Geyik & Teknoloji İle İlgili Olmayan Video / Resim / Flash Paylaşım
İnsan Gözüne Çok Yakın Çekimler ( Mükemmel Kalitede Çekimler )
İnsan Gözüne Çok Yakın Çekimler ( Mükemmel Kalitede Çekimler )
-
hepsi mantar gibi , suni gözler ne zaman yapılabilecek sorusu geldi aklıma
-
Paragrafi bunu yazdı:
-----------------------------
Allah yoktur diyenler baksın. Bunlar da mı tesadüf? O göz zarının düzgün beşgen şeklindeki şekilleri? Böyle bir organın bu kadar küçük kılcallara sahip olması ve bize görmemiz için yardım etmesi.
Tesadüf mü?
----------------------------- -
Süper bişy olmuş. Ama bu çalşmayı mavi gözde yap be usta.
-
çizzik
-
Böyle göze macro çekim hiç görmedim.
-
Korktum :P
Ama çeken süper çekmiş .
-
Tek kelime ile müthiş. Gözle görülemeyen, gözlerimizin detaylı hali :)
-
Paragrafi bunu yazdı:
Allah yoktur diyenler baksın. Bunlar da mı tesadüf? O göz zarının düzgün beşgen şeklindeki şekilleri? Böyle bir organın bu kadar küçük kılcallara sahip olması ve bize görmemiz için yardım etmesi.
Tesadüf mü?
-----------------------------hoca sakin ol konuya atayiztleri dolduacan bak..
yine konunun içine edecekler..---
resimlerde bende ilk karadeliklere benzettim.. etrafında nebula olan karadelikler gibi..
-
bundan sonra karı kıza gözlerin çok güzel, huzur dolu gözlerin var diye yalakalık yapmayın :)
-
Paragrafi bunu yazdı:
Tesadüf mü?
-----------------------------Bahsettiğin şekilde olmasa zaten çalışmazdı. çalışmasa zaten bizim için bişey ifade etmezdi hatta o başlığı okuyamazdık.
Peki öyle olsaydı allahın yokluğunu kabul edecekmiydin?
çünkü çalışmayan birçok şey var. aksini idda ediyorsan apandisitin, kanser denen bozukluğun, tavukların kanadı olup uçamamasın da sebebini öğrenmek isteriz. Bunun dışında niçin dişlerimiz çürüyor da dişçi porselen diş falan takınca çürümüyor? niçin kertenkelenin kuyruğu kopunca yerine geliyorda insanın parmağı kopunca yerine gelmiyor? gibi soruların sonu gelmez....
Evrim bunlara cevap veriyor. yaradılış veremez.