İnsanları Dinleyin.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adama
    adama's avatar
    Erkek

insanlarda bizi dinlemesinmi!

Beleş wireless kahramanı.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RotKerim
    RotKerim's avatar
    Erkek

amacı ne sitenin anlayamadım? popüler konusmaları falan mı yayınlıyor? film repliği, Obamanın konusmaları gibi... yoksa normal kullanıcıların yüklediği videolar mı?

Fuck Mobb Deep Fuck Biggie Fuck Bad Boy as a staff record label and as a mother fuckin crew. En büyük hayalimi sordu geçenlerde birisi Midtown metrosundan inip Broadwayde bir kaç tur attıktan sonra Union Square Park karşındaki Starbucksda bir kahve içmek.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    angels_demos
    angels_demos's avatar
    Erkek

Uygulamasi super.(android) bos vaktinizi secip size videolar gosterebiliyor. Videolari indirip daha sonra izleyebiliyorsunuz veya yalnizca ses Dosyalarini indirebilirsiniz

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mtst
    mtst's avatar
    Erkek

kesinlikle tavsiye ederim çok güzel bi site ingilizce öğreneceklerin ilacı burda..

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    futurist
    futurist's avatar
    Dişi
    RotKerim bunu yazdı

amacı ne sitenin anlayamadım? popüler konusmaları falan mı yayınlıyor? film repliği, Obamanın konusmaları gibi... yoksa normal kullanıcıların yüklediği videolar mı?

her yıl düzenlenen geleneksel ted konuşmaları altında daliında başarılı olmuş kişileri davet edip onlara bir süre viriyorlar mesela yarım saat içinde gel birşeyler anlat diyorlar

ve gazeteci, reklamcı, yazar, tercüman .... sayısız kişi burada başarı hikayelerini yada bir konu hakkındaki makale tarzında bir konuşmalarını anlatıyor.

birçoğunu izledim çok güzel Türklerden de var mesela elif şafak ı dinledim çok beğendim.

tavsiye ederim. çok bilgi verici. bazıları çok komikti hatta

Arkadaş uğruna ölmek kolaydır, ama uğruna ölünecek arkadaş bulmak çok zordur
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MuhammeT
    MuhammeT's avatar
    Erkek

güzel

Hangi Cennetten Geldik Bu Cehenneme
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek

çok boş konuşuyorlar...gerçekten..amaçsız.

mesela ilki ahtapot gibi bişi yapmıs.o kadar büyük bişi gibi anlatıolar ki...tamam ben yapamam böle bişi çünkü ilgi duymuorum.fakat onu yaptın nooldu ?

yada zor kararlar hakkındaki videoyu dinledim.bana zor kararları nası alacağımı anlatmıyor.zor kararın ne oldugunu anlatıo.zaten bildiğimiz şeyler.zor karar neden zordur çünkü iki seçenekte birbirine eşit şekilde iyidir vs vs diyerekten laf kalabalığı yapmıs.hatta bi tane daha izledim oda boştu sonra kapattım siteyi

Konu ID: 112846 Konuyu Acan : Ekerci Konu Başlığı : Tahribatın en sevdiği adam ? Silinme Sebebi : 3 sayfadır takip ediyorum beni seven kimse çıkmadı. alacağınız olsun müridler
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek

Çizelim

...said addicted.
Toplam Hit: 2007 Toplam Mesaj: 19