İnsanın Bir Yurttaş Olarak Utandığı Kavramlar Bunlar...
-
Toplum ve onu oluşturan fertler olarak bu olaylar bizim insani özelliklerimizden yoksunlaştırıldığımızı işaret ediyor sanırım.Güneydoğuya açılım saçılım yapılıyorken batıda insanlarımız ne hallerde.Edirne deki manzara bugün
-
weskeyy bunu yazdı:
-----------------------------
Toplum ve onu oluşturan fertler olarak bu olaylar bizim insani özelliklerimizden yoksunlaştırıldığımızı işaret ediyor sanırım.Güneydoğuya açılım saçılım yapılıyorken batıda insanlarımız ne hallerde.Edirne deki manzara bugün
-----------------------------Dayıya bak elektriği açtırmamış nasıl dayısın lan sen insafsız. Eger durumun musaitte yapmadıysan yazıklar olsun İnsalık ölmüş be hakkaten...
Doğuda kaça elektriğe göz yuman zihniyet bunlarada kesin göz yumacaktır
-
kürtlerin %90 ı kaçak elektrik kullanıyor , hesap sormaya kalkan olursada biz aşiretiz asarız keseriz diye dikleniyorlar bu şerefsizlerin çaldığı elektriğin parasınıda "aşireti kabilesi" olmayan gariban vatandaşa yüklüyorlar . bu trajik vaka olaylardan sadece bir tanesi ...
devlet devlet değilki mk, e artık leşleride kuzgunlar yiyecek
-
Haydaa olayı açılıma bağlayabilmişsiniz. Bu bir yetenek cidden. Gören de devlet, trakya'yı kaderine terk etti zannedecek.
Üzücü bir olay. Buradan devleti eleştirmek daha büyük üzüntü verici. Dayı da dayı değilmiş zaten.
-
diamonique bunu yazdı:
-----------------------------
Haydaa olayı açılıma bağlayabilmişsiniz. Bu bir yetenek cidden. Gören de devlet, trakya'yı kaderine terk etti zannedecek.
Üzücü bir olay. Buradan devleti eleştirmek daha büyük üzüntü verici. Dayı da dayı değilmiş zaten.
-----------------------------+1
-
Vay anasını be
Doğru sölüyor xz
-
Bu memlekete artık her tablo yakışır.İnsan hayatının 5 kuruş etmediği mollalara teslim olmuş bir ülkeden zaten iç açıcı görüntüler çıkması beklenemez.Bu devirde hala insanlar böyle saçma sapan mevzularla hayatını kaybediyorsa hepimize yazıklar olsun.
-
Böyle düzenin amk. Felçi vatandaş mum alevinde can veriyor, güneydoğudaki kabilelerin kaçak elektirikle sefa sürmesine izin veriliyor.
Milleti temsil etmesi gereken vekiller, kendilerini kral ilan etmiş mecliste sefa içerisinde yiyor içiyorlar para gelsin hazineden vatandaş sürüsün çok da s.klerineydi zaten... İki sanal gündem oluşturun kim kimi kaç yıl önce düdüklemiş, kim kameraya çekmiş, kimin gömleği kaç dolarmışş... Vatandaşın çocuğu belediyenin kapatmadığı su birikintisinde, başbakanın evinin yanında boğulsun, vatandaş mum alevinde ölsün... Avrupa birliğine girelim, milli gelirimiz artsın, kriz bizi teğet geçsin.... Meclisi hayvanat bahçesine çevirdiler diyeceğim hayvanlara ayıp olacak...
Hükümeti geçtim, insanlık da ölmüş, adam felçli kardeşine yardım etmiyor, komşular yardım etmiyor. Ulan koca mahallede bir tane mi adam yok!!! Güneydoğuda türlü bahane üretip maymunluk yapıp dağa çıkanlar için de bu haberde büyük dersler var. Bu adamlar Edirnede dağa çıkmayacak, kendi askerine kurşun sıkmayacak, masum vatandaşları kahpece bombalarla öldürmeyecek... Güneydoğudaki çalacak, çırpacak, kaçakçılık yapacak, sonra da eziliyoruz, açız, insan hakları gibi türlü yalan uydurup dağa çıkıp insanlığa kurşun sıkacak. Ey dağa çıkanlar, hayinlik kanımızda var diyin de türlü bahaneler üretmeyin. Memleketin her köşesinde nice açlar var da vatan sağolsun diyebiliyorlar, hükümetle vatanın farkını biliyorlar....
-
Lan lanet olsun dedim bu olayı haberlerde izlerken. O kadar kötü oldumki... Kızların o çığlıkları falan... A.K. yum lan devletin ben! Elektrik kesildiği için o felçli kadın o evde gözü göre göre ölüyor ve hala o vilayetin valisi belediye başkanı insanım diye geziyor!!! Ben böyle devleti deeee, milleti deeee...! Başka bişey demiyorum. Ne denir ki zaten. İnşallah bir gün herkes felç olur da..!
-
Biri açılım demiş biri dayı demiş ? Alakasız şeyler yazmakta üstünüze yok...
Sorun "ucuz" hayatlarda...
Bu ne ilk ne de son. Denildiği gibi kader olmuş bu olaylar türkiye'de.
-
Bu ulkeyı bazı yonetıcıler bu hale getırdıler bu ulkede bagırı cagırı kafa tutarsan arkanda dayın varsa kımse sana karısama. Önceden boyle degılmıydı boyleydı ama bu kadar cok degıldı. Dın uzerınden sıyaset yapıp sonra naylon faturadan yargılanan adamı bakan yap? İslam uzrınden analrın bacıların bas ortulerı uzerınde sıyayset yap sonra 1 mıllet vekılın cıksın surada yolsuzluk yapıyor desın dur deyın desın sen partıden kov. Yetımın hakkını yedırmem de sonra gıt bılmem neredekı ıhalyetı bırılerıne peskes cek... Acılımde adamlarınkacak elektırık kullanmasına goz yum sonra gel boyle bır aıleye destek olacagına gıt elektırıgı kes yazık ama bunu yapanlara degıl bunu yapanlara hala destek olup savunanlara...