İngilizce Ödevi
-
KGD bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------:) yok yani şimdi hocam herkez anlıycak diye bişey yok bende anlamıyorum pek fazla ama çoğu ilkokulda ingilizce öğretmeni bile yok :| + her sene aynı şeyleri göstermenin bi mantığıda yok. 6 dan veri ingilizce görüyoruz ama sürekli aynı şeyleri veriyorlar. onları oturtmak yerine sürekli gösteriyorlar. Birde ingilizce ders saati çok az 3 yerine 10 olsun ne güzel olurdu. Bi de zorunluluk getircekler bak o zaman herkez nasıl öğreniyor :)
-
Hybris
hocam sorun orda işte 2 kelimeyi bir araya getiremiyorum doğru düzgün
yoksa pek adetim deildir başkalarına zahmet vermek
by_kamu
hocam getirsinler gerçekten biz öğrenemedik gelecek nesiller öğrensin
ingilizce bilememk büyük eksiklik gerçekten
-
yaz türkçesini çevirirm
-
işte bende diyorumki hoca için doğru dürüst olmasından önce sana ait olması önem arz eder. hocan mutlaka senin seviyeni biliyordur.
sen ingilizce olarak iki kelimeyi biraraya getiremesende türkçe olarak cümleleri kafanda kurgula biraz çabala biz sana tabiki eksikliklerini gidermende yardımcı oluruz.
-
Ulan bizede almanca öğrettiler lisede bok var öğrettiler ya. 11. sınıfa kadar zevk alarak dinliyordum bayada öğrenmiştim, son sene gelen hoca boş bıraktı sallamadı bizi almancadan soğudum unuttum zaten kelimeleri :\
İngilizce görseydik keşke. Şimdi bizim bölümün 9. sınıfları 12 saat ingilizce görüyor anasını satayım. biz ne gördük 12 saat almanca..