folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder İngilizce Yi Yalayıp Yutmak Hakkındaa

İngilizce Yi Yalayıp Yutmak Hakkındaa

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nurk
    nurk's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    HolyOne bunu yazdı

Öncelikle ingilizce windows kuruyorsun, filmleri önce ingilizce altyaz sonra altyazısız izlemeye alışıyosun.

Okuma yazmayı bu şekilde baya ilerletirsin fakat konuşma kısmı yurtdışına gidip yaşamadan olacak bişey değil. Ben çok iyi yazıp okuyorum, bi USA a gittim iki kelime edemedim bi hafta.

bu nasıl ermislik?

[22817//kaanabak]
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    g2k
    g2k's avatar
    Erkek

http://duolingo.com

bu site tam ihtiyacın olan site araştır , bunu uygula çok faydasını görürsün. burda hem ders alıp hem çeviri yapabilirsin.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek
    izzmarit bunu yazdı

Cumartesi sinavim var, aksaminda pm at bana.

tamamdır.

diğer arkdaşlar için ben şimdi tellmemore indriyorum.

daha önce lingustayı 30 damı ne bırakmıştuım. hemde çok içime sindiği halde. onuda devam ettiriyim diyorum. 

birde niptuckı üniversiteyken izlemiştim. şimdi altyazısız yani inglizce altyazılı oturup izleyeyim. sabahlarıda sizlerin dediği gibi ekonomi haberleri vs bir yazıyı okuyup özetini anlama k için kafa yorsam. eşşek değilim ya birşeyler olur herhalde

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rajooonn
    rajooonn's avatar
    Erkek

Ya böyle duolingo gibi planlı falan çalışma programı olunca çok hızlı ilerleniyor. Öteki türlü dizi izle, kelime ezberle birkaç gün yapıyorum sonra motive edemiyorum kendimi kalıyor.

Duolingo 1-2 güne bitiyor, onun ardından şöyle seviyesi daha zor olabilecek gramar değil de metin ağırlıklı bir eğitim seti tavsiyeniz var mı?

Gece! Vampir değilim ama geceyi çok severim. Yalnızsın, oyun oynuyorsun monitörün ışığı ve kendin.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kvasir
    kvasir's avatar
    Erkek

Kaç para bilmiyorum ama internette anadili ingilizce olan kişilerle seni konuşturan siteler var bunları dene.

Kitap ve filmle anca ortalama bir seviyeye ulaşırsın.

Benim yaptığım ki istemsiz yaptığım birşey, çok makale okuyorum, bu sayede kelime dağarcığım çok gelişiyor.

Hatta kendime bir program yaptım, kelimeye bakarken hız kazanmak için ( http://www.tahribat.com/forum/minidict---basit-sozluk-ceviri-programi---usengec-208134 )

çok işime yarıyor. Bol bol oku, kelimeleri öğren. Bazı kalıpları öğrenmek için gramer kitapları karıştır çünkü hiç görmediğin kalıplar olacak, "be to" gibi.

Fakat pratik çok önemli o yüzden skype vesaire birşekilde birileriyle ingilizce konuş. Konuşmayınca da köreliyor bu arada pratiği bırakma. O bahsettiğim tarzda siteleri mutlaka dene, önceliğin o olsun.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cuneyd
    cuneyd's avatar
    Erkek

Kelimeler için bende bi öneri sunayım. 5 tane kavanoz al, ilk kavanoza küçük küçük kağıtlara ingilizce kelimeleri yaz, arkasına da türkçeyi. Doğru bildiğini 2. Kavanoza at, bütün kelimeleri bitir, sonra 2. Kavanozdan 3 e geç. 5 i de bitirdikten sonra o kelimeleri kolay kolay unutmazsın :) 

Siz cebit"e gidin Tayyip sizi yakalicak :B adama o kadar laf sölediniz,küfrettiniz :P sizi tahribat.com t-shirtleri ile yakalicak,böle kıcınıza kıcınıza sopaylan vuracak :B Tayyip sizi ağaca vurduracak :B sonra da cemil cicek"e vericek :B / yeah Cemil cicekkk :B
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mastika.
    Absolut
    Absolut's avatar
    Erkek
    cuneyd bunu yazdı

Kelimeler için bende bi öneri sunayım. 5 tane kavanoz al, ilk kavanoza küçük küçük kağıtlara ingilizce kelimeleri yaz, arkasına da türkçeyi. Doğru bildiğini 2. Kavanoza at, bütün kelimeleri bitir, sonra 2. Kavanozdan 3 e geç. 5 i de bitirdikten sonra o kelimeleri kolay kolay unutmazsın :) 

bu yontemi bulgarca ogrenirken uygulamistim 2 ay boyunca kitapda ne varsa cevirip atiyordum. 3 ayin sonunda hoca derslere gelmen gerekmiyor ne bok yiyorsun cozemedim ama git disarda gez demisti :) simdi aynisini ingilizce icin basladim 500 orta seviye  kelime adam gibi bilsen piyasadaki cogu ben ingilizce biliyorum diyen adamin eline verilir kanaatindeyim

Nice babayigitler kirayi kim odeyecek, coluk cocuk ne yiyecek derdinden dolayi dunyayi degistiremiyor.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek
    g2k bunu yazdı

http://duolingo.com

bu site tam ihtiyacın olan site araştır , bunu uygula çok faydasını görürsün. burda hem ders alıp hem çeviri yapabilirsin.

bunu bitirdim seviyem 12 yada 13 tü

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mürşide
    izzmarit
    izzmarit's avatar
    Dişi

http://www.tahribat.com/forum/ingilizce-ceviri-alistirmalari-yapalim-209183

sigara değil, balık olan.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roark
    Roark's avatar
    Erkek

Bir ara bir murid program paylasmıstı 30-40gb dünyanın en iyi dil öğrenmek programı diye yorumlar atılmısdı torrent paylasmıs ve cok dua almıstı :) 

İçine dil dosyaları yüklenebiliyordu torrent indireceğimiz yer bize hangi dili indireceğimizi secme sansı veriyordu. ben ingilizceyi indirdigimde sanırım 12-24 gb arası bir indirme yapmıstım bilgisayara programı kurdum. Sonra ki gün sehirdısına cıkmam gerekti , sonra da unuttum gitti geldigimde pc degismisti. 

O programın ismini hatırlayan varmı? 

Toplam Hit: 3066 Toplam Mesaj: 22
ingilizce