İngilizce Dil Okulu Şirket Tavsiyeleri.
-
Sorunum Başlıktakidir.
Yurt Dışına Akrabasını,kardeşini göndermiş ve yahut kendi Gitmiş Olan Yada Bu İşlerde Az Çok Bilgisi Olan Arkadaşlar. Hangi Şirketlerle Yada Hangi Aracı Şirketlerle Gittiklerini Paylaşırsa Sevinirim.
Örneğin
EF,İdealist,Horizon vs vs
-
TÖMER iyi diye duydum çok kişiden.
-
saolasın hocam bakalım.
-
dünya para ingilizce kursları aklım şaştı benim . adam akıllı bi seviyeye gelene kadar çuvalla para dökeceksin .
bence hiç gerek yok indir ingilizce setlerini evinde çalış
-
kardesim dusndugun ulkeleri sole bulundugun sehri sole ben sana yardımcı olayım simdi okula gideceğim geldiğimde cevap yazarım...
-
raul bunu yazdı:
-----------------------------
dünya para ingilizce kursları aklım şaştı benim . adam akıllı bi seviyeye gelene kadar çuvalla para dökeceksin .
bence hiç gerek yok indir ingilizce setlerini evinde çalış
-----------------------------sadece ingilize için değil gezip görme amaçlıda gidmek istiyorum.
@ayhun
pm attım kardeşim eyw.
-
Arkadasim bana sorarsan sana ingilizce tavsiye etmem.
Tamam, hos bir dil falan ama artik ingilizce yerini Cince ve Korece ye birakiyor.
Bugun Turkiye de elini sallasan ingilizce bilen adama denk geliyor ama ortalikta parayi goturen cince, korece bilenler.
Eger gelecek icin yatirim amacli dil ogreneceksen bunlari ogren.
-
sniperscope bunu yazdı:
Arkadasim bana sorarsan sana ingilizce tavsiye etmem.
Tamam, hos bir dil falan ama artik ingilizce yerini Cince ve Korece ye birakiyor.
Bugun Turkiye de elini sallasan ingilizce bilen adama denk geliyor ama ortalikta parayi goturen cince, korece bilenler.
Eger gelecek icin yatirim amacli dil ogreneceksen bunlari ogren.
-----------------------------sende haklısın.
lakin soruma cevap alamıyorum amq :F
-
uppp
-
seni tırcı yaşar abi ile gönderelim hemde ücretsiz gidersin ve neler öğrenirsin yaşar abiden
-
dark22 bunu yazdı:
seni tırcı yaşar abi ile gönderelim hemde ücretsiz gidersin ve neler öğrenirsin yaşar abiden
-----------------------------SJHSDGDFGDFGDF :D