İngilizce Bilen Yardımsever Kişi Aranıyor
-
Arkadaşlar ödevim için takıldığım yerleri sormam lazım ingilizce bilen ver yardım etmek isteyen mürid varmı ? Varsa özelden msn adresini yazarsa sevinirim yarına yetiştirmem lazım.
Not : Ödev kolay oraya buraya giderim kahve içer okey oynarım tarzı şeyler -
Hacim ben hem yardim severim hemde ingilizce biliyorum.
Takildigin yeri sor yardim edeyim.
-
usta özele girmiyorsa buraya paylaş eğlenelim öğrenelim hep beraber :D
-
MaTRiXe bunu yazdı:
-----------------------------
usta özele girmiyorsa buraya paylaş eğlenelim öğrenelim hep beraber :D
-----------------------------hallettim hocam WeLDoX yardım etti allah razı olsn ondan şimdi temize çekiyorum :)
-
hocam ben şu getting i anlamıyorum
getting drunk şarhoş olmak
getting married evlenme
felan
nereye çekersen oraya geliyo
-
sanıyorum geniş anlam katıyor
sarhoş olurken
evlenirken gibi emin değilim farklı birşeyi de ifade ediyor olabilir -
eger Turkiyede ingilizce egitim yok denilecek kadar kotu ise bunun en baslangic sebebi turkce dusunup ingilizce konusmaya calismaktir.
ceviri yapmaya kalkmayin arkadaslar getting drunk i cevirsen turkceye abuk sabuk birsey cikar.
getting drunk
getting crowded
getting cold
gettingten sonra sadece gordugunuz gibi sifat geliyor (Adjective).Bunun formulunun bir kismi bu.
soguyor deriz biz ama getting cold dersen soguk aliyor gibi cevirirsin.yada kalabalik oluyor deriz getting crowded dersen kalabalik aliyor-oluyor anlamina gelir.
yada bisey hizli donmeye basliyorsa biz hizli donmeye basladi deriz ama getting fast yada faster dersin.
gerekirse pm atin yardimci olmaya calisiriz odevlerde felan.
-
ıngılızce egıtım her lısede ve ılkokulda bır degıl su anda heryer anadolu lısesı olmus bızım zamanımızda her buyuksehırde 6 7 tane max olurdu ızmırde oyleydı.Lıseye gırerken hıc ıngılzce bılmedıgımın farkına vardım halbukı ılkokulda 5 tı ıngılızcem.
Baska arkadaslarda vardı normal devlet okulunda okumalarına ragmen acayıp ıngılızce konusuyorlardı.Lisede bızde guzel sekılde ogrendık.
calısman lazım baskına yaptırmak fılan olmasın derdın kardes
-
cordelian bunu yazdı:
-----------------------------
eger Turkiyede ingilizce egitim yok denilecek kadar kotu ise bunun en baslangic sebebi turkce dusunup ingilizce konusmaya calismaktir.
ceviri yapmaya kalkmayin arkadaslar getting drunk i cevirsen turkceye abuk sabuk birsey cikar.
getting drunk
getting crowded
getting cold
gettingten sonra sadece gordugunuz gibi sifat geliyor (Adjective).Bunun formulunun bir kismi bu.
soguyor deriz biz ama getting cold dersen soguk aliyor gibi cevirirsin.yada kalabalik oluyor deriz getting crowded dersen kalabalik aliyor-oluyor anlamina gelir.
yada bisey hizli donmeye basliyorsa biz hizli donmeye basladi deriz ama getting fast yada faster dersin.
gerekirse pm atin yardimci olmaya calisiriz odevlerde felan.
-----------------------------Aynen öyle bu üniversitedeki hocalarda ondan bahsediyorlar türkiyedeki eğitimden çok farklı buradaki eğitim. Speeking lissening writing sınavları var kadın takıyo cd yi basıyo play e dinletiyo sana anladın anladın tekrarı yok anlamaklada bitmiyo onu tekrar anlatman lazım. Her kurda seviye yükseliyor. Hayvan gibi çalısıyoruz bakalım nolcak