İngiltereye Gidenler
-
Napcaksin Bonn'da arkadasim da gidiyor.
-
deja-vu bunu yazdı:
-----------------------------
manhyak bunu yazdı:
-----------------------------DeaD_BY bunu yazdı:
-----------------------------manhyak bunu yazdı:
-----------------------------20 haziranda gidiyorum :)
-----------------------------hocam araştırdıklarını paylaş benimle :)
-----------------------------Hocam ben biyere gitmeden önce araştırma yapmayı sevmiyorum. Sırtçantası mp3 çalar özgür genç modunda gidip keşvetmekten daha çok keyif alıyorum :)
Vizeyi nasıl aldin? 15 Haziran itibaren Almanya Bonn dayım. Beklerim :)
-----------------------------Hocam bu sene londradan bosnaya ordan sırbistan ve hırvatistana geçicem almanyaya seneye geçebilirim
edit: İngiltereye work and study yoluyla gidiyorum öğrenci olup eğitim amaçlı gidenlere zorluk çıkartmıyolar :)
-
haci simdi neresine gidilecek ben londrada 3 ay kaldim simdi iskocyadayim sen sor bildigim kadari ile cevaplarim
-
deja-vu bunu yazdı:
manhyak bunu yazdı:
-----------------------------Hocam ben biyere gitmeden önce araştırma yapmayı sevmiyorum. Sırtçantası mp3 çalar özgür genç modunda gidip keşvetmekten daha çok keyif alıyorum :)
-----------------------------Alman ve Almanya'dan daha pis bir devlet yok.Almanya sosyal devlet statüsünü bile kaybetmiş diyebilirim.İngiltere yine insan memleketi.Almanya'nın system error log'unu intel core i7 extreme bile açamıyor
-
HuwelAsK bunu yazdı:
-----------------------------deja-vu bunu yazdı:
manhyak bunu yazdı:
-----------------------------Alman ve Almanya'dan daha pis bir devlet yok.Almanya sosyal devlet statüsünü bile kaybetmiş diyebilirim.İngiltere yine insan memleketi.Almanya'nın system error log'unu intel core i7 extreme bile açamıyor
-----------------------------Bence ingiltere pekte okadar iyi degil... Ingilizler cok yapmacik..
-
1,5 sene kadar orada yasadim. En pislik yerlerinden, en elit yerlerinde calistim, yasadim,dolastim (londra). Yasadigim her seyi yazmadim ama okumanda fayda var: dikkat.org (ingiltere kategorisi) Ek olarak sormak istediklerini buradan da sorabilirsin...
-
break bunu yazdı:
-----------------------------Napcaksin Bonn'da arkadasim da gidiyor.
-----------------------------Bonn benim ikinci memleketim hocam :) staj yapıcam bu yaz orda
-
kanka ben londrayaım okul için buradayım merak ettiğin soruları yaz cevaplarım :)
-
haziranin 20 sinden sonra londradayim ordan plymouth a gececem staj yapmaya erasmusla gidiyom
diger avrupa ulkelerine gore hayat cok pahali
-
heyecan yaparsin giderken sonra ararsin memleketini fazla gaza gelmeyin gidicekler icin soyluyorum :)