folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder İnsan Hala Evrimleşiyor Mu? :S

İnsan Hala Evrimleşiyor Mu? :S

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek
    ben bilim adamlarının ayağımızdaki küçük parmak ve poplarımızın sürekli oturduğumuz için değiştiğini falna filan söylediklerini duymuştum.Kanıtlarıda vardı.Parmak küçülüyor, popomuz farklılaşıyor.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DarkSkull
    DarkSkull's avatar
    Erkek
    Çocukların gelişmesi, gelişememesi bence biraz beslenme şekillerinden de kaynaklanıyordur. Beslenme şeklimiz giderek değişiyor ve bu değişim olumsuz yönde oluyor.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CEO
    CEO's avatar
    Erkek

HolySeclorum bunu yazdı:

Erkekler öküze,kızlarda ata gidiyor gibi :P:P

-----------------------------

erkekleri bilmemde kızlar ata doğru gdiyo harbiden :D

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolySeclorum
    HolySeclorum's avatar
    Erkek
    23 yaşındayım geçmişte ilgilendiğim bir hatunun 90 doğumlu olduğunu öğrendiğimde şoka girmiştim,aslında hala şoktayım :D İlk gördüğümde 22-23 yaşındadır diye tahmin ettim dersem neden şoka girdiğimi anlarsınız :|

Her Hakkım Saklıdır
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GusFring
    GusFring's avatar
    Erkek

Bazı konullarda müslüman olarak öne çıkan arkadaşların, evrim konulu başlıkların altında evrime olumlu baktıklarını hatta bazılarının evrimin olduğunu kabullendiğini görüyorum.

Hatta hatta bazıları tanrının insanı, evrilmeden önceki hali gibi yarattığını fakat günümüze kadar evrilip bu şekili aldığını söylüyolar.

Bi zamanlarda evrimin karşısında mantıklı bişey diyemeyenler ortaya "Akıllı Yaradılış" adı altında bişeyler atmışlardı ama ne yazıkki pek tutturamadılar.

Daha dini ile evrimin çeliştiğini idrak edemeyen insanlarla tartışmaya girmek istemediğim için direk olarak onlara laf söylemiyorum böyle genelleme bi yazı yazıyorum yazımı okuyan kendisinde bu özelliğin olup olmadığını farkedecektir zaten.

Böyle arkadaşların evrim ile ilgili yazdıklarını olumlu yorumlara hakketten gülüyorum...

Bundan 2300 yıl kadar önce Çinli filozof Chuang Tzu, rüyasında bir kelebek olduğunu görmüş ve uyandıktan sonra şu soru üzerine düşünmüştü: Chuang Tzu kimliğimle, kendimi rüyamda bir kelebek olarak mı görmüş olduğumu, yoksa aslında şu anki kelebek kimliğimle kendimi rüyamda Chuang Tzu adlı bir adam olarak mı görmekte olduğumu nasıl ayırt edebilirim?
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sirpence
    sirpence's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

insanlar küçülüyo doğrudur. Küçülsünler amk zaten boyumuz kısa kaldı :)

Hatta inanan kişiler için söylüyorum. Hz. Adem'in 60 arşın - 30 metre boyda olduğudur.

Bugün topkapı müzesine gidin Padişahın elbiseleri falan var bilirsiniz. içine normal bir insandan 5 tane girer. Harbiden küçülüyoruz :S

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wert
    wert's avatar
    Erkek
    Winchester bunu yazdı:

Bazı konullarda müslüman olarak öne çıkan arkadaşların, evrim konulu başlıkların altında evrime olumlu baktıklarını hatta bazılarının evrimin olduğunu kabullendiğini görüyorum.

Hatta hatta bazıları tanrının insanı, evrilmeden önceki hali gibi yarattığını fakat günümüze kadar evrilip bu şekili aldığını söylüyolar.

Bi zamanlarda evrimin karşısında mantıklı bişey diyemeyenler ortaya "Akıllı Yaradılış" adı altında bişeyler atmışlardı ama ne yazıkki pek tutturamadılar.

Daha dini ile evrimin çeliştiğini idrak edemeyen insanlarla tartışmaya girmek istemediğim için direk olarak onlara laf söylemiyorum böyle genelleme bi yazı yazıyorum yazımı okuyan kendisinde bu özelliğin olup olmadığını farkedecektir zaten.

Böyle arkadaşların evrim ile ilgili yazdıklarını olumlu yorumlara hakketten gülüyorum...

aslında o bahsettiğin insan yaratılışıda evrimide araştırıp benzerlikleri görüp "aha ulan bunlar aynı şeyden bahsediyor olabilirmi" deyip kendi fikirlerini oluşturabilmiş insanlardır  asıl gülünmesi gereken sağdan soldan bir kaç bişey duyup onları ne olduğunu bilmeden savunanlar

|sadece aptalların başarısı ders notu ile ölçülür|
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CRASH
    CRASH's avatar
    Erkek
    evrimleşmenin devam ettiğine dair en basit kanıt olarak 20 yaş dişlerini (wisdom teeth) örnek gösterebilirim. eski insanların buna ihtiyacı vardı ve evrimleştiler. şimdiki insanların buna ihtiyacı yok ve bu yüzden çoğumuzun çene yapısı 20 yaş dişi için uygun değil ve çeşitli rahatsızlıklara neden oluyor. gelecekte doğacak insanlarda 20 yaş dişi diye bir şey olmayacak (daha fazla bilgi için: google)

The only good is knowledge and the only evil is ignorance.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gizem
    sLeymN
    sLeymN's avatar
    Erkek

sence hacım ??

after                        -                                       before 

Cehennemin dibine kadar yolum var daha.. || Nasılsa her yalnız kendine sürgündür Asmera unutma.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BURAK_X
    BURAK_X's avatar
    Erkek

bugün türkmax tv de arog vardı. arif diyordu ki; "maymundan gelmedik ama maymuna doğru gidiyoruz" 

<love> <canimcicimaylari> <uzatmalar> <kavgagurultu> </love>
Toplam Hit: 2661 Toplam Mesaj: 21