İngilizceyi Geliştirmek İçin Neler Yapmalı
-
kafkavari bunu yazdıizzmarit bunu yazdı
Izzmaritten ozel ders alabilirsin :P
Kaç para
Normalde tek oturum (minimum bir saat) 100 liradan basliyor ama dusunen olursa konusuruz.
@harmoniyafil kusura bakma bu ara degisik seyler girdi araya, sakinleyince yazacagim (:
-
ben dün kursa başladım. britishculture.
dostum istersen ingilizceyi öğrenirsin. geliştirirsin.
zaten yardım eden etmiş birsürü site vermiş. mazaret yerine tekrar edip akılda pratiği geliştir bence.
bende normal hayatta birisiyle günlük herşeyimi hallederim ama iş profesyonellikte bitiriyor.
9 ay için 2200 Tl vericem 10 taksit. haftda 2 gün. bittikten sonrada 1 sene conversation ücretsiz
kurs eğitiminden sonra geliştirmek öğrencinin işidir. eğer istersen ingilizceyi öğrencem istersen diyorum istemezsen olmaz. iste. azimle sıçan betonu deler o kadar -
manhyak bunu yazdıHarmOniYaFil bunu yazdı
Türkçe herşeyi sölemişler, bende ingiliççe ciziktireyim.
my fella, practi'se practi'ce, in all kind of form.
one way or another, if you feel yourself incapable of speaking skill, then look for person who speaks English native or not and dont hasitate to interact with other people. well
if you have an issue lack of writing then you'll find a PenPal. in short, you have to evaluate all kind ( of ) audio-visual opportunity. Once in while, i was watching lyrc video on tv channel like powerTV, Nr1, Dreamtv and so on.
in my opinion, "Paraphrasing" is ( an ) another good thing for any sort of foreign language. as you've seen, me too not goot at all.
dont think twice,
do it at once.
this last two verse looks slogan or poetical huh? :P
fix ur mistakes :P
Hacı abi düzeltişmiş halini de yazsaydın keşke çözemedim canımı sıktın şimdi. Birde hasitate yazmış onu çizmemişsin neye göre çizdin ki.
Misal if you have an issue lack of writing then you'll find a PenPal cümlede hata ne ki grammer doğru geldi bana ama çözemedim
-
manhyak bunu yazdıHarmOniYaFil bunu yazdı
one way or another, if you feel yourself incapable of speaking skill, then look for person who speaks English native or not and dont hasitate to interact with other people. well
if you have an issue lack of writing then you'll find a PenPal. in short, you have to evaluate all kind ( of ) audio-visual opportunity. Once in while, i was watching lyrc video on tv channel like powerTV, Nr1, Dreamtv and so on.
in my opinion, "Paraphrasing" is ( an ) another good thing for any sort of foreign language. as you've seen, me too not goot at all.
dont think twice,
do it at once.
Hacı abi düzeltişmiş halini de yazsaydın keşke çözemedim canımı sıktın şimdi. Birde hasitate yazmış onu çizmemişsin neye göre çizdin ki.
Misal if you have an issue lack of writing then you'll find a PenPal cümlede hata ne ki grammer doğru geldi bana ama çözemedim
-
ingilizceyi konusmadan yurt dısına cıkmadan ogrenemezsin kagıt uzerınde ogrendıgını sanarsın ama elin yabancısıyla konusmaya calıstıgında bı bakmıssın adını soyleyemıosun
-
herkes yapman gerekenleri siralamis, ben yapmaman gerekeni yazayim.
su grammar ve pronounciation konularina kurban olayim takilmayin artik. elin abidik gubidik alfabeli cinlisi konferansta bir saat konusuyo, kimse ne dedigini anlamiyo, bir de alkisliyorlar.
Turk, Ogun, Calis, Guven, Yardir.
-
hallederi_55 bunu yazdımanhyak bunu yazdıHarmOniYaFil bunu yazdı
in my opinion, "Paraphrasing" is ( an ) other good thing for any sort of foreign language. as you've seen, me too not goot at all.
dont think twice,
do it at once.
if you feel yourself incapable of speaking skill = If you feel like you are incapable of speaking in english
then look for person who speaks English native or not = Then look for a person who is native speaker or a person who speaks English
if you have an issue lack of writing = If you have an issue of writing in english / If you lack writing skills in english
in short, you have to evaluate all kind
( of ) audio-visual opportunity = In order to learn language you have to expose yourself to every kind of audio and visual aids. Once in while, i was watching lyrc video on tv channel like powerTV, Nr1, Dreamtv and so on. in my opinion, "Paraphrasing" is an other good thing for any sort of foreign language. as you've seen, me too not goot at all.
= Bu cümle baya kötü yazmışsın nedemek istediğini pek anlamadım. Ones in a while dan sonra i was watching olmaz.
Yazmaya devam et hocam böyle böyle geliştirceksin.
-
hocam yabancılarla konuşmak bence en iyi öğrenme şekli, gerek oyun gerek chat uygulamaları gayet yeterli gibi
-
manhyak bunu yazdı
if you feel yourself incapable of speaking skill = If you feel like you are incapable of speaking in english
then look for person who speaks English native or not = Then look for a person who is native speaker or a person who speaks English
if you have an issue lack of writing = If you have an issue of writing in english / If you lack writing skills in english
in short, you have to evaluate all kind
( of ) audio-visual opportunity = In order to learn language you have to expose yourself to every kind of audio and visual aids. Once in while, i was watching lyrc video on tv channel like powerTV, Nr1, Dreamtv and so on. in my opinion, "Paraphrasing" is an other good thing for any sort of foreign language. as you've seen, me too not goot at all.
= Bu cümle baya kötü yazmışsın nedemek istediğini pek anlamadım. Ones in a while dan sonra i was watching olmaz.
Yazmaya devam et hocam böyle böyle geliştirceksin.
Hocam sormayı ayıp olmazsa nasıl bu kadar öğrendin? Bölümün filan mı yoksa yurt dışında filan mı kaldıN?