Eğitim & Ödev & Bilimsel Döküman
İngilizce Kelimelerin Karsılıklı Dosyasını Arıyorum
İngilizce Kelimelerin Karsılıklı Dosyasını Arıyorum
-
merhaba arkadaslar eskiden baya önce bir excell dosyası vardı ing-turkce en cok kullanılan kelimeler yazıyordu
onu arıyorum veya elinde seviye seviye içerik olan varsa gönderebilir gramer veyahut kelimeler anlamlarıyla süper olur valla :)
-
cevap yok :( pc de biryerlerde kayıtlı o dosya ama bulamam bi ton karısık karısık dosyalar kaydetmisim amk kafamı sikeyim :d
-
Hocam merhaba, söylemek istediğin oxford 3000 words olabilir mi acaba? :)
-
absconder bunu yazdı
Hocam merhaba, söylemek istediğin oxford 3000 words olabilir mi acaba? :)
hocam valla excelll dosyasıydı türkçe anlamlarıyla birlikte bi ton kelime vardı bana öyle birşey lazım
bilinç altıma kelime eklemem lazım sonra ögrenmesi daha basit oluyor :D varmı elinde güzel kelmie darcıgı
-
bende var galiba bulup atıcam birazdan,
bu arada ingilizce filmleri ingilizce altyazıyla izlemeyi denemelisin baya işe yarıyo. adam orda run diyo koşuyo hem run'ın koşmak olduğunu görüyon hem telaffuzu duyuyon hem de yazılışı görüyosun
daha iyi bir öğrenme şekli düşünemiyorum
edit
http://www88.zippyshare.com/v/dYqXvA8S/file.html
-
Şu an bilgisayarda değilim ama bilgisayara geçince elimdekilere bakayım. Sanıyorum dedigim şey olması lazım. Ama ingilizce ogrenmek istiyorsanız sadece kelimeezberleyerek yurutmek sikinti oluyor :)
-
nurulmac11 bunu yazdı
valla eskiden baya izlerdim orjinal diliyle hiçbirşey yapmadan upper-intermediate seviyeye kadar geldi ingilzicemde tabi askerden önceydi
simdi baya geriledi canlandırmak lazım yokmu :d tavsiyesi olan güzel bir kelime ögretme kitabı veya reader kitabı yokmudur kısa hikaye iceren reader at work mu ne vardıda para veremem simdi pdf olarak
-
do_som bunu yazdınurulmac11 bunu yazdı
valla eskiden baya izlerdim orjinal diliyle hiçbirşey yapmadan upper-intermediate seviyeye kadar geldi ingilzicemde tabi askerden önceydi
simdi baya geriledi canlandırmak lazım yokmu :d tavsiyesi olan güzel bir kelime ögretme kitabı veya reader kitabı yokmudur kısa hikaye iceren reader at work mu ne vardıda para veremem simdi pdf olarak
wikipedi oku :D
sevdiğin konulardan yürü, hem de kendini geliştirmiş olursun.
onun dışında yabancı blogları falan oku. kitap arıyosan da bulunduğun ilde sahaf bulursan james bond serisinden kitaplar al, çok yalın bi dille yazılmış oluyolar genelde. zamanında 3/4 tanesini 10 liraya alıyodum istanbuldaki sahaflardan
-
nurulmac11 bunu yazdıdo_som bunu yazdınurulmac11 bunu yazdı
wikipedi oku :D
sevdiğin konulardan yürü, hem de kendini geliştirmiş olursun.
onun dışında yabancı blogları falan oku. kitap arıyosan da bulunduğun ilde sahaf bulursan james bond serisinden kitaplar al, çok yalın bi dille yazılmış oluyolar genelde. zamanında 3/4 tanesini 10 liraya alıyodum istanbuldaki sahaflardan
okuma isini yapıyorum hocam :D simdi hatta baslayım gereksiz bilgiler edinme bölümüne bugünün :D
simdi sadece ögrenme kısmının isleyisi eger bi kelimeyi daha önce hiç görmediysen ilk defa görüyorsan onu ögrenmen zor oluyor
ama eger daha önceden göz aşinalıgın varsa onun üzerine anlam yüklemen daha kolay oluyor ve unutmuyorsun :D
o nedenle sadece bugün göz gezdiricektim kelimelere kendimi kasmadan :D maksat bilinç altımıza girsin
bu arada sevdiğin konuları ing olarak arastırma olayını bu ise yeni baslamıs arkadasların hepsine öneririm anlayıp anlamaman önemli degil sadece takıl kafana göre ilerliyosun acayip sekilde
benim orta okul ve lisede ingilzicem 0 dı hep simdi iyi yani muhabbet edebiliyorum yazarak ama konusma isi sıkıntı :d cocukken cok dalga geçtiler tramvav var :d
chat yapabilceğim random insan bulan biryer varmı ? webcam gerektirmeyen :D sadece konusmaya programlı yani bitane skyp eklediğimiz biryer vardı unblanced diye bir mürit paylasmıstı siteye skypımızı bırakıyorduk millet ekliyodu ing gelistirmek için onu hatırlaya nvarmı :D:D:DD
-
nurulmac11 bunu yazdı
bende var galiba bulup atıcam birazdan,
bu arada ingilizce filmleri ingilizce altyazıyla izlemeyi denemelisin baya işe yarıyo. adam orda run diyo koşuyo hem run'ın koşmak olduğunu görüyon hem telaffuzu duyuyon hem de yazılışı görüyosun
daha iyi bir öğrenme şekli düşünemiyorum
edit
http://www88.zippyshare.com/v/dYqXvA8S/file.html
hacım cok sagol :)
-
do_som bunu yazdınurulmac11 bunu yazdıdo_som bunu yazdı...nurulmac11 bunu yazdı......
...
chat yapabilceğim random insan bulan biryer varmı ? webcam gerektirmeyen :D sadece konusmaya programlı yani bitane skyp eklediğimiz biryer vardı unblanced diye bir mürit paylasmıstı siteye skypımızı bırakıyorduk millet ekliyodu ing gelistirmek için onu hatırlaya nvarmı :D:D:DD
reddit gibi platformlarda takilabilirsin hocam, ilgini ceken sublarda, istedigin zaman istedigin kadar, istedigine mesaj yazi verirsin. hem okuma, hem de yazma pratigi olur.