İngilizce Kitaplar?
-
arkdaşlar ingilizce öğrenmek aslında kitap okumakla gellişiyor biliyorsunuz.
bana şimdi basit ingilizce kitap seti lazım.
kendim ayrı ayrı bulmak yerine seviyesi basit yani roman tarzı değilde ince zaten amacı bilmeyenlere öğretmek için hazırlanmış ingilizce kitaplar istiyorum.
set olarak filan alsam günde bir iki sayfa okuyup translate yapsam gelişir diye umuyorum.
varmı böyle bir set bildiğiniz yada öneriniz?
-
varsa bende aalayım o setten daha öğrenemdik su ingilizceyi yaw işten güçten fırsat bulupta
-
var mı la böle bişi?
-
Penguin books tavsiye edilir.
-
Oxford University Press bu kitaplar çok güzel
üniversitelerde hazırlık sınıflarında dersleri bunalrdan işliyorlar
hazır oalrakta 6-8 tane hikaye kirabı veriyor
-
Çizik
-
Hocam "Reader at Work" kitabı güzel hazırlanmış iki setlik kitaptır... Basitten karmaşığa 300'e yakın parça var ve her parçada geçen kelimeler bir sonraki parçalarda da güzelce harmanlanmış... Parçaların altında basitten karmaşığa soru yapısı da mevcut ve güzel hazırlanmış...
Kitabın kapak tasarımı, kağıtın kalitesi güzel değildi(şuan nasıl bilmiyorum) ancak içerik evde çalışmaya çok çok uygun...
Tavsiyemdir...
-
china232 podcasts
Effortless English
Abi bu 2sini bulup indirirsen daha iyi olur gibi geliyor.Hepsinde hikayeler var farklı konular üzerine adam onu okuyo falan pdfsınden takip ediyorsun sende.Kelimelerin anlamlarını ingilizce olarak söylüyor.Hikayeyle ilgili sorular soruyor falan eğlenceli güzel yani.
-
hacılar hacılar.....aşırı grammer/okuma/yazma kasmanın en kötü tarafı yarın bir gün konuşmak icap edince ne diyecem diye yarım saat düşünüp tasarlayıp kusursuz dört dörtlük cümleler kurup karşınızdakinin size gülmesi olacaktır.Tecrübe ile sabit.Yani konuşmadıkça pratik yapmadıkça öğrenilmez.
Eee aga temeli öğrenek konuşuruz demeyin.Ne kadar çok bilginiz artarsa konuşmada o kadar kusursuzluk ararsınız.O yüzden çat pat online yazışma veya konuşma falan filan pratikleri yapın gerisi gelir.
-
Oncelikle sade kitap okumakla ingilizce gelismez.
Sadece, kitap icinde gordugun belli basli cumle kaliplarini ezberlersin, 3 ay konusmasan onlarida unutursun.
Ingilizce icin gramer bilgisi cok onemli. Ne kadar isine yarar ve halen satiliyormu bilmiyorum ama Jean Praninskas - Rapid review of English Grammar isimli kitabi alman daha saglikli olur. Basit duzeyden ileri duzeye kadar ingilizce grameri ornekleriyle aciklayan harika bir kitaptir.
-