İnsan Ve Maymun Zekası ( Teste Katılın ) :)
-
Önce aşağıdaki testi yapın,
Testte yapmanız gereken 0'dan 9'a kadar gözüküp kaybolan rakamları küçükten büyüğe doğru işaretlemek.İşte testin linki: http://flashfabrica.com/f_learning/brain/brain.html
buda maymun zekası: http://blip.tv/file/526690
benim görüşüm vay a.k :)
-
düşündüğüm video ise konu başlığı hafızası olsa daha olmazmıydı
-
wert bunu yazdı:
-----------------------------
düşündüğüm video ise konu başlığı hafızası olsa daha olmazmıydı
-----------------------------ne fark eder demek istediğimi anladın sonuçta ?
-
Bana da 2 ay boyunca daya muzu,tek derdim o sayılar olsun,kalacak yer,eğitim,sevgili,maddi sorun gibi sıkıntılarım olmasın,e ben de yaparım
-
karatahta bunu yazdı:
Bana da 2 ay boyunca daya muzu,tek derdim o sayılar olsun,kalacak yer,eğitim,sevgili,maddi sorun gibi sıkıntılarım olmasın,e ben de yaparım
-----------------------------ahaha yarıldım ya :D
-
o ne öyle laaaahnn..şempanzenin olduğu videoyu izlemelisiniz..
-
Paylaşım yapmışsın saygı duyarım ama çok alakasız bir konu olmuş. Öncelikle insan algısı ve hafızasına göre değişen bir konu bu. Ve o maymun onu yüzlerce kez deneme sonucu yapmıştır, ve o kaçıncı çekimdir kim bile. İnsanla maymunu bu tarz bir olayda kıyaslamak saçma ötesi bir yaklaşım olmuş.
-
konpicyus bunu yazdı:
-----------------------------karatahta bunu yazdı:
-----------------------------ahaha yarıldım ya :D
resmen maymunla rekabet :D
-
akıllıda olsa bir muz için yapıyor.hangi insan bir muz için yapar onu:)
-
bitirdim 33 diye bi sayi verdi nedir :D
-
karatahta bunu yazdı:
Bana da 2 ay boyunca daya muzu,tek derdim o sayılar olsun,kalacak yer,eğitim,sevgili,maddi sorun gibi sıkıntılarım olmasın,e ben de yaparım-----------------------------
Yürü be abi kim tutar seni zira bende aynı düşüncedeyim allahın maymunu bizimle sidik yarıştırıyor.bende bi kampa girsem tek yaptığım sayıları sıralamak olsa o maymunu havada karada amuda kaldırıp düz s*kerim