İnsanlarda Para Var Mı Yok Mu?
-
Valla iş konusu açtım direkt önerecektim 2 kişi yazdı. Sorsan iş yok diyen bi ton insan var, al iş deyince yazan yok.
-
bizim bi hoca demişti: tom cruise'a sorsan paran var mı diye hayır diyecektir. niye muhtemelen yeni bi yat satın almıştır onun borcunu ödüyodur. insanlar sürekli bi harcama durumundalar.
c0nverse tarafından 11/Kas/16 15:20 tarihinde düzenlenmiştir -
jandarma söz. astsubay lık açıklanmış sınava gitmeye hak kazanmışım şimde gidem mi gitmeyem mi gençler var mı aranız da başvuru yapan
yoksa gitmeyip para yoğtır demeye devam mı etsem
parası için yapılacak meslekte değilmiş ya neyse
-
80 milyon kisi para harcasa o avm magazalar yikilir piyasada araba ev kalmaz harcama yapan kisim 20 milyon onlarda ulkenin zengin ve ya zengin sayilan kismi diger 20 milyon orta kesim o avmleri vardiyali dolduruyor ayda 1 kere bi kismi diger hafta diger kisim sonra 1 ay evde oturuyor
-
işin aslı para çalışana var. Katılmıyorum şu okumakla onunla bununla olayına. Adam üni okuyup mühendis olmuş daha tazecik 2500 TL maaş alıyor aynı yerde adam 10 yıldır çalışıyor işin ehli olmuş ilkokul mezunu 5600 TL maaş alıyor bu iş kendini geliştirmek, öğrenmek ve kendini sunabilmek ile tamamen doğru orantılı.
Herşeyden önce ticari zeka diye birşey var biz okur kıçımızı yırtarken benimle aynı yaşta insanlar bir kaç ticaret yapmaya başladılar ben mezun olduğumda onlar ticari zekaları ile yürüyüp gitmişti. Okumak okumak artık şu ülkede üniversite okumayanı dövüyorlar üniversite bir başarı kıssası değildir.
Olay sende bitiyor öğren, uygula, kendini vitrin olarak gör ve öğrendiklerini kendi üzerinde başarılı bir şekilde işveren ya da müşterine pazarla para senindir. Piyasa da zeki olan ve işinin ehli olanda çok insan var onlarda kazanamıyor çünkü kendini vitrin olarak görme kısmını becerememiş diksiyon yok, giyinmeden bi haber, bağlayıcılık diye tabir edilen jest, mimik ve kelimelerden oluşan kompozisyonu anlayamamış işte öyle yılla boşu 3 kuruşa çalışıyor ve çalışmaya devam edecek.
Bu ülkede babandan birşey kalmadıysa kesinlikle işinde uzman ol ve çok yönlü olmayı başar olaylara geniş pencereden bakmayı bil. İlkokul mezunu da olsan bu şekilde istediğin parayı kazanabilirsin.
Ayrıca piyasa da para var Mart ayına kadar, Mart ayında öngörülerim güzel bir kriz hazırlıyor bize o zamandan sonra özel bankacılık, inşaat ve üretim sektörü çıkmaza girecek işte sonra sıkıntılar büyür.
-
herkes asgari ücretlinin sırtına binmiş maşallah, nasıl para olmasın memleket oldu memur devleti.
ben bin 300 lira alıyorum markete gidiyorum et 40 lira aq, adam benim vergimle para alıyor markete gidiyor onada 40 lira
-
Bak hocam sana samimiyetim ile söylüyorum ben 4-5 yasından beri esnafların icinde büyüdüm ve büyüdügüm sehirde öyle büyük bir sehir filan değildi.
Ona ragmen esnaf kitlesinin %40-50 'lik kısmı orta halli %10 kısımlıgı AŞIRI zengin %30 'luk kısmı da fakir. ticaret yapanlardan bahsediyorum.
Daha da somutlamak gerekirse ; %30 luk kısım kirasını verir cocugunu okutur devam eder.
Orta halli kısım ; Dükkanı kendisinindir evi vardır arabası vardır ( ama 15-20 yasında ve değiştirmek için ya kredi alır ya da çok uzun sürer ) cocugunu okutur okumassan benim gibi sürünürsün der.
