folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder İngilizce Öğreneceğim Yardım Edin... :D

İngilizce Öğreneceğim Yardım Edin... :D

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek

arkadaşlar mrb baktım böyle olmuyor ulan salak buzul sen niye ingilizce öğrenmeye kalkmıyorsun dedim kendi kendime dedim tarikatül tahribata bi konu açayım yardımcı olur arkadaşlar

aslına bakarsanız kelimelerin çoğunu biliyorum fakat gramer ve akıcı ingilizce konuşmak için mecbüren kastırmak gerekiyor ezberim çok iyidir günde 50 kelimeyi 1 saate banamısın demeden ezberleyebilirim sizin tavsiyeleriniz varmı 5 tane ing. kitabı aldım gramer ençok kullanılan kelimeler vs. vs.

ingilizce bilen arkadaşlar hangi siteleri ve ne yapmamı tavsiye edersiniz acep ? forumda aradım konuyu 2 tane alakalı buldum fakat fazla açıklık getirilmemiş o yüzden konuyu açtım.

şu işine yarar böyle yaparsan daha iyi öğrenirsin git editle sen ne yapacan ingilizceyi gibi görüşlerinizi bekliyorum sagolun var olun :d

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iMPaLa
    iMPaLa's avatar
    Erkek

english time git bayıl parayı!..adamlar işin piiri;) reklama girdi biraz ama idare et!..

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ebmarteu
    ebmarteu's avatar
    Erkek
    Kardes, ben su anda ingilterede 1 senemi doldurdum. ona ragmen daha akici ingilizceye sahip degilim :D:D:D Ama konusurum, anlarim herseyi.  Bos zamanin varsa ingilterede dil kursuna yazil, ne demisler dil dile surtunmedikce ogrenilmezmis :D

**EbMaRtEu**
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gkhn
    gkhn's avatar
    Erkek
    Abi akademik falan bi olayın yoksa ole genis gramere ne gerek var. Kelimeleri falan biliom diosun o yeter. Sanki adamların kendi grameri bilip kullanıo :)) Sana tavsiyem her hafta newsweek yada time gibi bi dergiyi al oku incele. Ezberin iimis yeterli grameri onlardan kaparsın

I am free of all prejudice. I hate everyone equally
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    burakx
    burakx's avatar
    Erkek
    amerikan veya ingiliz bir msn arkadaşı bul...

Cesaret , Asalet , Adalet
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bella_ciaa
    bella_ciaa's avatar
    Erkek

bence git benim yaptığım gibi yap. OXFORD university Press yayınlarını al cd ye tak pc den izle çalış diidn .

sonra msn de ingilizce yabancılarla chat yap ben öyle öğrendim.

Rüyamda Ben Ve hazreti Fethullah hoca abey efendi aynı Keranedeydik. İkimizde Aynı Kaşarı Zükmek İstedik. Ben Qarıyı Ona Vermeyince Fışfışla Fışfışlaya Ağlamaya Ve Vaaz vermeye Başladı. "Evladım Dünya Geçicidir (fışfışpırrt) Paylaşamadığınız bişey Varsa; Önce Arkadaşına İkram Et. Sonra Sen Yap... :D
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek

abi dünyada nereye gidersen git ing. bilirsen zorlanmazsın ingilizce artık dünyanın global dili.

öğrenme amacıma gelince öğrenme gereği duydum ve kesin öğrenmem lazım ve hevesim varken yaparsam bunu öğrenirimde altı üstü ingilizce :D o kadarda zor değil.. :)

sadece kuralları var çok alıştırma yaparak otomatikleşmek gerekiyor burda size sorma amacım sağlam kaynak vermeniz :D yani şu kitap iyidir şu ing. seti iyidir gibisinden ing. bitsin daha çince ve rusça öğrenmeyi düşünüyorum öğrenilmeyecek bişey değil insan yeterki istesin :)

ingiltereye gitmeye gerek yok bence dediğiniz gibi akıcı ingilizce konuşan birini netten bulup chat arkadaşı olmak sorunu çözer sanırsam tabi önce gramer ve kelime kapasitesini çoğaltayım çat pat anlıyorum ama pat pat anlayayım ondan sonrası kolay.

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PeTaL
    PeTaL's avatar
    Dişi

walla oncelikle kelimelerin cogunu biliyorsan gramer olayı cok kolay yani 2 haftada tum grameri ogrenebilirsin bence yani ben kac kere arkadaslarıma anlatmısımdır sınaw oncesi:D gramer çinde express publishing in grammer way serisi war onun 4. kitabı sana uygun olabilir yani böle vocab.le ilgili sorunum yok diosan onun haricinde hala duruomu bilmiorum ama british council in merkezleri wardı içinde kutuphanesi falan olan ingilzice kursta weriyorlardı gayet guzeldi biraz uye olurken sorun cıkarıolar binaya girerken terorist gibi dawranıolar ama kartı cıkarınca sorun bitior böle seler=)onun haricinde sesli olarak ingilizce kitap oku bol bol ama gidip elemntry beginner falan okuma=) yani ingilizceyi nerede kullanacagınada baglı

ya kelime içinde discovering fiction war cambridge yayınlarının onun 2 yada 3. sewiyesini okuyabilirsin böle literature part falan war bol bol hikayeleri okur bilmedin kelimeleri cıkarırsın zaten hikaye sonunda böle bildiin turkce edebiat kitabı gibi parca war kelimeleri cıkarıosun sorada bole grammer part falan war ..

rüyaları gerceklestirmenin en guzel yolu uyanmaktır
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek

sagolasın peda istediğim türden bilgilerdi...

kelime ezber olayı benim için çok kolay olacak çünki onun için bir site yapıyorum kelime ekliyorum ve kelimeleri arka arkaya 10 kez doğru bilinceye kadar soruyor falan zaten ezberimde kuvvetli geriye gramer kalıyor kelimeleri ve grameri halletikten sonrada gavurlarla az chat yaparsak olay bitmiştir :D

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cnr437
    cnr437's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

gkhn759 bunu yazdı:
    -----------------------------
    Abi akademik falan bi olayın yoksa ole genis gramere ne gerek var. Kelimeleri falan biliom diosun o yeter. Sanki adamların kendi grameri bilip kullanıo :)) Sana tavsiyem her hafta newsweek yada time gibi bi dergiyi al oku incele. Ezberin iimis yeterli grameri onlardan kaparsın
    -----------------------------

sen ne karışıyon la, hea ne karşıyon? :D

sanki biliyon da :D 

Bizim olduğumuz her yerde herşey bizim yüzümüzden olmuştur. Ben benim amk bana bişey olmasın!
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AllahinOglu
    AllahinOglu's avatar
    Erkek
Toplam Hit: 3688 Toplam Mesaj: 18