İnsan Etinin Tadi
-
Yiyilebilir bölgelerde ki et ve yağın lezzet adına en orantılı olduğu etdir ; Haç'lılar ve yamyamlar insan etinin en lezzetli et olduğunu iddia ederler en gzl yeride ellerin başparmak kısmı imiş... 3. Haçlı Seferinde yiyecekleri biten ve sömürecek kaynak bulamayan askerler , papanın komutana destur vermesi komutanlarında Müslüman eti yiyilebilir talimatı ile askerler Müslümanları bi güzel pişirip yemişlerdir ..
-
bu arada insanda et olmaz yağ olur zhahaha ve bu yüzden biras yağlıdır çok yerseniz dokunur :D
-
Lemuria bunu yazdı:
-----------------------------Yiyilebilir bölgelerde ki et ve yağın lezzet adına en orantılı olduğu etdir ; Haç'lılar ve yamyamlar insan etinin en lezzetli et olduğunu iddia ederler en gzl yeride ellerin başparmak kısmı imiş... 3. Haçlı Seferinde yiyecekleri biten ve sömürecek kaynak bulamayan askerler , papanın komutana destur vermesi komutanlarında Müslüman eti yiyilebilir talimatı ile askerler Müslümanları bi güzel pişirip yemişlerdir ..
-----------------------------bu olay haçlı seferindemi gerçekleşiyor? ve bunu ilkdefa duyorum sen ne tür kitaplar okuyorsa bırak okuma :) film filanda izleme
-
Japonlar Küçük Çocukları Kızartıp yediğine göre Tatlıdır Heralde
-
Lemuria bunu yazdı:
-----------------------------Yiyilebilir bölgelerde ki et ve yağın lezzet adına en orantılı olduğu etdir ; Haç'lılar ve yamyamlar insan etinin en lezzetli et olduğunu iddia ederler en gzl yeride ellerin başparmak kısmı imiş... 3. Haçlı Seferinde yiyecekleri biten ve sömürecek kaynak bulamayan askerler , papanın komutana destur vermesi komutanlarında Müslüman eti yiyilebilir talimatı ile askerler Müslümanları bi güzel pişirip yemişlerdir ..
-----------------------------
yuh oha cüş deve domuz hayvan at eşek lama su samuru kutup ayısı bahtsız bedevibilmiodum ilk defa duydum gercekse dehset bişey bu :D
cok hosuma gitti ilk tarih dersinde yapıstıram ben bunu hocaya :D
saol lemuria :P ne cok şey bilion sen ak :D