İnsan Vücudunun Bölümleri-Anatomi Ders Notları
-
hacılar geçen senenin slaytları arasında buldum bunları...işinize yarayabilr diye düşündüm...aslında daha bu giriş dersi organların latince adları resimleri bölümleri falan var...incelemenizi tavsiye ederim...daha fazlasını ayrıntılısını merak eden olursa başka ayrıntılı notlar da ekleyebilrm...kolay gelsin...
http://rapidshare.com/files/154922747/__304_NSAN_VueCUDUNUN_BoeLueMLER__304_.ppt.html -
Daha çok daha çok:D :P: ))
Elinde başka hangi dökümanlar var öğrenebilir miyim(yani buraya koyar mısın?)?
Bir de sizin gördüğünüz kitaplar hangileri,bu tıp kitaplarını nerede bulabiliriz?(İstanbul'da).Bunları kuru kuru okusak(otopsi,klinikteki stajlar olmadan)bize faydaysı olur mu?
Edit:indiği zaman dökümanı okuyacağım teşekkürler:) -
en azından indirelim bulunsun.ilerde lazım olur
-
bunların kurbağa fln olanından varmı (= kesmeden önce bi bilgimiz fln olsn (=
-
hangi bölümleri loo (((: indiriyom bakim bakim..
-
Yukarı. . .
-
nobel tıp kitab evinde bulursun çapada..
ucuzunu istersende laleliden alırsın..netterin atlasını al ama hiç bi işine yarayacagını sanmam tıpçıların da hiç bi işine yaradıgını düşünmüyorum :D sadece ezber :D
-
samurai bunu yazdı:
-----------------------------nobel tıp kitab evinde bulursun çapada..
ucuzunu istersende laleliden alırsın..netterin atlasını al ama hiç bi işine yarayacagını sanmam tıpçıların da hiç bi işine yaradıgını düşünmüyorum :D sadece ezber :D
-----------------------------
Teşekkür ederim sağolasın:) -
bu anatomi tıp dışında hangi bölümlerde var?
-
diş ve eczacılıkta da var.
-
yerebakan bunu yazdı:
-----------------------------
Daha çok daha çok:D :P: ))
Elinde başka hangi dökümanlar var öğrenebilir miyim(yani buraya koyar mısın?)?
Bir de sizin gördüğünüz kitaplar hangileri,bu tıp kitaplarını nerede bulabiliriz?(İstanbul'da).Bunları kuru kuru okusak(otopsi,klinikteki stajlar olmadan)bize faydaysı olur mu?
Edit:indiği zaman dökümanı okuyacağım teşekkürler:)
-----------------------------hacı bisürü ders war hangisini koyim;? neyse biara sobottayı(anatomi atlası) upload ederm...orda daha açıklamalı resim ve şekiller var...