İngilizce Kelimeleri Kolay Ezberlemek İsteyenler İçin....
-
megahafıza ingilizce seti arşivde olması lazım. geçen sene çalışıyordum ama altyapı olmayınca unuttum anlatılanları. burdakide melik duyarın aynı eğitimi. melikte sesli olarak takip edip dinleyip öğreniyorsun.
ingilizceyi yabancı şarkı dinleyerek ezberlemek daha mantıklı.
-
saolasın hocamm cok tesekürlerr
-
eywallah
Mesaj 3 Agustos 2012 (Cuma) Saat: 11:53'da rome tarafından düzenlendi. -
kaygusuz bunu yazdı:
-----------------------------megahafıza ingilizce seti arşivde olması lazım. geçen sene çalışıyordum ama altyapı olmayınca unuttum anlatılanları. burdakide melik duyarın aynı eğitimi. melikte sesli olarak takip edip dinleyip öğreniyorsun.
ingilizceyi yabancı şarkı dinleyerek ezberlemek daha mantıklı.
-----------------------------Upload etme imkanın varsa güzel olur.
Mega hafızanın bir diğer güzel yanı da bunu üreten kişinin dünya hafıza şampiyonu oluşu.
-
kitabı geceleyin upload ederim. lakin kitaptaki kelimeler yabancı gelebilir. hiç görmediğiniz kelimelerdir
-
sen et hocam et farklı kaynaklar bulunsun elimizde....
-
SyspioniC bunu yazdı:
-----------------------------8mm bunu yazdı:
-----------------------------Elinde Melik Duyar'ın Mega Hafıza seti link i olan yada yükleyebilecek olan var mı?
İngilizce,almanca,italyanca yada ispanyolca şahane olurdu.
-----------------------------o adamın ben küçükken yaptıgı şov hala aklımda
dançın, morsel, dazlak, taygres :F
-----------------------------aynı şovu izlemiştim
morsel: mor bir selin yağdığını ve insanların bir lokmaya muhtaç olduğunu düşünün.Morsel lokma demektir.
lanky: Bir koçun oyuncusunu terslediğini düşünün lan iki metresin hala sayı atamıyorsun..lanky uzun ve sıska demektir...
bu setle kelimeleri unutmazsınız,günde birkez okursanız bir ömür unutmazsınız.
-
sesli okuması
http://rapidshare.com/files/268902168/cd2.rar.html
kitaptan takip
http://rapidshare.com/files/268905792/K__304_TAP_1.rar.html
-
eyvallah tesekkürler hocam....
-
Teşekkürler Gayet iyi olur.. İngilizce Konuşmasını Öğrendik ama, Kelime Hazinesi Bok gibi.. Yada Konuşurken Anımsamaya çalışmak gibi durumları Yaşıyorum.