İngiltere’De Yaşayan Var Mı?
-
Yazilimci bunu yazdı
Hocam ödemeyi kredi kartınla yaptıysan bankanı arayıp itiraz etsene. Paran hüplenmesin en azından
Belki gelir melir diyerek yapmadım.
Ülkemin milletinin dolandırıcı olarak tanınması hoşuma gitmez.
-
enes bunu yazdıDevilKingtr bunu yazdı
@enes faydalı bir mürid yardımcı olabilir.
Teşekkür ederim hocam :)
Konuya gelirsek, vermiş olduğun post code yanlış hocam, şayet bölge olarak surreyse bulunduğum konumdan da uzak.
İngiltereden - Türkiyeye bende bir kere zamanında takipsiz posta içinde ehliyet vardı göndermiştim, ahmet yesevi cad yerine mah yazmışım PTT memuru da dağıtımda böyle bir adres yok diye postayı iade etmiş. Posta 1 ay içinde bana geri geldi :)
Ürün almış olduğun yerin başka bilgisi telefonu va falan varsa ararız sorarız.
Bir PM atıyorum o halde.
-
Londra da birader yaşıyor hergün hydie park parlamento binası önünden geçiyor metro+bisiklet+otobüs vs bu surrey denen yer turistik ve eski İngiltere yi andıran bir yer gibi ve londra ya bir saat mesafe ritüeller bölgesi neyse eğer uymayan şeyler varsa geri gelir ama girişimlerin olmalı.tayland dan vantuz aldım adres te yok demişler hooop Tayland tekrar geri bana geldi.
weskeyy tarafından 14/Şub/19 21:52 tarihinde düzenlenmiştir -
weskeyy bunu yazdı
Londra da birader yaşıyor hergün hydie park parlamento binası önünden geçiyor metro+bisiklet+otobüs vs bu surrey denen yer turistik ve eski İngiltere yi andıran bir yer gibi ve londra ya bir saat mesafe ritüeller bölgesi neyse eğer uymayan şeyler varsa geri gelir ama girişimlerin olmalı.tayland dan vantuz aldım adres te yok demişler hooop Tayland tekrar geri bana geldi.
Ne tür girişimler?
-
Kontağını koparmayacağın satıcılardan söz ettim.ürünü satın aldığın yer en pahalı yerlerden birisi buna karşılık burada(İngiltere) olan birşey kaliteli bir şekilde Türkiye veya Çin de daha ucuza güvenli kanallar dan alınabilir bilgisini aldım.
-
TiThousand bunu yazdıarchair23 bunu yazdı
Hangi sehir ve ne aldin hocam ? Arkfasim var sorarim ona yakinsa bakar
Elektronik sigara aldım..
Adres Surrey KT5 3BQ
Doğru değil mi?
Dostum sordum arkadaşıma uzakmış baya