İnsanlığa Lanet / Serkan İnci İstek
-
Altıkırkbeş Yayınevi'nin kitapları takip etmeye değerdir.
-
Alan yokki kitabı wareze düşsün :)
-
ben baktım e-book tarzında satılıyormuş. mobil ödeme seçeneği olsaydı alacaktım ben ama kart havalesi istiyorlar...
-
Alan çok var en çok satılanlarda arada bir D&R ın falan sitesine girmeyi deneyin. Almayın derim. O kitabın pdf hali çıkmalıydı. Sorun para değil ama insanların bağlılıklarını kullanarak gelir elde etmek iş değil. İnciciler almaz ama çok liseli var alayı almıştır. Bir de yavşak yavşak kitap hakkında okumayan liselidir yazmışlar. Ayık olun.
-
KaptanMagaraAdami bunu yazdı:
-----------------------------
Altıkırkbeş Yayınevi'nin kitapları takip etmeye değerdir.
----------------------------- -
okan'ın programına biri mektup yazmıştı
o eleman değil mi bu
-
up! hala yok mu?:/
-
Kreyzi bunu yazdı:
o eleman değil mi bu
-----------------------------Evet ta kendisi.
opensource2009 bunu yazdı:
Alan çok var en çok satılanlarda arada bir D&R ın falan sitesine girmeyi deneyin. Almayın derim. O kitabın pdf hali çıkmalıydı. Sorun para değil ama insanların bağlılıklarını kullanarak gelir elde etmek iş değil. İnciciler almaz ama çok liseli var alayı almıştır. Bir de yavşak yavşak kitap hakkında okumayan liselidir yazmışlar. Ayık olun.
-----------------------------Sanane lan adamın kitabı değilmi isterse hepinizin anasını sikeyim yazar sanane ha sanane? Ayrıca orda kitabı okumayan değil kitabı okuyan liseli değildir demiş gayetde doğru demiş çünkü biz orda liselilere liseli değil mal mal yazanlara liseli deriz o kitabı okuyanda ne yazacağını bilir.
-
Konu hortlatma varmı bi gelişme gören duyan varmı ? Neden çıkmadı hala pdfsi.
-
Eredanne bunu yazdı:
Kreyzi bunu yazdı:
o eleman değil mi bu
-----------------------------Evet ta kendisi.
opensource2009 bunu yazdı:
-----------------------------Sanane lan adamın kitabı değilmi isterse hepinizin anasını sikeyim yazar sanane ha sanane? Ayrıca orda kitabı okumayan değil kitabı okuyan liseli değildir demiş gayetde doğru demiş çünkü biz orda liselilere liseli değil mal mal yazanlara liseli deriz o kitabı okuyanda ne yazacağını bilir.
-----------------------------kendini bu kadar savunmassın