İnsanın Kanını Donduran Bir Olay [ Video ]
-
2 yaşındaki kız çocuğu pazar yerinde gezerken bir araba kızı eziyor.Ezen araba kaçıyor daha sonra bir araba daha eziyor yerdeyken kızı o da kaçıyor.Ve çevreden geçen yaklaşık 20 kişide kıza sadece bakıp yollarına devam ediyorlar.Kız çocuğu yerde can çekişiyor ve sonunda ölüyor.
http://webtv.hurriyet.com.tr/2/23202/19009948/1/iste-insanligin-oldugu-an.aspx
Şu videoyu izledikden sonra ciddi anlamda insanlığımdan utandım ve Çinlilere karşı bir kin güdüyorum şu videodan sonra.
-
kelimesiz kaldım.
-
İnsanlığın kimde olduğu belli olmaz gördünüz mü çöpçü kadını nasıl kurtardı kızı
-
Aytekinet bunu yazdı:
-----------------------------
İnsanlığın kimde olduğu belli olmaz gördünüz mü çöpçü kadını nasıl kurtardı kızı
maalesef kurtaramadı -
İçim parçalandı yemin ediyorum , nasıl kansız şerefsiz bir toplummuş bunlar . Resmen insanlıkları ölmüş. Allah yurdum insanından razı olsun , bisikletten düşsek 5 kişi koşar yardıma :..(
-
yalandır yalan, ufak bi kız ölürken kimse mal mal bakamaz öyle.
-
amq çinlilerini hiç sevmem zaten acayip uyuz oluyorum çinlilere
-
Yalan veya değil o acıyı hisssettim. İnsanlığın öldüğünü bir kez daha acı bir şekilde hissettim.
-
bloodmage bunu yazdı:
İçim parçalandı yemin ediyorum , nasıl kansız şerefsiz bir toplummuş bunlar . Resmen insanlıkları ölmüş. Allah yurdum insanından razı olsun , bisikletten düşsek 5 kişi koşar yardıma :..(
-----------------------------geçen sene bisikletten düştüğümde bi kahve dolusu adam dışarı çıktı ne var nooldu diye
bu arada videoyu sabah izledim bi değişik oldum bu mu durcak bu mu durcak diye 18 kişi geçti biri tekrar üzerinden geçti :/ zaten sevmem çinlileri iğrenç insanlar diye şimdi bayaa nefret ettim
-
çinlileri hiç sevmiyorum iyice gıcık aldım :S köpek yiyenlerden ne beklicenki :S
bebeklerini bile yiyorlar hayvanlar bunlar :S
-
ben bunların ta aq.