İngilizcesi Olan ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EnableTurk
    EnableTurk's avatar
    Erkek

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=7RfCGap0Pic

ATATÜRK'le ilgili bir videoya rastladım da, ingilizcem olmadığı için yarım saattir içim içimi yiyo ne diye ? Acaba birisi çevirebilirmi ne anlatıyo ? 

yolun açık ve aydınlık olsun ferdi baba.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sherlock.
    r10aldinho
    r10aldinho's avatar
    Erkek

Kemal Ataturk'un olumunun 25inci yildonumu anma torenlerine katilabilmekten seref duymaktayim. Ataturk'un ismi insana bu yuzyilin buyuk insanlarindan birinin tarihi basarilarini, Turk halkina ilham veren liderligini, modern dunyayi ileri bir gorusle anlayisini ve bir askeri lider olarak kudret ve yuksek cesaretini hatirlatmaktadir. Cokuntu halinde bulunan bir imparatorluktan ozgur Turkiye'nin dogmasi, yeni Turkiye'nin ozgurluk ve bagimsizligini serefli bir sekilde ilan etmesi ve o zamandan beri korumasi, Ataturk ve Turk milletinin basarisidir. Suphesiz ki, bir ulusun kendine olan guvenini Turkiye Cumhuriyeti'nin kurulusundan ve o zamandan beri Ataturk'un ve Turkiye'nin giristigi koklu devrimlerden daha iyi gosteren baska bir ornek yoktur. Ataturk, Turkiye ve Amerika Birlesik Devletleri arasindaki geleneksel dosthane munasebetlerle yakindan ilgileniyordu. O, demokratik hukumetlerimizi dikkate almis ve ileri bir gorusle "Simdi dostuz, gelecekte cok daha yakin dost olacagiz"demisti. Ataturk'un bagimsizs bir Turkiye'de hur ideallere bagli bir devlet kurmasi icin hazirladigi saglam temel simdiki samimi anlasmamizin dayanagidir. Bizi Ataturk'un memleketine ve onun Turkiye'de ve dunyada yerlesmesine hizmet ettigi ideallere baglayan bu anlasmada Amerika Birlesik Devletleri'nin bir ortak olarak bulunmasindan gurur duyuyorum. Olumunun yildonumunde, bu Buyuk Adami saygiyla selamlarim.

İlk batışını ben gördüm güneşin, Gün dönümüne sen yetiştin, Kaptanı benim bu geminin, En son ben çıkarım, Panik etmeyin ___________________________________________________________ iletisim: www.tahribat.com@gmail.com
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    O Şimdi Astek
    deja-vu
    deja-vu's avatar
    Erkek

Videonun altında daha fazla göster yazan yere tıkla hocam türkçesi var orada.

Almanya Fatihi
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EnableTurk
    EnableTurk's avatar
    Erkek

ben bir salağım, neyse ki rahat bi nefes aldım.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaRaKuLe
    KaRaKuLe's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    EnableTurk bunu yazdı

hocam gece gece kopardın beni ya nerden buldun bu videoyu ?

Aklın nuru fen kalbin nuru dindir. İkisinin izdivacıyla hakikat tecelli eder.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EnableTurk
    EnableTurk's avatar
    Erkek
    KaRaKuLe bunu yazdı
    EnableTurk bunu yazdı

hocam gece gece kopardın beni ya nerden buldun bu videoyu ?

yau kafam güzel sörf yaparken, rastladım :D Atatürk düşmanı piçler yapmıştır neler anlatıyolur kim bilir diye tribe girdim :D 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    janni
    janni's avatar
    Erkek
    EnableTurk bunu yazdı

harbi bende koptum .

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

https://www.youtube.com/watch?v=wzdpbKV0KaA

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AllahinOglu
    AllahinOglu's avatar
    Erkek

keşke the usa i kursaydı daha çok saygı görürdü

böyle yobazların olduğu bir ülke haketmiyor böyle lideri...

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek
    DaveReed bunu yazdı

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dyrnade
    dyrnade's avatar
    Erkek
    DaveReed bunu yazdı

Aynen hocam benımde aklıma bu geldi ilk. Sen niye tribe giriyorsun ki kendi insanımız 7/24 söverken niye olduğunu bilmeden,saygı duymazken , bütün gün kötülerken elin amerikalıları dersin onlar sonuçta dış ülke söverde söver normaldir hani yani ki kötülücek birşeyide yok ama merak etme bişey olmaz:D

Toplam Hit: 1904 Toplam Mesaj: 12