folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Siteleri
linefolder İngilizce Bilen Mürit Lazım

İngilizce Bilen Mürit Lazım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    subasici
    subasici's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    unbalanced bunu yazdı

arkadaşın gözden kaçırdığı bir şey var

it will be repaired or replaced

tamir edilecek ya da değiştirilecektir. yani tamir edilme durumuna bakacak o yer tamir edilmiyorsa yenisi verecekler. 

hocam o cümlenin önünde where var Repair Centari niteliyor  yani direk tamir edilecek yada değiştirelecek dememişler. ürünün(it ) tamir edileceği yada değiştireleceği Tamir Merkezi anlamında.

Hadi sen git işine de herkes kendi çişine.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

biliyorum hocam gördüm :) ancak orada değiştirilecek gibi bir ifade yok o merkez bu işi yapıyor demişler 

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek
    hocalar amerıkaya yollayacagım ben unu sımdı.yanı adamlar bız oderız dıyor yanı demı? Bır de gumruk fılan alınıyor mu bu alet tamırlerınden

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
Toplam Hit: 1746 Toplam Mesaj: 14