İngilizce Çeviri (Yardım)
-
Arkadaşlar merhaba,
Aşağıda resimde gözüken iki sayfayı Türkçe'ye çevirebilecek var mı acaba?
Baya bir teknik olduğundan birkaç güvendiğim arkadaşım işin içinden çıkamamış :) Aranızda yardımcı olabilecek varsa çok sevinicem :)
Yardımcı olan veya olmaya çalışan herkese şimdiden teşekkürler
Sayfa 1:

Sayfa 2:

-
ne resim ne yazı var diyecektim ki aynı zamanlı resimi eklemişsin.
çevirirmde ben çevirene kadar sen okulu bitirirsin. yani yavaş olur.
futurist tarafından 12/Nis/14 00:20 tarihinde düzenlenmiştir -
Resimler çıkmamıştı, edit geçmiştim. Resimleri halledince sildim editi denk gelmedi herhalde :)
-
Biyolog ya da kimyacı birisinin çevirmesi lazım hatta pskiobiyolog bilem olabilir
-
ltcelik bunu yazdı
Biyolog ya da kimyacı birisinin çevirmesi lazım hatta pskiobiyolog bilem olabilir
Anladım son çırpınışlar arkadaşlar varsa yardımcı olucak son up olsun. :)
-
ltcelik bunu yazdı
(((:
hocam aciliyeti yoksa yapariz ama en erken yarin bakabilirim, ok ise pmle hatirlat bana.
-
izzmarit bunu yazdıltcelik bunu yazdı
(((:
hocam aciliyeti yoksa yapariz ama en erken yarin bakabilirim, ok ise pmle hatirlat bana.
Peki hocam yarın sabahtan mesaj atarım ben tekrardan :)
-
@izzmarit yapamazsa zaten kimse yapamaz heralde. Sabahın köründe 1 saat boyunca Central Dogma ile ilgili bir sürü saçma sapan sorularımı yanıtladı saolsun.
-
DrKill bunu yazdı
@izzmarit yapamazsa zaten kimse yapamaz heralde. Sabahın köründe 1 saat boyunca Central Dogma ile ilgili bir sürü saçma sapan sorularımı yanıtladı saolsun.
İnşallah yapabilir hocam tek umudum o gibi gözüküyor :)
-
çok üşendim tek tek yazmaya
-
hipokondriyak bunu yazdı
çok üşendim tek tek yazmaya
Düşünmen yeter hocam :/