Aşırı kısım ; Günlük 500-1k parayı zevkine yer , 400bin liralık arabaya biner , 20-30trilyon banka da teminatı vardır , tüm aile üyeleri ayrı ve lüks araca biner falan filan.
Ama hepsinin azında tek bir söz vardır ; YA PARA YOK , İŞ YOK , PİYASA YOK , İŞLER DURGUN , BİTTİK , BİTİYORUZ
İnanmayın :)
Sadece bugun herkesin evinin olması , arabasının olması , yemesi içmesi giyinmesi , aldıgı ücret ve bankanın ona verdigi kredi ile dogru orantılıdır.
50Bin lira param varsa , banka bana 200k kredi veriyorsa - Kemal Tanca , pierre cardin , tommy , parliement , bmw , güzel bir ev.
10Bin lira param varsa , banka bana 40 bin lira kredi veriyorsa - Polo giyerim , iphone 6s kullanırım , araba alırım , ev alırım
5 Bin lira param varsa , banka bana 20 bin lira kredi veriyorsa - Colins , mavi , collezziona , iphone 5 , ideal araba ve ev.
Bakarsanız en zengini de en fakiri de bir sekilde sahip oluyor , sadece etiket değişiyor ve yaşam değişiyor.
neden ? Bir maaş'ı varsa , kimse sahip olamıyor aslında kimsenin parası yok ama kimse fakir değil
BANKALAR bugunun böyle olmasının tek sebebi , sana bir ev aldırıyor ve karsılıgında 10-15 yıl evin parasını 2 ev parası olarak ödüyorsun.
BANKALAR sana araba aldırıyor ve borcunu 5-10 sene de öde diyor sen arabanın borcunu bitirene kadar zaten arabanın 10 model farklı kasası cıkıyor ve banka senden 2 kat parasını alıyor.
BANKALAR BUGUN KREDİ VERMESE YA DA HERKESE VERMESE BAKIN NASIL KRİZLER OLUYOR :) BUGUN TR DE İNSANLARIN %95 'İ KREDİ KARTI VE BANKALAR SAYESİNDE YASAMINI SURDURUYOR.
ASIL ZENGİNLER kredi kartı ve bankalara ihtiyac duymadan nakit para cevirebilen insanlardır.
-
sRcN bunu yazdı
işin aslı para çalışana var. Katılmıyorum şu okumakla onunla bununla olayına. Adam üni okuyup mühendis olmuş daha tazecik 2500 TL maaş alıyor aynı yerde adam 10 yıldır çalışıyor işin ehli olmuş ilkokul mezunu 5600 TL maaş alıyor bu iş kendini geliştirmek, öğrenmek ve kendini sunabilmek ile tamamen doğru orantılı.
Herşeyden önce ticari zeka diye birşey var biz okur kıçımızı yırtarken benimle aynı yaşta insanlar bir kaç ticaret yapmaya başladılar ben mezun olduğumda onlar ticari zekaları ile yürüyüp gitmişti. Okumak okumak artık şu ülkede üniversite okumayanı dövüyorlar üniversite bir başarı kıssası değildir.
Olay sende bitiyor öğren, uygula, kendini vitrin olarak gör ve öğrendiklerini kendi üzerinde başarılı bir şekilde işveren ya da müşterine pazarla para senindir. Piyasa da zeki olan ve işinin ehli olanda çok insan var onlarda kazanamıyor çünkü kendini vitrin olarak görme kısmını becerememiş diksiyon yok, giyinmeden bi haber, bağlayıcılık diye tabir edilen jest, mimik ve kelimelerden oluşan kompozisyonu anlayamamış işte öyle yılla boşu 3 kuruşa çalışıyor ve çalışmaya devam edecek.
Bu ülkede babandan birşey kalmadıysa kesinlikle işinde uzman ol ve çok yönlü olmayı başar olaylara geniş pencereden bakmayı bil. İlkokul mezunu da olsan bu şekilde istediğin parayı kazanabilirsin.
Ayrıca piyasa da para var Mart ayına kadar, Mart ayında öngörülerim güzel bir kriz hazırlıyor bize o zamandan sonra özel bankacılık, inşaat ve üretim sektörü çıkmaza girecek işte sonra sıkıntılar büyür.
çok güzel özetlemişsin. bunu okurken aklıma şu geldi :)
adam ilk okul mezunu ibretle izliyorum
https://www.youtube.com/watch?v=8TcjYLC4oE8