folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder İnsanın Pin Kodu

İnsanın Pin Kodu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SweeneyTodd
    SweeneyTodd's avatar
    Erkek

İnsanın Pin Kodu, doğum tarihimiz tarafından belirlenen kişiliğimizin analizini yapmak için geliştirilmiş bilimsel bir yöntemdir. İnsanın Pin Kodu, on sekiz yıl boyunca süren ve on binlerce insan üzerinde yapılan araştırmalar sonucunda Douglas Forbes tarafından yaratılmıştır. Elinizdeki kitap yardımıyla. İnsanın Pin Kodu'nun nasıl kullanıldığını öğrenebilirsiniz.

Kendi kendinize yalnızca içinizdeki gerçek gizil gücü keşfetmekle kalmayacak aynı zamanda da bu gizil gücü sınırlayan karakterinizi nasıl tanıyıp, onu bu gizil gücünüzü güçlendirecek şekilde nasıl kullanacağınızı da öğreneceksiniz.

İnsanın Pin Kodu, kişinin karakterini belirlemek ve onun yaşam yolculuğu sırasında diğer insanlara nasıl karşılık verdiğini belirlememizi sağlayan bir sistemdir. Kişiyi kesin ve belirgin bir biçimde programlayan doğum tarihinin Kutsal Geometrisi üzerine dayanmaktadır. Her birimizin programında, çevremize farklı şekillerde tepki verme olasılığı bulunmakta ve bu olasılıklar da bizi eşsiz birer bireye dönüştürmektedir.

Pin Kodlarımızın her bir hanesinde on tane aktif on tane de reaktif özellik bulunmaktadır. Bu özellikler tıpkı, kişiliğimizin malzeme deposu gibidirler. Elimizde ne tür araçların bulunduğunu anlayarak, kişiliğimizin nasıl işlediğini anlayabilir ve bu sayede de yaşamımızdaki seçimlerimiz konusunda çok daha başarılı olabiliriz. Bütün bu özellikleri, İnsanın Pin Kodu'nu, kendini tanımak için mükemmel bir araca dönüştürmektedir.

Nasıl hesaplanıyor

Doğum tarihi 28.10.1967 olan birinden yapılan hesaplamada pin kodunu 115 olarak hesapladı.

Bu hesabı siz de kolayca yapabilirsiniz...

İlk hane 8+2=10'dan 1 elde ediliyor.

İkinci hane 1+0=1'den 1 elde ediliyor.

Tarih basamağında ise;

1+9=10'dan elde edilen 1

6+7=13'den (daha sonra 1+3) elde edilen 4'le toplanıyor.

4'le 1 toplandığında ise 5 ediyor.

Böylece pin kodu 115 oluyor.

Bunlar ilk basamakta bulunan sayılar.

Bir alt satıra geçtiğinizde ise sizi başka bir formülasyon karşılıyor.

Buradan elde edilen tek haneli rakamla insanın karakteri, dış görünüşü,
    başarı ve başarısızlıkları ortaya çıkıyor.

Rakamlarla karakter analizi

* 1 insanı liderdir

* 2 insanı duygusaldır

* 3 insanı düzenlidir

* 4 insanı kusursuz ve mantıklıdır

* 5 insanı zeki ve esprilidir

* 6 insanı tutkuludur

* 7 insanı sanat ve ticarete yatkındır

* 8 insanı yaratıcıdır

* 9 insanı çocuk ruhludur, dost canlısıdır

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Branxian
    Branxian's avatar
    Erkek

Benim 662 çıktı.

Kurtla sevişen mazoşist koyun
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ExcellencE
    ExcellencE's avatar
    Erkek

288 çıktı benim :)

şaşırtıcıdır ki kimlik numaramın son 3 hanesi :D

ama yine de bana hiç mantıklı gelmedi bu olay

Yapay zeka, zeka değildir.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WebJas
    WebJas's avatar
    Erkek

benim sonuc..562 (= zekice bi yöntem

bilmediklerimi ayaklarımın altına alsam başım göğe ererdi..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    heza
    heza's avatar
    Erkek

531 çıktı....en son işlemin sonucu bende 10 çıkıyo bunu 1 olarak alıyoruz demi???neyse boş verin zaten böyle şeylere pek inanmam.

Ayrıca sayılara bakarsak duygusuz herifin tekiyim.

edit:bunu program gibi bir şey yapsanız veya siteye eklenebilecek bir şekle getirseniz daha hoş olur.

Bence eğer böyle bir yaklaşım varsa sayıların yerleri ilede alakalı olamalı.Birler basamağın 5 olursa ayrı anlam yüzler basamağında olursa ayrı anlam gibi...

"We think too much and feel too little." By Charlie Chaplin from The Great Dictator.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek

245... doğru gibi

...said addicted.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cupofcoffee
    Cupofcoffee's avatar
    Erkek

İnsan karakterinin sadece insanlar tarafından hoş görülen tarafları yazılıp çizilmiş ,  kimsede bunlara itiraz etmez tabikide. Eğer bu pin kodu  , hainsin , işe yaramazsın ,  sanattan anlamazsın , fitneci fesatın önde gidenisin  vs gibi sonuçlarıda çıkarsaydı 18 yıl  en azından gerçekçi insanlarla uğraştıklarını söyleyebilir ve daha ciddiye alabilirdim.

Gördüğümüz bildigimiz  insanın hali ortada... Sözün Sonu kendini şımartmak isteyenler için populer sıradan bi testten fazlası değil benim gözümde..

Gerçek bir akıl, yalanlar ve yanılsamaların arasından kaybolmadan yolunu bulur. Gerçek bir kalp ise zehir dolu nefrete zarar görmeden dokunabilir. Bu zamanın içinde karanlık büyümeye devam etse de, her zaman aydınlığın etrafı arıtması için eğilmeyi de bilir.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RuzgaR
    RuzgaR's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Çevre,Aile,Toplum,Din,Örf,Adet ler hiç etkilemez diye buna körü körüne inanan çok insan var.Çok saçma.

Aşk,Tanrı"nın Nefesini Hissetmektir!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JohnD
    JohnD's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

125

DOM..
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ToR5
    ToR5's avatar
    Erkek

amk benim 5 haneli çıktı. Ya ben olayı anlamadım yada çok karakterli bir şizofrenim

Her türlü çek senet tahsilatı yapılır. Zenginden alınıp fakire verilir. Fakirin topuklarına sıkılır.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SanitariuM
    SanitariuM's avatar
    Erkek

Benim 817 çıktı ben neymişim be:)

" Bir Türk dünyaya bedeldir " Mustafa Kemal Atatürk.
Toplam Hit: 6468 Toplam Mesaj: 39