İnsanlık Vahşeti Vol.67890
-
bu olay gerçekten insanların içindeki vahşiliğin ortaya çıkmış halinden başka hiç bir şey değil. can yakıcı bi olay.
Yalnız konudan biraz saparsak, foto ve açıklamasında 2 çelişki var biraz sallamasyon olabilir mi diye düşündüm.
Çelişki 1 : 1.5 metre uzunluğunda demiş, ayağındaki parke taşı ile fotoğrafın oranını baktığımızda 4 kat gibi bir oran görünüyor. Açıdan kaynaklanan hata payını da sayarsak, 5 kat filan. Parket taşının boyutlarına baktım, aşağıda paylaşayım.
Kilit Taşı / Parke Taşı ;
Kullanım alanlarına göre döşenecek Parke Taşlarının kalınlıkları değişmektedir.
- 6 cm'lik Parke Taşları yaya yolları, refüjler, park ve meydan gibi yaya trafiğinin olduğu yerlerde,
- 8 cm'lik Parke Taşları yaya ve hafif araç trafiğinin olduğu alanlarda kullanılır.
TSE'nin Parke Taşları üretim standardı TS 2824 EN 1338' dir. Kalite Belgelerimize bakınız.
Çelişki 2 : Ayağına ip bağlayıp atılmış deniliyor ama ayağına bağlanmış ipe baktığımızda çokda sıkı bağlanmamış. Gayet gevşek ve kolayca çıkabilecek gibi duruyor. Bilmiyorum yanlış mı düşünüyorum acaba.
kili t taş ı fiyatı -
isteseler krminal incelemeyle rahat bulabilirler kimin yaptıgını
-
Küçükken bende kaplumbağamı öldürmüştüm solungaç solunumu yapıyor balıktan farkı yok diye biliyordum da bu farklı çook farklı..