İnsanliga Yararli Proje? [Ne Olabilir]
-
SyspioniC bunu yazdı:
-----------------------------yerebakan bunu yazdı:
-----------------------------Swool bunu yazdı:
-----------------------------Özellikle kırsal kesimlerde prezervatif dağıtılabilir ya da aile planlalaması ile ilgili bir çalışma yürütülebilir.
-----------------------------
Katılıyorum.Ayrıca her doğan bir insan için 10 adet ağaç dikiip 50 yıllık masrafları da ödenmeli ona göre çocuk yapcan.Her tarafı ağaçlandırmak.Radyasyonu azaltıcı her şey.Teknolojinin de gelişmesiyle pislikler o kadar çoğaldı ki(ozon delinmesi,bilgisayar başında çok oturup bel boyun ağrısı gibi gibi) benim boyumu aştı.Teknolojinin bilinçlli kullanılması öğretilmeli herkese.Dünya nasıl yaşanılır hale getirilebilir tüm
dünya ele ele beyin beyine verip bunu düşünmeli.Savaş yerine tamamen araştırmalara kaynak ayırılmalı.Dünya sömürülmemeli.Başka dünya yok bu dünya hepimizin:)
-----------------------------sen ağaç deyince aklıma şey geldi,
Tahribat.Com olarak buluşupta bi yere(ağaç dikme alanı gibi bişi ? tema filan ?) ağaç diksek nasıl olur ??
-----------------------------hacıcım ağaç dikme işi süper fikir wallahi ya! bakın şimdi her il de yapalım bence.
mesela ben mardinliyim. mardin ve çevresindende müritler gelse tema vakfına başvurur ücretsiz ağaç (ücretli olsa bile çok ucuza olur) ağaç alırız. çok güzel olur. mardin TV yi de çağırırız. falan filan süper bi proje olur. heLe birde bi çok ilde organize etsek.. üff.... valla tahribat ın adı çıkar :) herkes bizi örnek alır...
ben organize etmeye warım. mardin için. mardinin bi yerinde ağaçlandırma yaparız. çevredeki yakın il ve ilçelerdende müritler gelse......
züperrrr derim :D ..... hade bakim size güveniyorum inş çıkar bi 10 kişi :D
-
küresel ısınmayı yavaşlatıcak ne varsa yapılırsa su zamanda insanlığa yararlı bişey olur .
-
haytaTayfa bunu yazdı:
-----------------------------küresel ısınmayı yavaşlatıcak ne varsa yapılırsa su zamanda insanlığa yararlı bişey olur .
-----------------------------
hacı 3. sayfada bende bu fikri söledim. domain ve host için birini bekliyoruz bi hayır yapsında sponsor olsun. zaten açsa site hepimizin olur. hepimiz admin olur insanlık için bişeyler ekleriz... hade bakim warmı sponsor olack biri :)