folder Tahribat.com Forumları
linefolder Download / Dosya Paylaşım
linefolder İngilizce Hikaye Kitapları Seti 26GB

İngilizce Hikaye Kitapları Seti 26GB

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikibok
    KaptaN
    KaptaN's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Fatih bunu yazdı

hepsini toplu halde nasıl çekebiliriz.?

mail ru hesabı alıp  parça parça mail ru hesabına kaydedip  sonra bilgisayar için uygulamasını yükleyip senkronize et deyip her parçayı indirip silip yeni bölümleri mail ruya eklersin  yeni alınan  mail ru hesapları 25 gb destekliyor o yüzden 2 seferde yüklersin hesabına.

ya da vds olan bir arkadş çeksin part olarak başka yere upload etsin  benim evdki netle zor işim...

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fatih
    Fatih's avatar
    Erkek
    KaptaN bunu yazdı
    Fatih bunu yazdı

mail ru hesabı alıp  parça parça mail ru hesabına kaydedip  sonra bilgisayar için uygulamasını yükleyip senkronize et deyip her parçayı indirip silip yeni bölümleri mail ruya eklersin  yeni alınan  mail ru hesapları 25 gb destekliyor o yüzden 2 seferde yüklersin hesabına.

ya da vds olan bir arkadş çeksin part olarak başka yere upload etsin  benim evdki netle zor işim...

hocam mail.ru'nun ingilizce desteği yok mu bulamadım da.

Fatih tarafından 04/Kas/16 22:33 tarihinde düzenlenmiştir

enjoy i'm vaccinated
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikibok
    KaptaN
    KaptaN's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Fatih bunu yazdı
    KaptaN bunu yazdı
    Fatih bunu yazdı

hocam mail.ru'nun ingilizce desteği yok mu bulamadım da.

hocam birisi  chrome eklentiis yapmıştı bulamadım ama google translate  kullanabilrisn 

zaten 1 defa kullan alışacaksın yerler belli renkler belli mesela ben hiç anlamadan rusça kullanıyorum :))) 

Toplam Hit: 2806 Toplam Mesaj: 13
english book penguen readers