folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder İngiltereye Gidip Düzeni Kurmam İçin Nekadar Gerekli

İngiltereye Gidip Düzeni Kurmam İçin Nekadar Gerekli

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    napnapp
    napnapp's avatar
    Erkek

hocam bulgar vatandasi olman sana calisma belgesi geretirmez gelir istedigin yerde calisirsin 

bircok haklardan yararlanabilirsin hatta kursa bile ucretsiz yada tam hatirlamiyorum ama cok az bi ucret oduyosun :)

bende suan uk de yasiyorum tabii turk vatandasi old. icin senin haklarina sahip degilim 

daha fazla bilgi istersen pm at hocam bildigimi solerim :))

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    plastner
    plastner's avatar
    Erkek

hocam çok şanslısın bulgar vatandaşlığın var ..Benim oda yok boşa hayal kuruyorum galiba neyse konuyu takip edeyim belkin bişeyler yakalayabilirim.

Busiest men find the most time....
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    irem27
    irem27's avatar
    Dişi

Turk vatandaslarini bulman hic zor degil nerede bir donerci gorursen git konus mutlaka Turkturler , cunku dunyanin hic bir yerinde bizimki gibi doner yapan kimse yok. Duzen olayina gelince yeterki oraya git bir sekilde duzen kurulacaktir onemli olan ilk adimi atip hem karar verebilmek hemde yola cikabilmektir.

There was an irem come unto the earth,born in the holy land of Pennsylvania,raised in the mystical east of Allentown.She believed she had the power to help herself and all mankind,so that others saw her power and came to her to be healed of their troubles and their many diseases.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SUPERBICO
    SUPERBICO's avatar
    Erkek
    imzan 10 numara :/
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zone
    zone's avatar
    Erkek

burada kalıp düzeni tekrar oluşturmandan daha fazlası.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    darkness_izmir
    darkness_izmir's avatar
    Erkek

aynı hayeli 4 -5 gün öncesine kadar bende kuruyodum..

bg den çifte vatandaşlık bendede var. google da pek bişe bulamazsın ama giden eş dost tanıdıklardan baya bi hikaye dinledim nasıl olur diye?.

bg de şirketler var belli bi para karşılığı iş kalcak yer vs herşeyi ayarlıyo. ama çalıştığın işin saati 10 pound sa sana 5 veriyo. yani üstünden kazanıyo. bide öyle adam akıllı işler yok. çifçilik, bahcıvanlık, dilin iyise garsonluk vs var. o işi bırakıp başka işe geçebiliyomuşsun ama ingiltere çalışma iznini 3 yıl orda yaşadıktan sonra veriyomuş. bu 3 yılda kaçak çalışmak zorundasın ki bunu bilen hemşerin yada ingiliz etinide kemiğinide sonuna kadar kullanıyomuş...

bide bu akşam tv de londra tanıtımına denk geldim. gerçekten yaşancak yer ama oranında aç gezeni çok.

özetle : biraz ailevi nedenlerden biraz da tek gitmek pek yemedi ve vazgeçtim.bari sen git kurtar kendini =)

bendekiler hayel değil plan,planlarımda gerçek değil sadece birer rüya ...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    griffin
    griffin's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    York ta git yasa ingilterenin en guzel yeri seneye bende oraya gelebilirim

Türkiye, kendisine din olarak Kemalizmi almış, başka hiçbir dine hayat hakkı tanımayarak kitlelere zorla dikte ettirmiştir. Oysa en üst belirleyici İslam'ın ilkeleridir. Her şey ona göre belirlenir." -Recep Tayyip Erdoğan
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArduouS
    ArduouS's avatar
    Erkek

griffin bunu yazdı:
    -----------------------------
    York ta git yasa ingilterenin en guzel yeri seneye bende oraya gelebilirim

yalnız hocam ben hemen gitmeyeceğim bi süre çalışıp ufak bi birikim yapmam gerek

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    enes
    enes's avatar
    Erkek

darkness_izmir bunu yazdı:

bg den çifte vatandaşlık bendede var. google da pek bişe bulamazsın ama giden eş dost tanıdıklardan baya bi hikaye dinledim nasıl olur diye?.

bg de şirketler var belli bi para karşılığı iş kalcak yer vs herşeyi ayarlıyo. ama çalıştığın işin saati 10 pound sa sana 5 veriyo. yani üstünden kazanıyo. bide öyle adam akıllı işler yok. çifçilik, bahcıvanlık, dilin iyise garsonluk vs var. o işi bırakıp başka işe geçebiliyomuşsun ama ingiltere çalışma iznini 3 yıl orda yaşadıktan sonra veriyomuş. bu 3 yılda kaçak çalışmak zorundasın ki bunu bilen hemşerin yada ingiliz etinide kemiğinide sonuna kadar kullanıyomuş...

bide bu akşam tv de londra tanıtımına denk geldim. gerçekten yaşancak yer ama oranında aç gezeni çok.

