İnsan Uçarmı
-
bilindiği gibi uçan balonlar waryani içindiki gaz hafadan hafif uçuyo falan neysa -
eğer insan midesini bu gazla doldurursak uçarımı insanın çabuk patlamaması için hint fakiri falan kullanırız
yalnız ca bi soru uçarmı uçamazmı atlamayın öle hemen alemin zekisi senmisin die
üsstteki yarım kaldı bunu yazman zorun da kaldıom -
tabi ucar en büyük örnekte sensin
saka dostum valla kizma
teknoloji almis basini gidiyor bi gün olursa hic sasirmam -
insanin cigerlerine ve midesine heliumu doldurmayi ba$arsan bile insanin ayaklarini yerden kesecegin kesin deildir. o kadar helium kucuk bir balonu zor kaldirdigina gore insan vucudunu kaldirmasi icin bayaa bi heliumun insan vucudunun icine sıkıstırılması gerekir.
size bi tavsiye,
ucan balonarin icindeki heliumu icinize cekin
ve istiklal marsini soyleyin
-
harikasinsiniz walla okurken gülmekten mideme kramp girdi siz cok yasayin emii mu hah mideye gaz doldurma fikri
dayi sende acayip bir cevher var sen bu akilla fazla yasamasin.ne demek yaw sen iste adamin icini bosaltip gaz dolduralim..
Harbi den kizma ama walla sayende iyi güldüm yeni müthis fikirlerini 4 gözle bekliyorum
Tanri seni korusun skullomaniaa -
Manyakmısınız a.k. :))))))
hakkaten komik... sağlam kurufasulye olayına girin bari... üstünede pilaki.. :) -
Ewet kurufasulye yersen uzay mekikleri gibi arkadan basincli gaz cikisi belki biraz uçurabilir seni
-
çok saolun ya zaten insan midesi 200-300 ml gaz alabilirmiş zaten o kadra gaz alsan ortalık kokudan geçilmez ben küçükkende yumurtaların üstüne oturduydum zaten insanlar niye hep bana deli gibi bakıyo ya
-
GLaDio bunu yazdı:
-----------------------------
size bi tavsiye,
ucan balonarin icindeki heliumu icinize cekin
ve istiklal marsini soyleyin
-----------------------------
bunu bi deneyin
-
hehehe manyak oluyor cool edit diye bi programda helyum gazı efekti var süper bişey :D
he bu arada insanın uçması ancak havadan daha küçük özkütleli bir cismin üzerinde yada insanı o cisme çeviriseniz uçar
yani bi atom bombası durumunda dibinizde atom bombası patlarsa moleküllerinize ayrılır ve uçabilirsiniz
denemek isteyen ??
müracat için amerikaya.. -
hehehe konuyla alakalı deil ama...
hatırlarsanız herifin teki arkadaşına şaka olsun die götüne kompresorün hortumunu sokup hava basmıştı---götüne hava basılan herifin de bağarsakları patlamış ve boku içine karışmıştı :))
-bu arada helyum solunabilen bi gazdır...
dalgıçlar 40-50 mt yi geçen derinliklerde helyum-oksijen karışımı solurlar...
-bu arada tek başına oksijen de en ufak kıvılcımla parlayan ve en az helyum kadar yanıcı olan bi gazdır...
Toplam Hit: 5825 Toplam Mesaj: 21