İngilizce Telefon Görüşmesi İçin Bir Arkadaşa İhtiyacım Var
-
Geçenlerde konu açmıştım yahoo hesabım ile ilgili sorunu hala çözemedik o yüzden telefon görüşmesi için ingilizcesi iyi olan bir arkadaş arıyorum bu iyiliği yapabilecek bir mürid çıkarsa çok sevinirim.
Hesabıma ulaşamıyorum 1 hafta önce adamlara 5 farklı yere mesaj gönderdim hiç bir yerden cevap veren olmadı bu kadar rezil bir sistem görmedim o yüzden ingilizcesi iyi olan bir arkadaş ile skype üzerinden aramayı düşünüyorum.
Verecekleri cevabı merak ediyorum olur yada olmaz diye bir şey söyleyen olsa tamam diyecem ama hiç bir yanıt yok
Aklıma başka bir çözüm gelmiyor
Yardımcı olacak bir arkadaş var mı acaba ?
-
Up olsun.
----
Biraz daha detay ver hocam, herkeste var az çok ingilizce bu işi görecek.
Nereyi nasıl arayacaklar ne diyecekler ?
-
AnaMuhalefet bunu yazdı
Up olsun.
----
Biraz daha detay ver hocam, herkeste var az çok ingilizce bu işi görecek.
Nereyi nasıl arayacaklar ne diyecekler ?
Sesli bir şekilde hesap işlemleri hakkında karşıdaki kişi ile rahat bir şekilde konuşması lazım
Amerika'da yahoo müşteri hizmetlerine telefon etmem gerekiyor aramayı skype üzerinden ben yapıcam yardımcı olacak arkadaş sadece konferansa dahil olacak
-
Sen bakadur eğer hiç kimse çıkmazsa ben yaparım.
-
u235 bunu yazdı
Sen bakadur eğer hiç kimse çıkmazsa ben yaparım.
peki hocam :)
-
U235 in ingilizcesi iyi bildiğim kadarıyla, birlikte geçikmeden aramayı ve konuşmayı deneyin.Olmadı bana pm atabilirsin
-
Esconda bunu yazdı
U235 in ingilizcesi iyi bildiğim kadarıyla, birlikte geçikmeden aramayı ve konuşmayı deneyin.Olmadı bana pm atabilirsin
u235 e ulasamassan esconda da mesgul olursa banada pm atabilirsin.
-
son ihtimale de beni yaz hacım. amma en yakın haftasonuna olabilir :)
-
acil değilse hocam ben de yardımcı olabilirm ancak şuan hastayım sesim pek çıkmıyor ve öksürüyorum sürekli, soğuk aldım çok kötü...
-
ekle hocam beni dertleri neymiş anlarız.
-
hiç olmadı beni yaz hocam. Diğer arkadaşların konuşması etkili olmazsa türkçe iyi kalaylı bir küfür kayarım.