özetle : biraz ailevi nedenlerden biraz da tek gitmek pek yemedi ve vazgeçtim.bari sen git kurtar kendini =)

Merhabalar.

Her Postu Okudum Öncelikle.

Şu Bir Gerçekki ;

ingiltere çalışma iznini 3 yıl orda yaşadıktan sonra veriyomuş

bu doğru değildir.

Şimdi Hocam Özet Geçersek Yapıcakların Çok Basit.

Londranın Ücra Köşelerinde 6 Aylıkk Bir Dil Okuluna Yazılcaksın Bu Sana 3-5 Bin Tl Ye Patlıcak. Bunun İçin Vize Alman Kolay Çünkü Çifte Vatandaşsın. Sora 6 Ay Süre Zarfında Haftalık Çalışma İznin de Olacak Bir İşe Girip Çalışıcan. Sora Ordan Türk Kebabçılarıyla Tanışıp. Abi Ben Buraya Yaşamaya Geldim Dicen. Onlarda Seni Falanca Yerdeki Falanca Hatuna Git Ver 1-2 Bin Paund Sahte Evlilik Yap Oturum İznide Yaşama İznide Al Dicekler Ki Öylede Yaparsın. Ha Yok Aga Ben Onu Sevmedim Yapmam Dersen. Alnının Teriyle 6 ay Çalışırsın. Sora İngiltere Oturum İzni Evraklarını Hazırlarsın. Gider Devlete Verirsin. Devlet de Sana Derki Kardeş Benim Böyle Böyle Vergilerim Var. Sen Bana Her Yıl Bunları Verebilrimisin. Sende S*ke S*ke Evet Dicen Sora Seni Bir Güzel Araştırıcaklar Edecekler. Sora Oturum İznini Vericekler. Sora Orda Bir İş Yeri Açacan. Bir Tanede Çakal Türk Muhasebeci Bulacan Kardeş Ben Vergi Vermek İstemiyorum Dicen Zaten Oda P*ç İnsan Yolunu Çok İyi Biliyor Yapacak. Sora Sen Yoluna İşler Yoluna. Arada Sırada da Bizede Bir Selam Gönderirsen Ne Mutlu Bize :)

Not: Yazdıklarımın Hepsi Yaşanmış Bitmiş Olaylardır :)

Saygılar.

Mesaj 25 Temmuz 2012 (Carsamba) Saat: 12:31'da enes tarafından düzenlendi.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArduouS
    ArduouS's avatar
    Erkek

enes bunu yazdı:

darkness_izmir bunu yazdı:

Merhabalar.

Her Postu Okudum Öncelikle.

Şu Bir Gerçekki ;

ingiltere çalışma iznini 3 yıl orda yaşadıktan sonra veriyomuş

bu doğru değildir.

Şimdi Hocam Özet Geçersek Yapıcakların Çok Basit.

Londranın Ücra Köşelerinde 6 Aylıkk Bir Dil Okuluna Yazılcaksın Bu Sana 3-5 Bin Tl Ye Patlıcak. Bunun İçin Vize Alman Kolay Çünkü Çifte Vatandaşsın. Sora 6 Ay Süre Zarfında Haftalık Çalışma İznin de Olacak Bir İşe Girip Çalışıcan. Sora Ordan Türk Kebabçılarıyla Tanışıp. Abi Ben Buraya Yaşamaya Geldim Dicen. Onlarda Seni Falanca Yerdeki Falanca Hatuna Git Ver 1-2 Bin Paund Sahte Evlilik Yap Oturum İznide Yaşama İznide Al Dicekler Ki Öylede Yaparsın. Ha Yok Aga Ben Onu Sevmedim Yapmam Dersen. Alnının Teriyle 6 ay Çalışırsın. Sora İngiltere Oturum İzni Evraklarını Hazırlarsın. Gider Devlete Verirsin. Devlet de Sana Derki Kardeş Benim Böyle Böyle Vergilerim Var. Sen Bana Her Yıl Bunları Verebilrimisin. Sende S*ke S*ke Evet Dicen Sora Seni Bir Güzel Araştırıcaklar Edecekler. Sora Oturum İznini Vericekler. Sora Orda Bir İş Yeri Açacan. Bir Tanede Çakal Türk Muhasebeci Bulacan Kardeş Ben Vergi Vermek İstemiyorum Dicen Zaten Oda P*ç İnsan Yolunu Çok İyi Biliyor Yapacak. Sora Sen Yoluna İşler Yoluna. Arada Sırada da Bizede Bir Selam Gönderirsen Ne Mutlu Bize :)

Not: Yazdıklarımın Hepsi Yaşanmış Bitmiş Olaylardır :)

Saygılar.

Mesaj 25 Temmuz 2012 (Carsamba) Saat: 12:31'da enes tarafından düzenlendi.

adamsın kardeşim yazan ellerine sağlık

Toplam Hit: 3165 Toplam Mesaj: 21