İnsanın Pin Kodu
-
İnsanın Pin Kodu, doğum tarihimiz tarafından belirlenen kişiliğimizin analizini yapmak için geliştirilmiş bilimsel bir yöntemdir. İnsanın Pin Kodu, on sekiz yıl boyunca süren ve on binlerce insan üzerinde yapılan araştırmalar sonucunda Douglas Forbes tarafından yaratılmıştır. Elinizdeki kitap yardımıyla. İnsanın Pin Kodu'nun nasıl kullanıldığını öğrenebilirsiniz.
Kendi kendinize yalnızca içinizdeki gerçek gizil gücü keşfetmekle kalmayacak aynı zamanda da bu gizil gücü sınırlayan karakterinizi nasıl tanıyıp, onu bu gizil gücünüzü güçlendirecek şekilde nasıl kullanacağınızı da öğreneceksiniz.
İnsanın Pin Kodu, kişinin karakterini belirlemek ve onun yaşam yolculuğu sırasında diğer insanlara nasıl karşılık verdiğini belirlememizi sağlayan bir sistemdir. Kişiyi kesin ve belirgin bir biçimde programlayan doğum tarihinin Kutsal Geometrisi üzerine dayanmaktadır. Her birimizin programında, çevremize farklı şekillerde tepki verme olasılığı bulunmakta ve bu olasılıklar da bizi eşsiz birer bireye dönüştürmektedir.
Pin Kodlarımızın her bir hanesinde on tane aktif on tane de reaktif özellik bulunmaktadır. Bu özellikler tıpkı, kişiliğimizin malzeme deposu gibidirler. Elimizde ne tür araçların bulunduğunu anlayarak, kişiliğimizin nasıl işlediğini anlayabilir ve bu sayede de yaşamımızdaki seçimlerimiz konusunda çok daha başarılı olabiliriz. Bütün bu özellikleri, İnsanın Pin Kodu'nu, kendini tanımak için mükemmel bir araca dönüştürmektedir.
Nasıl hesaplanıyor
Doğum tarihi 28.10.1967 olan birinden yapılan hesaplamada pin kodunu 115 olarak hesapladı.
Bu hesabı siz de kolayca yapabilirsiniz...
İlk hane 8+2=10'dan 1 elde ediliyor.
İkinci hane 1+0=1'den 1 elde ediliyor.
Tarih basamağında ise;
1+9=10'dan elde edilen 1
6+7=13'den (daha sonra 1+3) elde edilen 4'le toplanıyor.
4'le 1 toplandığında ise 5 ediyor.
Böylece pin kodu 115 oluyor.
Bunlar ilk basamakta bulunan sayılar.
Bir alt satıra geçtiğinizde ise sizi başka bir formülasyon karşılıyor.
Buradan elde edilen tek haneli rakamla insanın karakteri, dış görünüşü,
başarı ve başarısızlıkları ortaya çıkıyor.
Rakamlarla karakter analizi
* 1 insanı liderdir
* 2 insanı duygusaldır
* 3 insanı düzenlidir
* 4 insanı kusursuz ve mantıklıdır
* 5 insanı zeki ve esprilidir
* 6 insanı tutkuludur
* 7 insanı sanat ve ticarete yatkındır
* 8 insanı yaratıcıdır
* 9 insanı çocuk ruhludur, dost canlısıdır -
Benim 662 çıktı.
-
288 çıktı benim :)
şaşırtıcıdır ki kimlik numaramın son 3 hanesi :D
ama yine de bana hiç mantıklı gelmedi bu olay
-
benim sonuc..562 (= zekice bi yöntem
-
531 çıktı....en son işlemin sonucu bende 10 çıkıyo bunu 1 olarak alıyoruz demi???neyse boş verin zaten böyle şeylere pek inanmam.
Ayrıca sayılara bakarsak duygusuz herifin tekiyim.
edit:bunu program gibi bir şey yapsanız veya siteye eklenebilecek bir şekle getirseniz daha hoş olur.
Bence eğer böyle bir yaklaşım varsa sayıların yerleri ilede alakalı olamalı.Birler basamağın 5 olursa ayrı anlam yüzler basamağında olursa ayrı anlam gibi...
-
245... doğru gibi
-
İnsan karakterinin sadece insanlar tarafından hoş görülen tarafları yazılıp çizilmiş , kimsede bunlara itiraz etmez tabikide. Eğer bu pin kodu , hainsin , işe yaramazsın , sanattan anlamazsın , fitneci fesatın önde gidenisin vs gibi sonuçlarıda çıkarsaydı 18 yıl en azından gerçekçi insanlarla uğraştıklarını söyleyebilir ve daha ciddiye alabilirdim.
Gördüğümüz bildigimiz insanın hali ortada... Sözün Sonu kendini şımartmak isteyenler için populer sıradan bi testten fazlası değil benim gözümde..
-
Çevre,Aile,Toplum,Din,Örf,Adet ler hiç etkilemez diye buna körü körüne inanan çok insan var.Çok saçma.
-
125
-
amk benim 5 haneli çıktı. Ya ben olayı anlamadım yada çok karakterli bir şizofrenim
-
Benim 817 çıktı ben neymişim be:)