İngilizce Hikaye Kitapları Seti 26GB
-
Fatih bunu yazdı
hepsini toplu halde nasıl çekebiliriz.?
mail ru hesabı alıp parça parça mail ru hesabına kaydedip sonra bilgisayar için uygulamasını yükleyip senkronize et deyip her parçayı indirip silip yeni bölümleri mail ruya eklersin yeni alınan mail ru hesapları 25 gb destekliyor o yüzden 2 seferde yüklersin hesabına.
ya da vds olan bir arkadş çeksin part olarak başka yere upload etsin benim evdki netle zor işim...
-
KaptaN bunu yazdıFatih bunu yazdı
mail ru hesabı alıp parça parça mail ru hesabına kaydedip sonra bilgisayar için uygulamasını yükleyip senkronize et deyip her parçayı indirip silip yeni bölümleri mail ruya eklersin yeni alınan mail ru hesapları 25 gb destekliyor o yüzden 2 seferde yüklersin hesabına.
ya da vds olan bir arkadş çeksin part olarak başka yere upload etsin benim evdki netle zor işim...
hocam mail.ru'nun ingilizce desteği yok mu bulamadım da.
Fatih tarafından 04/Kas/16 22:33 tarihinde düzenlenmiştir -
Fatih bunu yazdıKaptaN bunu yazdıFatih bunu yazdı
hocam mail.ru'nun ingilizce desteği yok mu bulamadım da.
hocam birisi chrome eklentiis yapmıştı bulamadım ama google translate kullanabilrisn
zaten 1 defa kullan alışacaksın yerler belli renkler belli mesela ben hiç anlamadan rusça kullanıyorum :)))