folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder İnsan Etinin Tadi

İnsan Etinin Tadi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lemuria
    Lemuria's avatar
    Erkek

Yiyilebilir bölgelerde ki et ve yağın lezzet adına en orantılı olduğu etdir ; Haç'lılar ve yamyamlar insan etinin en lezzetli et olduğunu iddia ederler en gzl yeride ellerin başparmak kısmı imiş... 3. Haçlı Seferinde yiyecekleri biten ve sömürecek kaynak bulamayan askerler , papanın komutana destur vermesi komutanlarında Müslüman eti yiyilebilir talimatı ile askerler Müslümanları bi güzel pişirip yemişlerdir ..

dont think twice its all right
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bilmiom
    bilmiom's avatar
    Erkek
    bu arada insanda et olmaz yağ olur zhahaha ve bu yüzden biras yağlıdır çok yerseniz dokunur :D
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kelv1n
    Kelv1n's avatar
    Erkek
    Lemuria bunu yazdı:
    -----------------------------

Yiyilebilir bölgelerde ki et ve yağın lezzet adına en orantılı olduğu etdir ; Haç'lılar ve yamyamlar insan etinin en lezzetli et olduğunu iddia ederler en gzl yeride ellerin başparmak kısmı imiş... 3. Haçlı Seferinde yiyecekleri biten ve sömürecek kaynak bulamayan askerler , papanın komutana destur vermesi komutanlarında Müslüman eti yiyilebilir talimatı ile askerler Müslümanları bi güzel pişirip yemişlerdir ..

bu olay haçlı seferindemi gerçekleşiyor? ve bunu ilkdefa duyorum sen ne tür kitaplar okuyorsa bırak okuma :) film filanda izleme

Hatalıysam..... aramızda kalsın ;)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KarakartaL
    KarakartaL's avatar
    Erkek
    Japonlar Küçük Çocukları Kızartıp yediğine göre Tatlıdır Heralde
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    qaMbLer
    qaMbLer's avatar
    Erkek
    Lemuria bunu yazdı:

yuh oha cüş deve domuz hayvan at eşek lama su samuru kutup ayısı bahtsız bedevi

bilmiodum ilk defa duydum gercekse dehset bişey bu :D

cok hosuma gitti ilk tarih dersinde yapıstıram ben bunu hocaya :D

saol  lemuria :P ne cok şey bilion sen ak :D

Burdan bütün kızlara sesleniyorum. Malın Varsa Zekatını Vereceksin Kardeşim
Toplam Hit: 3908 Toplam Mesaj: 16