folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder İngilizceden Çince Öğrenmek

İngilizceden Çince Öğrenmek

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    1234567B
    1234567B's avatar
    Erkek

Lostgun bunu yazdı:
    -----------------------------

Yooo ya : )

-----------------------------
    Hacım bak şimdi sen benim paylaştığım bir ingilizce eğitim paketi var al onu indir.Tabi hotfile a girebiliyorsan.Sonra ondan 1 hafta özenli bir şekilde bak hocayı anca anlarsın yoksa bir gecede öğrenilcek iş değil

arbeit macht frei
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alli
    alli's avatar
    Erkek

livemocha.com 'a üye ol bildiğin dilleri yaz . ordan çince kursuna başla ben bi sefer en basit levelden başladım ama çok skm bi dil valla bi bok anlamadım hiç tavsiye etmiyorum hocam zorda kalmadıkça ingilizceden devam et bence.

sitede çinliler de var istersen sohbet de edebilirsin

https://i.imgur.com/lCgZ0V0.jpg
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Milamber
    Milamber's avatar
    Erkek

evet bende livemocha üyesiyim ve ingilizce konusunda oradan çok yardım aldım... inanıyorum ki japonca konusunda da çok yardım alacağım önümüzdeki günlerde japonca öğreneyim istiyorum zira... hocam türkiyede olsaydın sana bir öneride bulunabilirdim ... bak aşti de yani ankara terminalindeki kitapçılarda küçük desteler halinde çeşitli dillere ait kelime ezberlemeye yönelik dil kartı desteleri var

ben kendi adıma söylüyorum japoncaya ait olanları aldım biraz inceledim. güzel başka çok kısa bir gramer ve japon alfabeleri anlatıyor ki bence yeterli miktarda... zira japonlar hiregana ve katagana isminde 2 alfabe kullanıyorlar... Japonca yazmak için yeterli ama okumak noktasında değil malesef zifa Çin'in etkisiyle Japonların hayatına Kanji fazlasıyla girmiş... Kanjide bilmek gerekiyor... Konuşmak içinse hiregana ve katagana bir takım temel alıştırmalar noktasında yeterli. zaten japonlarda eğitim bu 2 alfabe ile başlıyor kanji daha sonra olan bir olay. şimdi sorabilirsiniz niye 2 alfabe diye. bunlardan bir tanesi adamların kendi yerel kelimeleri yani japoncanın özünde olan kelimeleri yazmak için... diğeri ise japoncada olmayan dile sonradan girmiş kelimelerin yazımı için tasarlanmış... bu gün japonyada vatandaş olabilmenin şartı 3 yıl orada kalıp vergilerini falan doğru düzgün ödemek ve sonrasında yapılacak japonca sınavında 850 kadar kanji bildiğinizi kanıtlamak... bu durumda japon vatandaşlığına başvuru hakkını kazanıyormuşsunuz örneğin. japonyada üniversiteye gitmek içinse... iyi referansların yanı sıra iyi derecede japonca ve 2500 kadar kanji bilmek ve bunu sınavla kanıtlamak gerekiyormuş. bu şartlar sağlanırsa japon üniversiteleri bursla bile alabiliyormuş

:D bu 800 kanji ile ilgili vatandaşlık olayını bir müridimizden öğrendim... 2500 kanji ve japonyada üniversite olayı mezun.comdan. :)

Bu arada hacı madem çindesin... boş ver manita olayını oradan sen Türkiye ile iş yapmanın yeni bir yolunu bul. Sonrasında Çinli manitalar parayı görünce zaten şekilden şekile girerler... İstersen grup bile yaparsın sıkma böyle şeylere canını.

Fırtına koparmaktır işim... Uzaklar Yolcusu
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DeNo
    DeNo's avatar
    Erkek

beyler livemocha.com ücretli mi peki hizmet koşullarında olabıldıgınden fazla yazı var cok bıse anlamadım bilgi alabılırmıyım

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alli
    alli's avatar
    Erkek

hayır ücretli değil (mevcut dersler , pratikler , online üyelerle sohbet etmek ) ücretli kısmı da var jeton alıyorsun . onun özelliği de yaptığın dersleri girdiğin sınavları uzman dil öğretmenleri bakıyor . onun dışında ücret verilecek bişey yok . sen başkalarının yaptığı pratiklerde yanlışlarını gösterirsen (türkçe öğrenenlere) onlar da senin yaptığın testleri kontrol ediyor

https://i.imgur.com/lCgZ0V0.jpg
Toplam Hit: 2134 Toplam Mesaj: 16