İngilizce Kitaplar?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek

arkdaşlar ingilizce öğrenmek aslında kitap okumakla gellişiyor biliyorsunuz.

bana şimdi basit ingilizce kitap seti lazım.

kendim ayrı ayrı bulmak yerine seviyesi basit yani roman tarzı değilde ince zaten amacı bilmeyenlere öğretmek için hazırlanmış ingilizce kitaplar istiyorum.

set olarak filan alsam günde bir iki sayfa okuyup translate yapsam gelişir diye umuyorum.

varmı böyle bir set bildiğiniz yada öneriniz?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    q3zqin
    q3zqin's avatar
    Erkek

varsa bende aalayım o setten daha öğrenemdik su ingilizceyi yaw işten güçten fırsat bulupta

* Bizde keyfine düşkün sosyal çocuklar olabilirdik .. Hayatla erken seviştik üstümüze kaldı..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pikacu
    Pikacu's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

var mı la böle bişi?

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

Penguin books tavsiye edilir.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WildWamqire
    WildWamqire's avatar
    Erkek

Oxford University Press bu kitaplar çok güzel

üniversitelerde hazırlık sınıflarında dersleri bunalrdan işliyorlar

hazır oalrakta 6-8 tane hikaye kirabı veriyor

Abure cubure subure dubure re re re tey tey tey
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    literatur
    literatur's avatar
    Erkek
    Çizik
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    _PesimisT_
    _PesimisT_'s avatar
    Erkek

Hocam "Reader at Work" kitabı güzel hazırlanmış iki setlik kitaptır... Basitten karmaşığa 300'e yakın parça var ve her parçada geçen kelimeler bir sonraki parçalarda da güzelce harmanlanmış... Parçaların altında basitten karmaşığa soru yapısı da mevcut ve güzel hazırlanmış...

Kitabın kapak tasarımı, kağıtın kalitesi güzel değildi(şuan nasıl bilmiyorum) ancak içerik evde çalışmaya çok çok uygun...

Tavsiyemdir...

Bu dahil; tüm genellemeler yanlıştır! Yolcu; Kendi Yolunda.... Şükür biz Allahtan başka sahibi olmayanlarız!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dyrnade
    dyrnade's avatar
    Erkek

china232 podcasts

Effortless English

Abi bu 2sini bulup indirirsen daha iyi olur gibi geliyor.Hepsinde hikayeler var farklı konular üzerine adam onu okuyo falan pdfsınden takip ediyorsun sende.Kelimelerin anlamlarını ingilizce olarak söylüyor.Hikayeyle ilgili sorular soruyor falan eğlenceli güzel yani.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    heza
    heza's avatar
    Erkek

hacılar hacılar.....aşırı grammer/okuma/yazma kasmanın en kötü tarafı yarın bir gün konuşmak icap edince ne diyecem diye yarım saat düşünüp tasarlayıp kusursuz dört dörtlük cümleler kurup karşınızdakinin size gülmesi olacaktır.Tecrübe ile sabit.Yani konuşmadıkça pratik yapmadıkça öğrenilmez.

Eee aga temeli öğrenek konuşuruz demeyin.Ne kadar çok bilginiz artarsa konuşmada o kadar kusursuzluk ararsınız.O yüzden çat pat online yazışma veya konuşma falan filan pratikleri yapın gerisi gelir.

"We think too much and feel too little." By Charlie Chaplin from The Great Dictator.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sniperscope
    sniperscope's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Oncelikle sade kitap okumakla ingilizce gelismez.

Sadece, kitap icinde gordugun belli basli cumle kaliplarini ezberlersin, 3 ay konusmasan onlarida unutursun.

Ingilizce icin gramer bilgisi cok onemli. Ne kadar isine yarar ve halen satiliyormu bilmiyorum ama Jean Praninskas - Rapid review of English Grammar isimli kitabi alman daha saglikli olur. Basit duzeyden ileri duzeye kadar ingilizce grameri ornekleriyle aciklayan harika bir kitaptir.

"Yer yuzunde hic bir pislik yoktur ki; altindan bir yahudi cikmasin" Adolf Hitler... "Turkiye de hicbir pislik yokturki altindan cemaat cikmasin" SniperScope "Nerede yavşak, hırsız varsa hepsi Allahçı" Fazil Say
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ameros
    ameros's avatar
    Erkek

hocam buradan indireblilirsin 20 adet

Hepimiz Onaylanma Bağımlısı Keşleriz...
Toplam Hit: 2091 Toplam Mesaj: 12