İngilterede Burslu Nasıl Okunur ?
-
Belki üstümüzden bir kuş geçer...
Up..
-
merhabalar ben de şu an londrada eğtmime devam ediyorum dostum sorun varsa özelden sorabilirsin. diğer türlü anlatacak o kadar çok şey var ki neyi merak ediyorsun ne önemli senin için bilemem
-
diener bunu yazdı:
-----------------------------merhabalar ben de şu an londrada eğtmime devam ediyorum dostum sorun varsa özelden sorabilirsin. diğer türlü anlatacak o kadar çok şey var ki neyi merak ediyorsun ne önemli senin için bilemem
-----------------------------pm attım hocam ..
-
benim de bulgaristan çiftevatandaşlığım var. bulgaristan (nasıl olduysa) ab üyesi oldu. ordan da yararlanıp özellikle ingiltere'ye gitmek istiyorum ama nasıl bilmiyorum. yeni mezun oldum işletmeden. sağlam bi burs bulsam ya da vatandaşlık haklarından bi kıyak olay bulsam atıcam kapağı. en azından birkaç yıl orda çaıştıktan sonra memlekete dönünce sanıyorum ki çok daha iyi imkanlarla çalışırım. ingiltere'yi de mutlaka görmek istiyorum.
-
Prometheus bunu yazdı:
-----------------------------benim de bulgaristan çiftevatandaşlığım var. bulgaristan (nasıl olduysa) ab üyesi oldu. ordan da yararlanıp özellikle ingiltere'ye gitmek istiyorum ama nasıl bilmiyorum. yeni mezun oldum işletmeden. sağlam bi burs bulsam ya da vatandaşlık haklarından bi kıyak olay bulsam atıcam kapağı. en azından birkaç yıl orda çaıştıktan sonra memlekete dönünce sanıyorum ki çok daha iyi imkanlarla çalışırım. ingiltere'yi de mutlaka görmek istiyorum.
-----------------------------Hocam senin en azından bulgaristan vatandaşlığın var benm oda yok ¿Neyse
Araştırmaya devam....
-
şuan bildiğim kadarı ile en iyi bursu tarikatciler veriyor.
-
THT2005 bunu yazdı:
-----------------------------şuan bildiğim kadarı ile en iyi bursu tarikatciler veriyor.
-----------------------------Araştırmaya devam ...
-----------------------------
-
plastner bunu yazdı:
-----------------------------THT2005 bunu yazdı:
-----------------------------şuan bildiğim kadarı ile en iyi bursu tarikatciler veriyor.
-----------------------------Araştırmaya devam ...
-----------------------------
----------------------------- -
Fazla araştırma yapmana gerek yok.. nereden para bulurum diye düşünürken bu şarkıyı dinle..