İngilizce Öğrenimine Yardımcı Msn Botu
-
bu bot arkadaş size ingilizce öğreniminde yardımcı oluyormuş oyunlar falan filan oynatıyormuş aldığım yerde millet beğenmiş şahsen ekledim ama bi boq anlamadım hazırlık okuyor olabilirim ama hala ingilizceden anlamıyorum :D o yüzden kişisel yorum yapamıyorum yazıyo işte bişeyler :D
spleak@hotmail.com
-
hadi ya way be demek ingilzice ögretiyor bu bot şimdi yardımcı hmm peki ben ver bi kere desem verir yanı yardımcı olduguna göre hehehehewejnewuhfwejkbA :d:d:d
BOŞ KONU...
-
Akr3pTbT bunu yazdı:
-----------------------------hadi ya way be demek ingilzice ögretiyor bu bot şimdi yardımcı hmm peki ben ver bi kere desem verir yanı yardımcı olduguna göre hehehehewejnewuhfwejkbA :d:d:d
BOŞ KONU...
-----------------------------ne dediğini kendin anladın mı merak ettim?
inglizce öğretmesi ile bi kere ver dediğinde vermesi arasındaki ilişkiyi bana bi söyler misin?
boş olan konu mu acaba?
-
meccays bunu yazdı:
-----------------------------bu bot arkadaş size ingilizce öğreniminde yardımcı oluyormuş oyunlar falan filan oynatıyormuş aldığım yerde millet beğenmiş şahsen ekledim ama bi boq anlamadım hazırlık okuyor olabilirim ama hala ingilizceden anlamıyorum :D o yüzden kişisel yorum yapamıyorum yazıyo işte bişeyler :D
spleak@hotmail.com
-----------------------------hocam iyisin hossun guzelsin ama bunu burda cogu insan biliyodur hani gereksiz desem dogru söylemiş olur muyum bilmiyorum...
-
NapsteR bunu yazdı:
-----------------------------
meccays bunu yazdı:
-----------------------------bu bot arkadaş size ingilizce öğreniminde yardımcı oluyormuş oyunlar falan filan oynatıyormuş aldığım yerde millet beğenmiş şahsen ekledim ama bi boq anlamadım hazırlık okuyor olabilirim ama hala ingilizceden anlamıyorum :D o yüzden kişisel yorum yapamıyorum yazıyo işte bişeyler :D
spleak@hotmail.com
-----------------------------hocam iyisin hossun guzelsin ama bunu burda cogu insan biliyodur hani gereksiz desem dogru söylemiş olur muyum bilmiyorum...
-----------------------------ben bilmiyordum mesela ;)
-
Akr3pTbT bunu yazdı:
-----------------------------hadi ya way be demek ingilzice ögretiyor bu bot şimdi yardımcı hmm peki ben ver bi kere desem verir yanı yardımcı olduguna göre hehehehewejnewuhfwejkbA :d:d:d
BOŞ KONU...
-----------------------------
Konu boş onu biliyoruz senin verdigin cevap çokmu manalı onu merak ettim sitede polemik yaratmaya gerek yok konu boşsa girip cevap vermessin -
Akr3pTbT bunu yazdı:
BOŞ KONU...
-----------------------------neyin boş neyin dolu oldugu seni ne kadar düşündürüyo açıkcası bunu sorgulamak lazım...
-
yok yaw bunun ingilizce öğretmeyle falan alakaası yok bende kaç aydır ekli bu ne söylesem arkasından ünlülerin adını söylüyo =)
-
milyon tane msn adresim var ama hicbirine bu botu eklemedim suana kadar :) + böle bir bot oldugunu Osmanlı zamanından beri biliyorum :)
-
Abi bu botu çoğu kişi biliyor,bilmiyen çok nadir çıkar :) msn botu fln die arattınızmı googleda kesinlikle bu geliyo zaten :D ayriyeten bu bot ingilizce öğretmiyo,eğerki ingilizce bilgin varsa muhabbet ederek pratik yapabilirsin.Birde encarta var o ansiklopedi gibi bişey.
Yani kısacası boş bi konu ama bu konuya atılan bazı cvplar bu konudan daha boş olmuş...
-
Akr3pTbT bunu yazdı:
BOŞ KONU...
-----------------------------Sen ne diyosun hoca ? :D Heyecandan bütün tuşlarına basmışsın önünde şeyin :D