İngilizce Kursu
-
eğer sabırlı bir şekilde çalışırım bıkmam dersen effort english setini indir internette nasıl çalışman geretiğide yazıyor bir araştır derim paranda cebine kalır ayrıca bedace real english'in sitesi var ordanda sürekli dinleyerek ikisini bir arada götürüp grammer saçmalıklarına kapılmadan konuşma ingilizcesini öğrenebilirsin. Kendine hergün program yap derim bu ikisi ve günce yarım saat 45 dk voscreen takıl 6 ay sonra farkı yaşa. boş vaktin çoksa altyazılı filmleride yapıştır yani hayatının her alanına ingiliceyi sokmaya çalış.
-
Dostum American Life ye tuzldada 7 aydır gidiyorum dediğin gibi fiyatı diğerlerinden ucuz ama.'Belki buraya özgüdür' hoca ne verirse onu alıyorsun merkezi bir kontrol sistemi yok . şansına kalmış. bizde 7 aydır hala listening yapamadık mesela. ucuz diye aldım 7 aydır bırakamıyorum da. bana tek faydası bildiklerimi unutmadım. www.duolingo.com dan daha verimli çalışabilirsin ben ondan çalışıyorum.telefon uygulaması da var çalışılabilir.
tacir tarafından 19/Eki/14 11:03 tarihinde düzenlenmiştir -
@serdarr hocam karı kız için gitmiyorum karı kız için yok yere 2k para mı atayım hangi devirde yaşıyoruz :D zaten dediğini yapıyorum dizinin türkçe altyazısı çıkmamışsa açıp ingilizce altyazılı izliyorum
@ekerci şuan A2 seviyesinde başlıycam zaten speaking testi yaptılar a2 çıktı seviyem. beklediğim de oydu zaten yazılı testleri görünce. kaldı ki ne kursa gittim daha önce nede ilk okul lisede bi bok öğrendim ingilizce derslerinden. sağolsun wow öğretti :D. kendimi biliyorum kendi kendime sorumluluk yükleyip internetten öğrenmem ben o işi gider oyun oynarım.
@
hector611990 hocam dediğim gibi evde bu işi yapmak istemiyorum çünkü verimli bir iş olmayacak. onu geçtim elimde bi sertifika bile olmayacak. he bi işe yarar mı yaramaz bence ama olsun cvmizde var yazsın. yazdığım gibi ingilizce altyazılı filmler , diziler izliyorum zaten sıkıntım yok o yönde. sadece evde bu işi yapamayacağımı biliyorum. @
archair23 hocam amerikan kültürün o muhabbeti bi yerde duydum bende ama kararımı veremedim bu hafta için yazılcam biraz daha piyasa değerlendirmesi yapıp. @tacir ; hocam listening yapmadık derken?
DaSpOnGe tarafından 19/Eki/14 11:58 tarihinde düzenlenmiştir -
Serdarr bunu yazdı
Kardeş, kursa katılan kızlar güzelse bide tavlama garantiliyse kursta ne öğretildiğine bakılmaksızın o paraya belki düşünülebilir.
Onun haricinde ingilizce öğrenmek istiyorum diyorsan üç beş yabancı dizi indir(IMDB puanı yüksek olucak) Türkçe altyazılı başla bi süre sonrada İngilizce altyazılı izlemeye başlarsın. Arada birde ingilizce fıkralar kısa yazılar felan okursun.
... çokta yüksek değil ama yds den 82.5 almamı bu şekilde açıklarım.
burada ciddimiydin?
-
kardeş başlangıç seviyesinde olduğunu düşünüyor ve orta seviyeyi geçtikten sonra kursa gitmeyi düşünürsen rosetta stone diye bir program var bu güne dek gördüğüm en faydalı program. sadece ingilizce değil rusça dan fransızcaya 20 küsür dil eğitimi var.
Torrentte bulabilirsin eğer sıkıntı yaşarsan atarım dropbox a haber et..
-
rappermcs bunu yazdı
kardeş başlangıç seviyesinde olduğunu düşünüyor ve orta seviyeyi geçtikten sonra kursa gitmeyi düşünürsen rosetta stone diye bir program var bu güne dek gördüğüm en faydalı program. sadece ingilizce değil rusça dan fransızcaya 20 küsür dil eğitimi var.
Torrentte bulabilirsin eğer sıkıntı yaşarsan atarım dropbox a haber et..
hocam dediğim gibi bilgisayar başında yapmak istemiyorum öğrenmeyi sağlıklı bir sonuç vericeğini düşünmüyorum -benim için- bu yüzden kurs hakkında bilgi almak istiyorum.
-
İngilizce öğrenmek (şahsi fikrim) pek kursla olacak iş değil zira parasını verdiğiniz için, "Ulan parasıyla değil mi?" deyip, sıkıldığınız zaman savabiliyorsunuz. Ama sonunda sınav, geçme/kalma, sene/dönem uzatma gibi sorunlar olduğunda ister istemez sıkılsanız da çalışıyor ve bir şekilde hallediyorsunuz. Bu şuna benziyor: Mesela daha Türkçe'yi konuşamayan adam gurbetçi olarak Fransa, Almanya'ya gidiyor ve şakır şakır konuşarak geri dönüyor. Sebebi ne sizce? Sebebi mecburiyet. Zaten bizim eğitim sistemimiz ortada lise sonuna kadar yaklaşık olarak 10 sene ingilizce öğretemiyoruz. Kaldı ki İngilizce, Türkçe'yi öğretemiyoruz. Hep aynı terane dönüyor eğitimde ve bana kalırsa bu kurslar da öyle. Seni belirli bir yere kadar temel seviyede ya da onun üstünde bir yere getirecek. Aslında bunlar gerçekten istediğiniz zaman kendi kendimize çalışarak da yapabileceğiniz şeyler. Kendimden örnek vereyim. Ben dediğim gibi 10 sene sözde(!) eğitim aldım ingilizce adı altında ama bi b*k bildiğim yoktu. Üniversiteye geldiğim zaman burnum öyle bir sürttü ki 10 seneyi bir seneye sığdırdım diyebilirim. Şu an gerçek anlamda da akıcı konuşamasam da fakültedeki derslerimin çoğunluğunun ingilizce olması beni zorlamıyor çünkü rahatlıkla anlayabiliyorum. Tabi ki bu benim biraz da gayret etmemle de alakalı olabilir ama konuşamama nedenim de çekingenlik ya da tembelliğimle alakalı. Belki de dil zekamla alakalı bir şey. Çünkü dil öğrenmek de farklı bir şey.
