Innovia
-
RaAmLis bunu yazdı
Hocam innovia 2 dışındakiler yaramaz. İnnovia 3 zaten dedikleri gibi fuhuş yuvası. Tabi diğer büyük sitelerde yok mu onlarda da var. Sonuçta buralar mahalle değil site ve binlerce insan yaşıyor kimin ne olduğunu bilemezsin. Para durumun ne bilmiyorum ama büyükçekmece güzelce taraflarında villalara bakabilirsin. 2 yıl önce 300bin olan 4+2ler şimdi 800bin civarında. Çok hızlı değerleniyor. İstanbul anadoluya doğru değilde avrupaya doğru hızla genişliyor. Bahçeşehirde boğazköyde 250den satılan villalar şimdi 1milyon dan satılıyor.
Yatırımlık düşünüyorsan ev alma dostum. ev yatırım yapılma şu an ev fiyatlarım doyum noktalarına ulaşmış. ve devlet bu yüzden bu konuya el atıyor. özel firmalar yaptıkları yapıların bir çoğunu satmakta sıkıntı çekir. Ev fiyatlarını geri çekemedikleri için kredi faiz oranın düşürdüler, ve toki ile daha büyük projelere aşladılar. 5 yıllık yatırımı düşünüyorsan ev alma. zaten daha uzun süreli de evin yaşı artacağın kayde değer bir prim değeri olmaz. Esen yurtta da fiyatlar uçmuş ve 250 Bin yatırdığın yer 5 yıl için de 300bin bilemedin 350 bin olur o da olmaz bence. bu yatırıma değmez. 250 bin 5 yıl bağlayacaksın risk alacaksın olursa diye, yapma bence. oturmak için se alınır bir şey diyemem ama yatırımlık olarak kesinlikle tavsiye etmiyorum.
Ama param var bir yerlere bağlamak istiyorum dersen, aklındaki fikirleri pm at elimden grldiğince yardımcı olurum.
saygılar..
-
Daire yerine arsa almak daha mı mantıklı sizce? yada alıp Müstakil yapalım desek nasıl olur?
Arnavutköy, Çatalca, Silivri vs...