İngilizce Öğrenemiyorum

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lupin
    Lupin's avatar
    Erkek

Yabancı dillere karşı önyargınız olmasın.

Zamanında öğrenince eşşek kafam demessiniz.

Her ne kadar sevmeseniz de insanlar bu dilleri kullanıyor ve güzelliklerinin farkına sonra varıyorsunuz.

Rus ile aldatmayanı etmeli takdir,tek biri ile uslanmayanın hakkı köçektir.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cilginsucu
    cilginsucu's avatar
    Erkek

MaTRaX bunu yazdı:
    -----------------------------

Öğrenme yaşa.

Hayatının içinde yer alsın, mecbur kalırsın, sıkıysa konuşma.

Mesela yabancı bir kız arkadaş edinmeye çalış :)

yabancı kız değilde ekek olmalı nıyet bozula bilinir birde nereden arkadaş buluruz

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    raul
    raul's avatar
    Erkek

dostum iş ilanlarına bak heryer rusça arayan şirket dolu. türkiyenin en fazla ticaret yaptığı ülke rusya. türkiyede kaç insan rusça biliyor? türkiyede kaç insan ingilizce biliyor ?

ingilizce bilen insan sayısına 1 eklense ne olacak eksilse ne olacak . ama rusça bilirsen iş bulman an meselesi. ingilizce bilmen ise malesef iş bulma sürecinde

o kadar etkili değil. sebep herkesin ingilizce bilmesi . burda konuşanların atıp tutanların hiçbirisi senden iyi bilemez. düşün taşın sen kararını ver.

0 dan başlayacaksan hangi dil daha fazla işine yarayacak ?

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pisikleet
    pisikleet's avatar
    Erkek
    yönetim birimlerinde iş olangın varsa ruscaymıs ispnyolcaymıs sallaa ingilizcen yoksa bunlardan birini bilmenin bi anlamı yok.Özellikle iyi bir iş istiyorsan akıcı ingilizce şart he ikinci dili eklersen kim tutar ztn seni:)

https://twitter.com/pisikleeet
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

raul bunu yazdı:

dostum iş ilanlarına bak heryer rusça arayan şirket dolu. türkiyenin en fazla ticaret yaptığı ülke rusya. türkiyede kaç insan rusça biliyor? türkiyede kaç insan ingilizce biliyor ?

ingilizce bilen insan sayısına 1 eklense ne olacak eksilse ne olacak . ama rusça bilirsen iş bulman an meselesi. ingilizce bilmen ise malesef iş bulma sürecinde

o kadar etkili değil. sebep herkesin ingilizce bilmesi . burda konuşanların atıp tutanların hiçbirisi senden iyi bilemez. düşün taşın sen kararını ver.

arkadaş rusça bilior iş yok varsa söleyeyim aç kalmasın adam türkçeden iyi rusça biliyor o derece yani nerde iş ?

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JeremYC30
    JeremYC30's avatar
    Erkek

PanxeR bunu yazdı:

raul bunu yazdı:

arkadaş rusça bilior iş yok varsa söleyeyim aç kalmasın adam türkçeden iyi rusça biliyor o derece yani nerde iş ?

Rusça - Türkçe, Türkçe - Rusça gayrimenkul, yatçılık, turizm terimlerinde çeviri yapabiliyorsa pm atayım telefonumu bana ulaşsın, birde Bodrumdaysa tadından yenmez.

Edit: Konuyla alakasız ama kusura bakmayın.

Neden Ben?
Toplam Hit: 4171 Toplam Mesaj: 17