folder Tahribat.com Forumları
linefolder Eğitim & Ödev & Bilimsel Döküman
linefolder İngilizce Çeviri Yapabilicek Yardım Sever

İngilizce Çeviri Yapabilicek Yardım Sever

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dhmm
    dhmm's avatar
    Erkek

Ülkelerin sahip olduğu altyapı; gelişmişlik seviyelerini yansıtmaktadır. Altyapı; bir ülkedeki sistemlerin etkin ve verimli çalışması, sektörlerin karlılık oranları, halka sunulan hizmet seviyesi ve genel olarak hayat kalitesini doğrudan etkilemektedir. Dolayısı ile altyapı kurulumunun söz konusu ülkenin ekonomisi ile de doğrudan bir ilişkisi de bulunmaktadır.

"The Infrastructure that countries have; Reflects their development levels. The Infrastructure affects directly the effective and efficient operation of systems in a country , the profitability ratios of the sectors, the level of service offered to the public, and the quality of life in general. Therefore, there is also a direct relationship between the infrastructure of the establishment and the economy of the country."

benim ENG zayuf bu sekilde yapabildim hocam

dhmm tarafından 25/May/17 09:13 tarihinde düzenlenmiştir

Ozgurluk aslinda her istedigini yapabilmek degildir, istemedigini yapmamaktir. // Verdigin degeri gormeyince, gordugun degeri ver !!! // Hayatin herkes icin bir bavulu vardir !!! // Dusmek gerekir bazen hayatta; kalkmayi ogrenebilmek icin
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dhmm
    dhmm's avatar
    Erkek

Altyapı; elektrik, su, doğalgaz, iletişim, ulaştırma gibi temel sektörleri ve bunların bileşenlerini ihtiva etmektedir. Buradan hareketle, ülkenin sahip olduğu altyapı çeşitliliğinin de yine o ülkenin altyapısının gelişmişlik düzeyi ile doğrudan bağlantılı olduğu söylenebilir. Bu kapsamda ulaştırma yatırımlarının bir ülkenin ekonomik göstergeleri açısından sahip olduğu rol oldukça önemlidir. Bu anlamda da detaylı olarak incelenmesine ihtiyaç bulunmaktadır.

The Infrastructure occurred from electricity, water, natural gas, communications, transportation, and their components. From this point of view, it can be said that the infrastructure diversity of the country is also directly related to the development level of the infrastructure of that country. In this context, the role that transport investments have in terms of economic indicators of an individual country is very important. In this sense, it is necessary to examine it in detail.

ENG m iyi degil biraz da google ile ona gore hocam

Ozgurluk aslinda her istedigini yapabilmek degildir, istemedigini yapmamaktir. // Verdigin degeri gormeyince, gordugun degeri ver !!! // Hayatin herkes icin bir bavulu vardir !!! // Dusmek gerekir bazen hayatta; kalkmayi ogrenebilmek icin
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cybermole
    cybermole's avatar
    Erkek

bing translate kullan cogunu saglıklı ceviriyo

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ransack
    Ransack's avatar
    Erkek

Teşekkürler hocalar

Ben hatayı çevrim dışı yaşıyorum , Hayat beni engellese nolur...
Toplam Hit: 1710 Toplam Mesaj: 15
çeviri ingilizce