan birisi ingiliz diğeri floridalı. Ek olarak irlandalı ve kanadalı eğitmenlerde var ama yinede yeterli olmuyor. Bu iş için kendine zaman ayıracaksın ve aynı zamanda bol bol pratik yapmalısın. Sadece istemek ile olmaz, bu sadece bir başlangıçtır...

.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Akr3pTbT
    Akr3pTbT's avatar
    Erkek

haklısın hocada işte vakit yok ama en ideali yine özel ders almak baska care yok gibi

EmiRReiS ; saol ayrıntılı yazdıgın için bi kac kez nette ögrenmeyi denedim ama olmuyor cok zor. aslinda acemi düzeyde gelebilrisn ama işte vakit olması gerek neyse tek çare  özel bi hocanın kapsını calıp parayı  bayılıp ders almak :D

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Swool
    Swool's avatar
    Erkek
    Akr3pTbT bunu yazdı:

haklısın hocada işte vakit yok ama en ideali yine özel ders almak baska care yok gibi

EmiRReiS ; saol ayrıntılı yazdıgın için bi kac kez nette ögrenmeyi denedim ama olmuyor cok zor. aslinda acemi düzeyde gelebilrisn ama işte vakit olması gerek neyse tek çare özel bi hocanın kapsını calıp parayı bayılıp ders almak :D

Özel bir üniversitenin hazırlık bölümünde özel öğrenci statüsünde ders alabilirsin. İngilizce gelişimin açısından daha yararlı olur. Fiyat olarakta daha uygun.

Toplam Hit: 4337 Toplam Mesaj: 25