Yani son tahlilde demem şu ki; yok la bi' şey demiyorum. :D
Caliber tarafından 19/Eki/14 16:44 tarihinde düzenlenmiştir -
http://www.youtube.com/watch?v=YQcOeYkcUqU
akıma şu geliyor ingilizce mevzusu geçince bir yerde
SeRDaR tarafından 19/Eki/14 16:49 tarihinde düzenlenmiştir
valla hoca ilgin varsa çalışınca yapılır ingilizce zor bir dil değil zaten
fiyatları gelince o fiyatlar normal her yerde aynı o konud rahat olabilirsin -
Caliber bunu yazdı
İngilizce öğrenmek (şahsi fikrim) pek kursla olacak iş değil zira parasını verdiğiniz için, "Ulan parasıyla değil mi?" deyip, sıkıldığınız zaman savabiliyorsunuz. Ama sonunda sınav, geçme/kalma, sene/dönem uzatma gibi sorunlar olduğunda ister istemez sıkılsanız da çalışıyor ve bir şekilde hallediyorsunuz. Bu şuna benziyor: Mesela daha Türkçe'yi konuşamayan adam gurbetçi olarak Fransa, Almanya'ya gidiyor ve şakır şakır konuşarak geri dönüyor. Sebebi ne sizce? Sebebi mecburiyet. Zaten bizim eğitim sistemimiz ortada lise sonuna kadar yaklaşık olarak 10 sene ingilizce öğretemiyoruz. Kaldı ki İngilizce, Türkçe'yi öğretemiyoruz. Hep aynı terane dönüyor eğitimde ve bana kalırsa bu kurslar da öyle. Seni belirli bir yere kadar temel seviyede ya da onun üstünde bir yere getirecek. Aslında bunlar gerçekten istediğiniz zaman kendi kendimize çalışarak da yapabileceğiniz şeyler. Kendimden örnek vereyim. Ben dediğim gibi 10 sene sözde(!) eğitim aldım ingilizce adı altında ama bi b*k bildiğim yoktu. Üniversiteye geldiğim zaman burnum öyle bir sürttü ki 10 seneyi bir seneye sığdırdım diyebilirim. Şu an gerçek anlamda da akıcı konuşamasam da fakültedeki derslerimin çoğunluğunun ingilizce olması beni zorlamıyor çünkü rahatlıkla anlayabiliyorum. Tabi ki bu benim biraz da gayret etmemle de alakalı olabilir ama konuşamama nedenim de çekingenlik ya da tembelliğimle alakalı. Belki de dil zekamla alakalı bir şey. Çünkü dil öğrenmek de farklı bir şey.
Yani son tahlilde demem şu ki; yok la bi' şey demiyorum. :D
hocam zaten ben kendim istediğim için ingilizce kursuna gitmek istiyorum. bi yerde aksama yaşarsam kursla ilgili bu yoğunluğum sebebiyle olucak. sosyal aktivitesi olmayanları eledim yazdım ilk mesajımda bunun sebebi haftaiçlerinde ingilizce konuşma kulubü gibi aktiviteler olması. bu sayede pratik yaparak güncel tutmayı hedefliyorum ingilizcemi. bunun dışında wow oynuyorum zaten arena partnerlerim yabancı seçiyorum ki ingilizce konuşabileyim diye. içimden geldiği için istiyorum ingilizce öğrenmeyi. konuşmayı yoksa bende anlıyorum konuşulanları eğer çok edebi bir dille konuşulmuyosa ve aksan bakımından çok farklı değilse. konuşmayı anlamanın dışında konuşabiliyorumda fuarda çalışırken araplar gelince bana paslıyolardı onlardan daha iyi konuştuğumu söyleyebilirim hatta.
@serdar o ayrı bi dünya zaten kkasdjkasjd :D zor bir dil olduğunu düşünmüyorum mevcut altyapımı geliştirmek grammar ve speakingte ki eksiklerimi doldurup üstüne birşeyler katmak istiyorum. fiyatlar sanırım bu civarda dediğin gibi birçok şirket dolaştım aşağı yukarı aynı skalada fiyat verdiler kur bazında.
ps: hocalar şu evde öğren muhabbetini yazmayalım artık lütfen. üst mesajlarda nedenlerini yazdım.
edit: imla
DaSpOnGe tarafından 19/Eki/14 18:43 tarihinde düzenlenmiştir -
Bende pc den kendimi geliştirmeye başlayacağım artık ufak ufak.
İngilizce dizi, filmleri altyazı ile izlemekten ufak ufak anlar oldum.
İyice öğrenip istanbulun turistik yerlerinde pratik yapsak tamamdır :)