İngiltereden Alışveriş İçin En Güvenli Yol Nedir
-
arkadaşlar ingiltereden bi mağazadan ipad almak istiyorum adam ödemeyi nasıl yapılmasını istersin dediğinde banka transferi çok mantıklı gelmedi açıkcası. ingiltereden bişey alan oldu mu ? sahibinden.com Get gibi aracı kullanabileceğimiz bi site var mı ? komisyona razıyım maksat dimyata pirince giderken evdeki bulgurdan olmayalım .bide ürünü sıfır alacağımdan 2. el çıkma gibi bir durumda iade göndereceğim bu yüzden aracı şart
-
hocam türkiyede ikamet ediyorsan kargon gümrüğe takılır, sonra gidip oraya almak zorunda kalırsın ki senden alacakları vergi türkiye fiyatından daha pahalıya gelir :) o yüzden gidip bizzat kendin alman daha mantıklı hem gezmiş olursun ki ingiltere çok pahalı. bunun yerine başka avrupa ülkeleri tercih edebilirsin..
-
almanyadan getirem
-
PM at Hocam. Halledelim Isini.
-
Sakin ama sakin banka transferi,moneygram,western union,ukash gibi araclar ile kimseye odeme yapma. Hele hele ingitereden birine , dolandiricilar kullaniyor bu yontemi..
-
ingiltere ne alaka? 16GB Wifi ipad mini 269gbp, türkiye fiyatı zaten 839.
-
Paypal kullanarak birçok kez alışveriş yaptım, tabi satıcının para iade garantisi de olduğu için sorun çıkmadı. 1-2 defa para iadesi aldım.