folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder İnsanlık Adına Bir Buluşunuz Olsa Bunu Duyurur Musunuz?

İnsanlık Adına Bir Buluşunuz Olsa Bunu Duyurur Musunuz?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    Hidrojenle Çalışan araba Yapsam Hayatta duyurmam. :) Kendim Kullanırım.İtiraf Ediyorum.

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    elevator
    elevator's avatar
    Erkek
    söyleyelimde bizidemi öldürsünler:)

nekadar anlatırsan anlat,anlattıkların karşındakinin anladığı kadardır... VAR OLDUĞUM İÇİN DÜŞÜNÜYORUM ...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

elevator bunu yazdı:
    -----------------------------
    söyleyelimde bizidemi öldürsünler:)
    -----------------------------

Evet Yoksam Söylerdik. :)

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sirpence
    sirpence's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

ne söyliycem amq. manyak mıyım?

alırıım yaparım öncelikle. sonra bi kaç yerde yedeğini alırım. en az 2 farklı pc de ve 2 farklı defterde, bir yada iki tanede çok güvendiğim kişiye söylerim hiç kimseye söylememek şartıyla, onlar biz biliyoruz da demiyecek.

ondan sonra patentini alırım, Daha sonra hemen gider bu buluşu seri üretecek şirketlerle konuşurum en çok para veren şirketle konuşur anlaşırım, Daha sonra duyururum parayada para demem :)

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ToRuN
    ToRuN's avatar
    Erkek
    Yararlı bişey yapıcak kadar düşünebilir çalışabilir olsam projemi 8 kişiye dağıtırım . ,Beni keserseniz bunu heryere dağıtırlar derim göt gibi kalırlar :D

Bence yukarda çok ama çooooooooooook taşaklı insanlar var , Adamlar böyle icatlar bulan birini öldürmezler kaparlar . Bellikli yukardakiler bunların yaptığını çok iyi yapıyor ve zamanını gelmesini bekliyor.Ya kötü ellere alet olursa indiriyolar : )Düşünsenize bu adamları Siyahşapkalıların topladığını bu projelerin sahibi olan kişilerien  üzerinden para kazanırlar ve herkesin eline geçerse orospu olur . Bence Öldürmelerin sebebi budur.
Toplam Hit: 1831 Toplam Mesaj: 16