İnline Editing

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    trnight
    trnight's avatar
    Erkek

Hocam mukemmel şekilde tam istedigim gibi çalışıyor çok çok teşekkürler :) Benim denemelerimde niye olmadı hala anlamadım ama bunun mantıgınıda kavradım cok faydalı oldu.Takıldıgım nokta olursa soylerim yarın veritabanı işini yapcam bende olmadı burda paylaşırım herkez faydalanır bu konuda pek kaynak yok. Tekrar sagol ugraştırdım seni  iyi akşamlar

trnight tarafından 07/Ağu/13 01:38 tarihinde düzenlenmiştir

Bilgi güçtür...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mugen
    mugen's avatar
    Erkek
    trnight bunu yazdı

Hocam mukemmel şekilde tam istedigim gibi çalışıyor çok çok teşekkürler :) Benim denemelerimde niye olmadı hala anlamadım ama bunun mantıgınıda kavradım cok faydalı oldu.Takıldıgım nokta olursa soylerim yarın veritabanı işini yapcam bende olmadı burda paylaşırım herkez faydalanır bu konuda pek kaynak yok. Tekrar sagol ugraştırdım seni  iyi akşamlar

Haklısın, güzel çözüm :)

O mahiler ki derya içredir deryayı bilmezler.. .
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    trnight
    trnight's avatar
    Erkek
    mugen bunu yazdı
    trnight bunu yazdı

Haklısın, güzel çözüm :)

Editlemek zorunda kaldım post işlemini engelliyor onu yazıncada :) Yarın daha ayrıntılı saglam kafayla bakarım artık bukadar olduktan sonra o onemli degil :)

Bilgi güçtür...
Toplam Hit: 1685 Toplam Mesaj: 14