folder Tahribat.com Forumları
linefolder Skype - Mirc - Irc - Icq - Mail Güvenliği
linefolder İngilizce Öğrenimine Yardımcı Msn Botu

İngilizce Öğrenimine Yardımcı Msn Botu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    drexler
    drexler's avatar
    Erkek

bu bot arkadaş size ingilizce öğreniminde yardımcı oluyormuş oyunlar falan filan oynatıyormuş aldığım yerde millet beğenmiş şahsen ekledim ama bi boq anlamadım hazırlık okuyor olabilirim ama hala ingilizceden anlamıyorum :D o yüzden kişisel yorum yapamıyorum yazıyo işte bişeyler :D 

spleak@hotmail.com

İTİNA İLE torrentleech davetiyesi aranır. ama kefil bulunamaz :)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Akr3pTbT
    Akr3pTbT's avatar
    Erkek

hadi ya way be demek ingilzice ögretiyor bu bot şimdi yardımcı hmm peki ben ver bi kere desem verir yanı yardımcı olduguna göre hehehehewejnewuhfwejkbA :d:d:d

BOŞ KONU...

Ayin Gümüş PiriLTilarindan Söz Eden Nice ŞairLer Tanimişimdir Ki ELLerine Verdiğim Gümüşün MeTaL oLduğunu AnLayamamişLardir.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolyReform
    HolyReform's avatar
    Erkek
    Akr3pTbT bunu yazdı:
    -----------------------------

hadi ya way be demek ingilzice ögretiyor bu bot şimdi yardımcı hmm peki ben ver bi kere desem verir yanı yardımcı olduguna göre hehehehewejnewuhfwejkbA :d:d:d

BOŞ KONU...

ne dediğini kendin anladın mı merak ettim?

inglizce öğretmesi ile bi kere ver dediğinde vermesi arasındaki ilişkiyi bana bi söyler misin?

boş olan konu mu acaba?

Hakkıdır nakte tapan milletimin istismar!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Naps
    Naps's avatar
    Erkek
    meccays bunu yazdı:

bu bot arkadaş size ingilizce öğreniminde yardımcı oluyormuş oyunlar falan filan oynatıyormuş aldığım yerde millet beğenmiş şahsen ekledim ama bi boq anlamadım hazırlık okuyor olabilirim ama hala ingilizceden anlamıyorum :D o yüzden kişisel yorum yapamıyorum yazıyo işte bişeyler :D

spleak@hotmail.com

hocam iyisin hossun guzelsin ama bunu burda cogu insan biliyodur hani gereksiz desem dogru söylemiş olur muyum bilmiyorum... 

Hayat Ölüme Giden Yolda Bir Düştür...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hotboy
    hotboy's avatar
    Erkek
    NapsteR bunu yazdı:
    meccays bunu yazdı:

spleak@hotmail.com

hocam iyisin hossun guzelsin ama bunu burda cogu insan biliyodur hani gereksiz desem dogru söylemiş olur muyum bilmiyorum... 

ben bilmiyordum mesela ;) 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EntelKoylu
    EntelKoylu's avatar
    Erkek
    Akr3pTbT bunu yazdı:

BOŞ KONU...

Konu boş onu biliyoruz senin verdigin cevap çokmu manalı onu merak ettim sitede polemik yaratmaya gerek yok konu boşsa girip cevap vermessin

ANDY // Burası mezopotamya, küresel oyunun bumerang cehennemi. Tanrı bile dünya düzeni için peygamberlerini hep buraya göndermiş. Çünkü burası aslında yeryüzü cennetiymiş. Daha Fazla Bilgi İçin Profilimi İnceleyiniz...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tyler_Dayi
    Tyler_Dayi's avatar
    Erkek
    Akr3pTbT bunu yazdı:

BOŞ KONU...

neyin boş neyin dolu oldugu seni ne kadar düşündürüyo açıkcası bunu sorgulamak lazım...

all this pain is an illusion...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ozAnkaraguclu
    ozAnkaraguclu's avatar
    Erkek
    yok yaw bunun ingilizce öğretmeyle falan alakaası yok bende kaç aydır ekli bu ne söylesem arkasından ünlülerin adını söylüyo =)

"Milliyetin en belirgin niteliklerinden biri dildir. Türk milletindenim diyen insan her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır. Türkçe konuşmayan bir insan Türk kültürüne, topluluğuna bağlılığını iddia ederse buna inanmak doğru olmaz. " Mustafa Kemal ATATÜRK
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

milyon tane msn adresim var ama hicbirine bu botu eklemedim suana kadar :) + böle bir bot oldugunu Osmanlı zamanından beri biliyorum :)

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wasd
    wasd's avatar
    Erkek

Abi bu botu çoğu kişi biliyor,bilmiyen çok nadir çıkar :) msn botu fln die arattınızmı googleda kesinlikle bu geliyo zaten :D ayriyeten bu bot ingilizce öğretmiyo,eğerki ingilizce bilgin varsa muhabbet ederek pratik yapabilirsin.Birde encarta var o ansiklopedi gibi bişey.

Yani kısacası boş bi konu ama bu konuya atılan bazı cvplar bu konudan daha boş olmuş... 

:)
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tbtmad
    tbtmad's avatar
    Erkek
    Akr3pTbT bunu yazdı:

BOŞ KONU...

Sen ne diyosun hoca ? :D Heyecandan bütün tuşlarına basmışsın önünde şeyin :D

Kod yazmakla adam olunmaz:D
Toplam Hit: 14905 Toplam Mesaj: 14