İnsanın İçine İşleyen Derinden Etkileyeyen Parçalar
-
Şimdi adamın biri sik kadar müzik bilgisiyle paylaştığım kompozisyonlara bakıp, benim misyoner olduğumu iddia ederse tartışırım. Bok at izi kalsın amk, oh.
-
KrypT bunu yazdı:
-----------------------------
Hayır genel olarak bir görüşü benimsetmeye çalışan kişi demek. Benim benimsetmeye çalıştığım görüş neymiş?
bu paylasmıs oldugun seyler ateist bi yaşam tarzının ürünlerine benzio :O -
Bu şaheserleri yapan adamların, bir kısmı hristiyan, bir kısmı yahudidir. Hepsi tarihe adını kazımış büyük kompozitörlerdir.
-
KrypT bunu yazdı:
Şimdi adamın biri sik kadar müzik bilgisiyle paylaştığım kompozisyonlara bakıp, benim misyoner olduğumu iddia ederse tartışırım. Bok at izi kalsın amk, oh.
o paylastığın şeyler müzikti demek.. kapı gıcırtısına mix yap daha güzel olur :) nys tartısmıyım konu sahibinin isteği üzerine -
Asıl müzik bu paylaştıklarımdır. Xenakis'tir, Wagner'dir, Bach'tır, Beethoven'dır. Sürekli dinlediğim şeyler olmamalarına, hatta dinlediğim ana müzik türü çok farklı olmasına rağmen bilirim bunu ben. Sense olmayan müzik bilginle gazladığın önyargının verdiği sonuçlara inanan bir ahmaksın.
-
KrypT bunu yazdı:
Asıl müzik bu paylaştıklarımdır. Xenakis'tir, Wagner'dir, Bach'tır, Beethoven'dır. Sürekli dinlediğim şeyler olmamalarına, hatta dinlediğim ana müzik türü çok farklı olmasına rağmen bilirim bunu ben. Sense olmayan müzik bilginle gazladığın önyargının verdiği sonuçlara inanan bir ahmaksın.
fazla dinlemediğin ii olmş :) -
Seninse çok kötü olmuş.
-
rhodos hocam sen adamın müziklerini beğenmemiş olabilirsin ki bende beğenmedim ama adama misyoner demen olmamış neyse uzatmanın gereği yok varsa müzik paylaşalım
-
empryum - empyrium the ensemble of silence.
Arabada dinlemeyin. insanın şarampole yuvarlanası geliyor.
http://www.izlesene.com/video/muzik-empyrium-the-ensemble-of-silence/1051597
-
Konunun takipçisiyim bende ilk postta verilen adamın şarkıları sevdim güzelmiş gerçekten bir çoğu güzel burada verilenlerin ama en çok onları tuttum neyse ayen devam müridler