İnsan Gücüyle Çalışan Araba
-
Konuya uygun başka bir yer bulamadım. hatam varsa affola :)
http://www.youtube.com/watch?v=NXUJjFvgOdk
http://www.youtube.com/watch?v=qU2Z7kyycaA&feature=related -
araba değil 4 tekerlekli bisiklet bildiğin yada hain çakaldaki o tren yolunda kullanılan zımbırtı gibi :D
-
Stargazer bunu yazdı:
-----------------------------
araba değil 4 tekerlekli bisiklet bildiğin yada hain çakaldaki o tren yolunda kullanılan zımbırtı gibi :D
o tren yollarında kullanılan zımbırtı teneke parçasıdır :D hız yapmaz,,, şayet biz 4 kişi uğraşdıkda 20 kmyi geçemedi :D
farkındaysanız bu araç bayağı seri gidiyor,,,
sadece insan gücüyle değil, bakın içerisinde zemberek gibi bir motor var,,, adam 1-2 şarz etsin kendiliğinden gidiyor araba...
fiyatı uygun olsa satışı Başlasa iyi olurdu Yalnız,, bisiklete döndürürler o aracıda çalarlar evin önünden :D -
The_Pilot bunu yazdı:
Stargazer bunu yazdı:
o tren yollarında kullanılan zımbırtı teneke parçasıdır :D hız yapmaz,,, şayet biz 4 kişi uğraşdıkda 20 kmyi geçemedi :D
farkındaysanız bu araç bayağı seri gidiyor,,,
sadece insan gücüyle değil, bakın içerisinde zemberek gibi bir motor var,,, adam 1-2 şarz etsin kendiliğinden gidiyor araba...
fiyatı uygun olsa satışı Başlasa iyi olurdu Yalnız,, bisiklete döndürürler o aracıda çalarlar evin önünden :D
-----------------------------ya ne olacağıdı :D modifiyeciler çıkar bunun için :S
-
Türkiyede bisiklete bile yol vermiyorlar bunla en fazla bi kaç saat yaşarsınız yola çıksanız :)
-
Yokuş performansı nedirki bu aracın? Ondan hiç bahsetmemiş...
-
ahahahahhaha ben de istiyom :D
-
O da birşeymi la adamlar bunun porschesini yapmışlardı bisiklet porsche diye geçiyor :D
-
0-100 km kac acaba :D freni goremedim 100 le giderken ani fren nasıl yapıcan :D
-
rebellisch bunu yazdı:
Türkiyede bisiklete bile yol vermiyorlar bunla en fazla bi kaç saat yaşarsınız yola çıksanız :)
-----------------------------:)) Sesli güldüm :D '' merak ettiğim birşey var direksiyon yoktu gördüğüm kadarıyla peki nasıl yön veriyor arabaya. ''
-
maşallah ihtiyarda da baya güç varmış ta tak ta tak pancar motoru....?