İnsan Vucudundaki Beyin Enerjisi İle Diğer Objelere Hakim Olma
-
astral seyahat için burası http://www.astralseyahat.com/
herşeyi anlatmışlar.
bi de şu telekinez hakkında sağlam bi site olsa -
abi telekinez i de merak ediyom ama astral seyahat daha ilginç geldi ama uyandıktan sonra sesler we karın ağrısı tırsınç geliyo walla kafayı yemiyim ailenin hatta sülalemin en big çocuyuyum yani ewlenmemiş olarak soyumu nasıl tewam ettiririm ama denicem ::D
-
ya değerli müritler bu astral seyahat pek fazla bişe deil sadece rüyanızda istediğinizi görmenizi salıyo yani rüya kontrolü zaten olayda tam rüya görücekken düşüncenizi sabitleyim biliç altınıza isteğinizi yerleştirmek yani bir newi 3d hatta gerçekmiş gibi film izleme olayı yani ruhunuzun bi yere gittiiii yok olay beyinde gerçekleşiyor desek yeridir karın ağrıları falan da belki fiziksel olarak olmuyodur olduunu düşünüyo olabiliriz ama yapmadan karın ağrısı olyını bilemem ama projeksiyon olayındaki düşüncem bu
-
denemeden anlayamayız fakat deneyimleri biraz okursan gerçekten olan olayları görüyolar. bilemiyorum tabii beynimizin bize oynadığı bir oyunda olabilir.
bi de nostradamusla ilgili 3 ciltlik bir kitap var ben daha ilk kitabındayım orda da nostradamus buna benzer deneyimler yaşıyo. kitapla arasında bağlantı var. bunu niye mi söyledim belki okumak istersiniz kitabı :)) -
ya dün geceden beridir azda olsa arada kağıtlara bakarat nasıl yapıyolar dedim sabah yani şimdi denedim bende kağıtları hareket ettire biliyom hatta katı bir çismi silikon bi top u titrettiiimi söliye bilirim ama kağıt işinde ustalaşmaya çalışıcam (kağıdı uçururmuşum şimdi)
-
evet beyler bu konularda yeneği olan birisi olarak benimde merakım var çünki bazen oluyor karşımdakinin herhangi bir şekilde benimle irtibat kurmasını istiyorum ve oluveriyor mesela ortaokulda çok yapmıştım sonradan tırstım hoca benimle irtibat kursun diyorum bişeyler oluyor hatta bir keresinde hoca bana bişeyler desin dedim yoğunlaştım oda hiç konuşmadığım halde bana koca karılar gibi konuşuyorsun dedi yanımdakilerde benden tırstı tabi :D bende tırstım kendimden neyse merak sardım bu astral şeysine kitap neyim alıcam zaten telepati kitabı var hipnozda var meraklıyım böyle şeylere okumaya ve uygulamaya başlıycam tekrardan...
-
kardeşlerim oynatırsınız aslında kolay.
sadece kendinizi bütün düşüncelerden sıyırın sadece o objeye odaklanın ve onu her yönüyle düşünün rengi, boyutu, köşeleri böylece onu hissedersiniz..
O zaman o sizin olur ama 5 dk da yapabilecek kadar kolay değil bu. Eğer 5 dk da gerçekden yapabiliyorsa mükemmel bir düşünce gücü ve konsantrasyon var o arkadasda yada sizlerle kafa buluyor.. -
ya aslında doru ve bencede bu olay beynini çok ii kullanan insanlarda daha ileriymiş duyduuma göre yani zekayı kullanmayla doru orantılı bence yani
-
-
kitaplar şunlar
http://www.kitapyurdu.com/kitap/default.asp?id=74266&session=51410620193255247247&LogID=2112651
Astral Seyahat YeniBaşlayanlar İçin EGE META YAYINLARI Richard Webster
http://www.kitapyurdu.com/kitap/default.asp?id=36356&session=51410620193255247247&LogID=2112651
Astral Seyahat Teknikleri EGE META YAYINLARI Scott Rogo
Toplam Hit: 21456 Toplam Mesaj: 80