İngilizce Kısaltmalar
-
manhyak bunu yazdı:
-----------------------------Allura bunu yazdı:
-----------------------------kesme işareti işte kesmiş
-----------------------------anlamadım
-----------------------------overhaulin' bir programdı o zman arstirmiştim ve sonucolrak sadece g harfini kisaltmakmis yani overhaulin'==overhauling demek
-
wbu = what about you? - (+naber - iyidir senden deriz ya, ordaki senden? gibi bişey, senden naber lan?)
ve şu aralar kullanılan: tldr (too long didn't read -- çok uzun okumadım anlamına geliyor, bizde ki özet geç gibim)
-
KrypT bunu yazdı:
-----------------------------asap : ass soon ass possible
HAHHAHAHAHAHAHAHAH. Çok amaca yönelik olmuş.
Şu sıralar en trend kısaltma YOLO!!!!!!!!!!!!! "You only live once."
-----------------------------haha iyi dikkatini çekmiş :D
-
KrypT bunu yazdı:
-----------------------------asap : ass soon ass possible
HAHHAHAHAHAHAHAHAH. Çok amaca yönelik olmuş.
Şu sıralar en trend kısaltma YOLO!!!!!!!!!!!!! "You only live once."
-----------------------------vay mk :d yeni gördüm bi s fazla kaçmış düzelttim :D
-
harbfeadtuegwtdlml: has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like? Link
-
Google a girip common chat abbreviations diye aratirsaniz karsiniza daha detayli listeler cikar.
http://www.muller-godschalk.com/acronyms.html
Ancak benim gozlemlerime gore, bu tur kisaltmalar Amerika'da ya cocuklar tarafindan kullanilir yada genelde daha az egitimliler tarafindan. Kimse seni lol
kullaniyorsun diye ayiplamaz ancak bazi kisiler neden boyle garip konusuyorsun diye merak edebilir.
-
btw
nmw
bunlarda benim merak ettiklerim varmı bilen ?
your : ur yazmışın ters olmuş :D
-
YawshaAM bunu yazdı:
-----------------------------btw
nmw
bunlarda benim merak ettiklerim varmı bilen ?
your : ur yazmışın ters olmuş :D
-----------------------------by the way
no matter what
-
ilk on taneyi falan okudumda birsürü yanlış var.if you dk english.gtfo dont pretend like you know